Fenerbahçe'den İstanbul Sözleşmesi'nin İptal Kararına Dair Açıklama

Ali Koç'un duruşuna çakayım, Hande'ye yaptıkları ve kendisinin bizzat olduğu maçta Işıl Alben'e 1 saat küfredilmesine ses çıkaramayan evindeki eşi'ni bir dizi oyuncusuyla aldatan herif gelmiş Kadın hakları savunucusu oluyor, tamamen başarısızlığını örtmek için yapilan siyasi bir açiklama, ayni Ali Koç bu yasayı iptal eden RTE ı neredeyse haftada 3 defa ziyaret ediyor, babasını bu kadar görmüyordur...

Sözleşmenin temel amacı, kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddetin önlenmesi ise de “aile içi/ev içi”, “eş veya partner”,cinsel yönelim” gibi ifadelerin kullanımı ile sözleşme LGBTİ bireylerinin hakları için de hukuk zemininde taraf devletler için uluslararası bir güvence teşkil etmektedir. Türk hukuk sisteminde (Aile Hukuku / Medeni Hukuk) kabul görmeyen eşcinsellik, uluslararası sözleşmenin bağlayıcı olması nedeni ile iç hukuku etkiyecektir. Özgürlük adı altında dayatılan ve toplumun dinî, örfi ve ahlaki kuralları, teamülleri ile uyuşmayan söz konusu hakların; aile yapısının çözülmesinde ve LGBTİ’nin meşruiyet kazanmasında rol oynayacağı aşikardır.
Kaynak: İstanbul Sözleşmesi Neden Feshedilmeli?

Sözleşmeyi ortaya koyan Avrupa Birliği ülkelerinde bile kilise başta olmak üzere sağ partilerden, liberal politika karşıtlarından, toplumun farklı kesimlerinden büyük tepkiler yükseliyor. Bulgaristan, Polonya ve Hırvatistan’ın İstanbul Sözleşmesi’ni reddeden ülkeler arasında yer alması sözleşmenin toplum açısından tehlikesini gözler önüne seriyor.
burda o kisilerin cinsel egilimi kimseyi ilgilendirmez. hazzedersin veya etmezsin. böyle kisiler varsa, ki varlar, onlari hayvan yerine koyamazsin.
burda kesinlikle kimseyi lgbt ye özendirecek bir madde yok

İstanbul sözleşmesinin tam maddeleri nedir arkadaş? Ben bu sözleşme kadın haklarının daha iyi korunması adına diye biliyorum. başka bilmediğimiz maddeler mi var? Polanya, Bulgaristan, Macaristan falanda imzalamamış diye okudum. Bir de isteyen başka birine zarar vermediği sürece hayatını istediği gibi yaşayabilmeli bence.

Ali Koç'un duruşuna çakayım, Hande'ye yaptıkları ve kendisinin bizzat olduğu maçta Işıl Alben'e 1 saat küfredilmesine ses çıkaramayan evindeki eşi'ni bir dizi oyuncusuyla aldatan herif gelmiş Kadın hakları savunucusu oluyor, tamamen başarısızlığını örtmek için yapilan siyasi bir açiklama, ayni Ali Koç bu yasayı iptal eden RTE ı neredeyse haftada 3 defa ziyaret ediyor, babasını bu kadar görmüyordur...
Fenerbahçe kulübünün ırkçılık yapanları midesi rahatsız diye savunup ırkçılık ile ilgili açıklama yapması gibi işte değişen bir şey yok.

Son düzenleme:
burda o kisilerin cinsel egilimi kimseyi ilgilendirmez. hazzedersin veya etmezsin. böyle kisiler varsa, ki varlar, onlari hayvan yerine koyamazsin.
burda kesinlikle kimseyi lgbt ye özendirecek bir madde yok
benim tanımım önemsiz Allah bile hayvan yerine koymuyor tevratta incilde kuranda lanetliyorsa bana aykırı söz söylemek düşmez. cinsel yönelim deyince neyin anlaşıldığıda ortada.
ahlakı savunmak düşünce özgürlüğüne giremez mi?

Bu Sözleşme bence yetersiz kaldı, kanımca her ülkenin Kadınları korumak için o ülkenin kendi örf ve adetlerine uygun Kanunlar koymalı, misal Batı ülkeleri idam'a karşi ama bence birinin Canını alıyorsan bunun cezasıda o kişinin İdam olması, sadece 1 kararla Kadın cinayetlerini ve diger Cinayetleri durdurabilirsin idam...

Sanane insanların cinsel yöneliminden? Çocuğun homoseksüel fln olmaz umarım eziyet edersin çocuğa.

Aklınız fikriniz başkalarının cinsel organında gidin başka şeylerle ilgilenin.
çocuklarımızı sapkınlıktan korumanın adına eziyet demek pkknın terörizmine kurtuluş savaşı demekten beter.

benim tanımım önemsiz Allah bile hayvan yerine koymuyor tevratta incilde kuranda lanetliyorsa bana aykırı söz söylemek düşmez. cinsel yönelim deyince neyin anlaşıldığıda ortada.

ahlaki savunmak tabiki bir özgürlük. ama neyin ahlakli olup neyin ahlakli olmadigina neye göre karar verecez sorunda bu. veya karar vermek zorunda miyiz? birakalim isteyen istedigi sekilde yasasin. ülke seriata göre yönetilmiyor, burasi Türkiye Cumhuriyeti.

kafam almayacak diye ısrar ediyorsan sen bilirsin.
Sen laik bir ülkede; şeri kanunlar ya da görüşlerden bahsediyorsun sonra gelip kahve ağzıyla "kafam almayacaksa" diyorsun. Sen daha inandığın dinin ilk emri olan "Oku" emrini yerine getirmeyip okumuyorsun bile bana din üzerinden algı yapmaya çalışıyorsun

çocuklarımızı sapkınlıktan korumanın adına eziyet demek pkknın terörizmine kurtuluş savaşı demekten beter.
bütün tuşlara basıp bölümü geçmeye çalışma yaw ne alakası var ikisinin? pkk kurtuluş savaşı ve lgbt, bence senin aklın biraz karışık.

insanların cinsel hayatlarıyla ilgilenip sapkınlık yapan kişi sensin. sabah akşam a haber izleyip bunları düşünmek yerine insanlara eziyet etme git kendi hayatını yaşa. bu işin sonunda zarar görecek olan yine sen olursun.

Sen laik bir ülkede; şeri kanunlar ya da görüşlerden bahsediyorsun sonra gelip kahve ağzıyla "kafam almayacaksa" diyorsun. Sen daha inandığın dinin ilk emri olan "Oku" emrini yerine getirmeyip okumuyorsun bile bana din üzerinden algı yapmaya çalışıyorsun
bulgaristan hırvatistan polonya ve rusya şeriatçımı şimdi. kafanı saksı niyetine kullanma çalıştır biraz.

bütün tuşlara basıp bölümü geçmeye çalışma yaw ne alakası var ikisinin? pkk kurtuluş savaşı ve lgbt, bence senin aklın biraz karışık.

insanların cinsel hayatlarıyla ilgilenip sapkınlık yapan kişi sensin. sabah akşam a haber izleyip bunları düşünmek yerine insanlara eziyet etme git kendi hayatını yaşa. bu işin sonunda zarar görecek olan yine sen olursun.
hastamısınız arkadaş sizi benim gibi düşünesiniz diye alnınıza silah mı dayadımda saçma sapan karşılık veriyorsunuz. katılmıyorsan katılma doğru bildiğimi sizin keyfinize göremi savunacam.

Bu ülkedeki herkes müslüman mı? Bunu bir müslüman olarak soruyorum sana. Herkesin müslüman olmadığı bir yerde, herkesi müslümanlığın kurallarına göre yönetmeye çalışmak mantık işi mi?

Eşcinsellik kutsal kitaplarda lanetlendi diyorsun. Tamam. Doğru. Peki hiçbir kutsal kitaba inanmayan insanlar bununla neden ilgilensin? Neden buna göre yönetilsin?

Kimin kiminle yatıp kalktığıyla ben hiç ilgilenmiyorum. Sen neden ilgileniyorsun ki?

Adam gider ister erkekle yatar, ister sandalyeyle yatar, ister buzdolabıyla yatar. İsterse bir tarafına kolonya şişesi sokar. Bunların tamamından banane?

hastamısınız arkadaş sizi benim gibi düşünesiniz diye alnınıza silah mı dayadımda saçma sapan karşılık veriyorsunuz. katılmıyorsan katılma doğru bildiğimi sizin keyfinize göremi savunacam.
Sana bi yasam tarzi dayasam hosuna gider mi ?

burası bir forum katılmadığımız görüşlere neden katılmadığımızı söylüyoruz ayrıca burada hakrete varan ifadeleri kullanan kişi sensin, sakin ol.

bak benim anladığım kadarıyla sen müslümansın, yani zeka seviyen de belli çok parlak bir arkadaşa benzemiyorsun yani şu an toplumun etkisiyle böyle düşünmen normal ama sonra bu işler sana zarar verecek kimse de yanında bunları savunmayacak, zamanı gelecek ve bu ülkenin teröristleri senin gibiler olacak.

ben sadece söylüyorum dikkate alıp almamak senin bileceğin iş, sadece konuşuyoruz.

Geri
Üst Alt