Fenerbahçe'den İstanbul Sözleşmesi'nin İptal Kararına Dair Açıklama

haydi reis yalı çocuğunun haddini bildir. hernekadar güzel bir açıklama olsa da cb nin fenerli olması ve koçların gücüne güvenip böyle açıklama yapacak cesareti buluyorlar. biz yada bjk yapsa 2 dakikada dürüm yaparlar. o yüzden boşuna yönetime kızmayın

Bravo Fb demek zor değil herhalde.. Bunda bile bir mağduriyet aramak artniyetliliktir. Adamlar bizim yapamadığımızı yaptılar. ( Ki biz ilk yaptıklarımızla cezalandırılmış kulüpken.) Bunu ilk Galatasaray yapsa ne düşünürdünüz? Fanatikliği bırakıp tebrik etmek gerekir. BJK'de Galatasaray da tepki vermesi gerekirdi bu olaya.

Danisikli dovustur, simdi bir Ayasofya imami'na kendi icinde tepki gosteriyor hukumet. Iyi polis - kotu polis, baktin tepkiler sert, hemen buyuk R vites.

bizim 2. başkan rüyasında böyle bir açıklama yaptığımızı görse kalp krizi geçirir
6D0CE5D5-C0B4-4E2A-B16F-DD57CF4B56C2.webp

Şımarık yalı çocuğuna olan gıcığım ve şampiyonluğu alamamalarına sevincim başka, bu konu başka bu konu da tebrik ediyorum. Tabi samimilerse Hande hanımdan da özür dilerler.

Kendilerinden olmayan bir kadının ekmeği ile oynamaya cüret etmiş bir güruhun yaptığı açıklamayı öven renktaşlar görüyorum.
Bu güruhun bugüne kadar yaptığı hangi icraatta samimiyet gördünüz de bugün pembe gözlüklerle bakıyorsunuz ?
Neymiş büyük cesaretmiş, neymiş biz niye yapmamışız, neymiş Reis e karşı gelmişlermiş ? Bırakın Allah aşkına yahu !!

Kadın hakları, kadına saygı, kadın erkek eşitliği gibi son derece önemli, hassas konuların sadece bir kağıt parçası ile korunamayacağını, ülkeyi yönetenlerden başlamak üzere kökten bir zihniyet değişikliği gerektirdiğini düşünen biri olarak yaptıkları açıklamayı kesinlikle samimi bulmuyorum.

Kadinlara yonelik şiddete karşı olmak siyasi bir görüş degil, insani bir görüş. Fenerbahçe gayet güzel bir açıklama yayinlamis. Galatasaray'inda daha fazla beklemeden bir açıklama yayınlaması lazım.
bence fenerin açıklamasını tebrik eden arkadaşlar açıklamanın konusundan ziyade siyasi karşıtlığın getirdiği refleks ile tebrik ediyorlar..bu konuda samimi olmakta fayda var..mevcut iktidara ve başındaki zata olan karşıtlık bu açıklamaya destek verilme sebebi..düşmanımın düşmanı dostumdur prensibi..açıkçası ben de mevcut iktidarın ve başındaki şahsın siyasi ve ideoloji olarak karşısında olan bir vatandaşım..lakin fenerin bu açıklamasını samimi bulmuyorum asla..samimiyet elbette önemli..konu kadınlara yönelik şiddet ise bu açıklamayı yapan ali koç ve yönetiminin daha yakın zamanda hande sümertaş'a yaptıklarını ve organize ettikleri sosyal medya şiddetini göz ardı mı edeceğiz..ya da fener ile olan maçımızda stada usulsuz şekilde iki-üç bin seyirci sokup fatih hocanın ve futbolcuların analarına galiz küfür edilmesini organize eden ali koç ve yönetimi değil mi..bu anneler kadın değilmiydi ? ülkeyi yöneten zihniyet ile ali koç un zihniyeti arasında bir fark göremiyorum ben..

Son düzenleme:
Aysallı atamanlı basketbol sezonunda final play off unda fbyle oynuyor ve hakkımız aleni hakem hatalarıyla yeniyordu

Hak yiyen hakemlerin başında,şike tapelerinde bile adı geçen recep ankaralı denen herif vardı,aysalın fb salonunda yapılacak son maçta hakemi değiştirin talebine karşın hakem değiştirilmemiş aysalda açıklama yapıp takımı bu sebeple maça çıkarmamış doğru olanı yapmış,şampiyonluk gitsede oyunlarına alet etmemişti bizi

işte o şikeci hakem için bile dün apar topar geçmiş olsun mesajı yayınlayan kulüp,en duyarlı olmamız gereken konuda tayyiple ters düşmemek için hiçbir açıklama yapmadı,kafasını kuma gömdü

yazıklar olsun lan size

Bizden bu açıklamayı beklerken Recep Ankaralı için geçmiş olsun mesajı yayınlandılar.
Tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi.Bünyesinde yüzlerce kadın sporcu ve arkasında binlerce kadın taraftarı olan kulübümüze de kırgınım.biz bir spor kulübünden fazlasıydık çünkü

Cinsiyetsiz sözleşme olsun kadın denmesin insan densin. her türlü insanı korusun yasa Lgbt'sinden göçmenine kadar her insanı kapsasın.

Geri
Üst Alt