Fenerbahçe'den İstanbul Sözleşmesi'nin İptal Kararına Dair Açıklama

Bizden bu açıklamayı beklerken Recep Ankaralı için geçmiş olsun mesajı yayınlandılar.
Tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi.Bünyesinde yüzlerce kadın sporcu ve arkasında binlerce kadın taraftarı olan kulübümüze de kırgınım.biz bir spor kulübünden fazlasıydık çünkü
Abdürrahim Albayrak, Mustafa Cengiz ve Yusuf Günay böyle bir aciklama yayinlayamaz.

Galatasaray'da bunu eski baskanlardan bir tek Ünal Aysal ve Adnan Polat yapabilir.

Abdürrahim Albayrak, Mustafa Cengiz ve Yusuf Günay böyle bir aciklama yayinlayamaz.

Galatasaray'da bunu eski baskanlardan bir tek Ünal Aysal ve Adnan Polat yapabilir.
Azılı akpli polat mı

Sırf tayyip stat açılışında ıslıklandı diye kendi taraftarına terörist iması yapabilen adnan polat mı

ibra edilmedi diye akpye sayesinde üstündeki davaları ve ibrasızlığı kaldırtan adnan polat mı

Ulan Turphan ne Adnan Polat'i. Nerde o yandas herifte o yürek.

Azılı akpli polat mı

Sırf tayyip stat açılışında ıslıklandı diye kendi taraftarına terörist iması yapabilen adnan polat mı

ibra edilmedi diye akpye sayesinde üstündeki davaları ve ibrasızlığı kaldırtan adnan polat mı
baskanligi biraktiktan sonra yeniden kimligine dönmüstür belki, ona dayanarak söyledim.
ap.webp

AKP'li fenerliler Ali Koc'un istifa etmesini istiyor.

Hmmm.. Demek Adnan Polat başkan olsaydı duruma isyan edip açıklama yayınlardı. Dur bakalım daha neler göreceğiz? Hayır, Adnan Polat'ın ne kadar çapsız, ne kadar silik, ne kadar aciz bir adam olduğunu bilmesek !!

Bu İstanbul sözleşmesi meselesinde bizden hiç bir yönetim ya da başkan topa girmezdi diye düşünüyorum. Mevzu, mevcut yönetimdekilerin ödlekliği ya da yalakalığı da değil. Bu sözleşme konusu da, her konuda olduğu gibi siyasetin malzemesi oldu. Sözleşmenin feshini savunanlar yandaş, devamını savunanlar ahlaksız, vatan haini, fetöcü yaftasını yediler bile...

Ayasofya imamının ekonomi alanında topa girmesi nasıl eleştiriliyorsa, zıt görüşlü insanların Fenerbahçe Kulübünü eleştirmesini de anlamak gerek. Ülkedeki herhangi bir mevzu edebi ile adabı ile tartışılamıyorken, yandaş ya da fetöcü yaftalaması ile sonuçlanıyorken böyle bir konuda fikir beyan etmek son derece boş bir hareket olurdu.

Kadın hakları, kadına saygı, kadın erkek eşitliği gibi son derece önemli, hassas konuların sadece bir kağıt parçası ile korunamayacağını, ülkeyi yönetenlerden başlamak üzere kökten bir zihniyet değişikliği gerektirdiğini düşünen biri olarak söylüyorum bunları..

istanbul sözleşmesi sapıklığın lgbti nin normalleşmesini amaçlayan hiçte kadına şiddet ile bağdaştırılamayacak bir sözleşmedir.
hiç imzalanmamalıydı ve asla İstanbul adı verilmemeliydi. AB üyesi polonya iptal etti rusya baştan tuzağa düşmedi.
Sapıklığı savunmak fenerliye yakışır buradaki desteği anlamıyorum ayıptır be.

istanbul sözleşmesi sapıklığın lgbti nin normalleşmesini amaçlayan hiçte kadına şiddet ile bağdaştırılamayacak bir sözleşmedir.
hiç imzalanmamalıydı ve asla İstanbul adı verilmemeliydi. AB üyesi polonya iptal etti rusya baştan tuzağa düşmedi.
Sapıklığı savunmak fenerliye yakışır buradaki desteği anlamıyorum ayıptır be.
Kadına şiddetle nasıl bağdaştırılamayacağını açıklasana bir?

İstanbul Sözleşmesi olunca ülkede LGBT birey yetişiyor da şimdi mi yetişmeyecek!

50 yaşına gelmişsin daha insan olamamışsın, kadına şiddetle bağdaştırılamıyormuş, yalancıya bir şey yapsalar keşke.

Kadına şiddetle nasıl bağdaştırılamayacağını açıklasana bir?

İstanbul Sözleşmesi olunca ülkede LGBT birey yetişiyor da şimdi mi yetişmeyecek!

50 yaşına gelmişsin daha insan olamamışsın, kadına şiddetle bağdaştırılamıyormuş, yalancıya bir şey yapsalar keşke.
mondros mütarekesine sevr anlaşmasına barış anlaşması ne kadar denirse ancak istanbul sözleşmesine kadını koruyan sözleşme o kadar denilir. sapıklık zehrini kadın çocuk hakkı balıyla tatlandırıyorlar.

Tarihin en önemli şampiyonluğunun mimarı Adnan Polat Çapsız
Ali Koç çaplı aynen..

Adnan Polat Galatasaray lı olmasa, o şampiyonluk gelmese, şuan çok başka yerdeydi 2 klüp. Onlar alıp gitmişti başını.

Fenerbahçeye ve Vizyonlu Yalı Çocuğu Ali ye yağ çekilen bu leş başlıkta kimse Polatı yeremez.
Daha ölmedik çok şükür.

mondros mütarekesine sevr anlaşmasına barış anlaşması ne kadar denirse ancak istanbul sözleşmesine kadını koruyan sözleşme o kadar denilir. sapıklık zehrini kadın çocuk hakkı balıyla tatlandırıyorlar.
bu sözlesmeyi okudun mu? okuduysan neresinde lgbt yi özendiriyor belirtir misin?

Sözleşmeyi okudun mu? 2-3 sayfa önce attım pdf ini ve ben hepsini okudum. Maddelerin %95 ya kadın ya da çocuk ile başlıyor. Eğer bu sözleşme sapkınlıksa ben de sapkınım.

bu sözlesmeyi okudun mu? okuduysan neresinde lgbt yi özendiriyor belirtir misin?
Sözleşmenin temel amacı, kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddetin önlenmesi ise de “aile içi/ev içi”, “eş veya partner”,cinsel yönelim” gibi ifadelerin kullanımı ile sözleşme LGBTİ bireylerinin hakları için de hukuk zemininde taraf devletler için uluslararası bir güvence teşkil etmektedir. Türk hukuk sisteminde (Aile Hukuku / Medeni Hukuk) kabul görmeyen eşcinsellik, uluslararası sözleşmenin bağlayıcı olması nedeni ile iç hukuku etkiyecektir. Özgürlük adı altında dayatılan ve toplumun dinî, örfi ve ahlaki kuralları, teamülleri ile uyuşmayan söz konusu hakların; aile yapısının çözülmesinde ve LGBTİ’nin meşruiyet kazanmasında rol oynayacağı aşikardır.
Kaynak: İstanbul Sözleşmesi Neden Feshedilmeli?

Sözleşmeyi ortaya koyan Avrupa Birliği ülkelerinde bile kilise başta olmak üzere sağ partilerden, liberal politika karşıtlarından, toplumun farklı kesimlerinden büyük tepkiler yükseliyor. Bulgaristan, Polonya ve Hırvatistan’ın İstanbul Sözleşmesi’ni reddeden ülkeler arasında yer alması sözleşmenin toplum açısından tehlikesini gözler önüne seriyor.

Sözleşmeyi okudun mu? 2-3 sayfa önce attım pdf ini ve ben hepsini okudum. Maddelerin %95 ya kadın ya da çocuk ile başlıyor. Eğer bu sözleşme sapkınlıksa ben de sapkınım.
görünüşte barışı ve topraklarımızı koruyacak gibi görünene mondros mütarekesindede sadece bir madde 7. madde ülkenin fiilen işgaline bahane ve zemin hazırlamıştı.
sapkınsan Allah seni doğru yola soksun inşallah.

Sözleşmenin temel amacı, kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddetin önlenmesi ise de “aile içi/ev içi”, “eş veya partner”,cinsel yönelim” gibi ifadelerin kullanımı ile sözleşme LGBTİ bireylerinin hakları için de hukuk zemininde taraf devletler için uluslararası bir güvence teşkil etmektedir. Türk hukuk sisteminde (Aile Hukuku / Medeni Hukuk) kabul görmeyen eşcinsellik, uluslararası sözleşmenin bağlayıcı olması nedeni ile iç hukuku etkiyecektir. Özgürlük adı altında dayatılan ve toplumun dinî, örfi ve ahlaki kuralları, teamülleri ile uyuşmayan söz konusu hakların; aile yapısının çözülmesinde ve LGBTİ’nin meşruiyet kazanmasında rol oynayacağı aşikardır.
Kaynak: İstanbul Sözleşmesi Neden Feshedilmeli?

Sözleşmeyi ortaya koyan Avrupa Birliği ülkelerinde bile kilise başta olmak üzere sağ partilerden, liberal politika karşıtlarından, toplumun farklı kesimlerinden büyük tepkiler yükseliyor. Bulgaristan, Polonya ve Hırvatistan’ın İstanbul Sözleşmesi’ni reddeden ülkeler arasında yer alması sözleşmenin toplum açısından tehlikesini gözler önüne seriyor.
Sanane insanların cinsel yöneliminden? Çocuğun homoseksüel fln olmaz umarım eziyet edersin çocuğa.

Aklınız fikriniz başkalarının cinsel organında gidin başka şeylerle ilgilenin.

görünüşte barışı ve topraklarımızı koruyacak gibi görünene mondros mütarekesindede sadece bir madde 7. madde ülkenin fiilen işgaline bahane ve zemin hazırlamıştı.
sapkınsan Allah seni doğru yola soksun inşallah.
Savaş sözleşmesi mi bu bana Mondros u örnek veriyorsun? Sana bir soru sordum lütfen onu cevapla sonra bana doğru yol ve inançtan bahset.

Geri
Üst Alt