Fenerbahçe'den İstanbul Sözleşmesi'nin İptal Kararına Dair Açıklama

bizi hayvanlardan ayıran diğer toplumlara tanıtan ahlak örf ve gelenektir. bunlar olmadan barbar oluruz.
Tamam adam Türkiye'de yaşıyor ama isveç'in ahlak ve örfünü kendine daha uygun buluyor? Ne yapalım dövelim mi adamı? İsveç ahlakını benimsiyor diye barbar mı oldu adam?

Sözleşmenin temel amacı, kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddetin önlenmesi ise de “aile içi/ev içi”, “eş veya partner”,cinsel yönelim” gibi ifadelerin kullanımı ile sözleşme LGBTİ bireylerinin hakları için de hukuk zemininde taraf devletler için uluslararası bir güvence teşkil etmektedir. Türk hukuk sisteminde (Aile Hukuku / Medeni Hukuk) kabul görmeyen eşcinsellik, uluslararası sözleşmenin bağlayıcı olması nedeni ile iç hukuku etkiyecektir. Özgürlük adı altında dayatılan ve toplumun dinî, örfi ve ahlaki kuralları, teamülleri ile uyuşmayan söz konusu hakların; aile yapısının çözülmesinde ve LGBTİ’nin meşruiyet kazanmasında rol oynayacağı aşikardır.
Kaynak: İstanbul Sözleşmesi Neden Feshedilmeli?

Sözleşmeyi ortaya koyan Avrupa Birliği ülkelerinde bile kilise başta olmak üzere sağ partilerden, liberal politika karşıtlarından, toplumun farklı kesimlerinden büyük tepkiler yükseliyor. Bulgaristan, Polonya ve Hırvatistan’ın İstanbul Sözleşmesi’ni reddeden ülkeler arasında yer alması sözleşmenin toplum açısından tehlikesini gözler önüne seriyor.

Hedef bu degilmiydi zaten

burası bir forum katılmadığımız görüşlere neden katılmadığımızı söylüyoruz ayrıca burada hakrete varan ifadeleri kullanan kişi sensin, sakin ol.

bak benim anladığım kadarıyla sen müslümansın, yani zeka seviyen de belli çok parlak bir arkadaşa benzemiyorsun yani şu an toplumun etkisiyle böyle düşünmen normal ama sonra bu işler sana zarar verecek kimse de yanında bunları savunmayacak, zamanı gelecek ve bu ülkenin teröristleri senin gibiler olacak.

ben sadece söylüyorum dikkate alıp almamak senin bileceğin iş, sadece konuşuyoruz.
Ne kibarsın sen öyle Semiramis

bir saattir sopa yiyoruz forumda ondandır.
insan olmayi denedin mi herseyi ben biliyorum kafasiyla girmek yerine.
banane yahu ben kimim ki dogrulari bilecegim herkes kendine gore bir dogrusu vardir demeye calistin mi 51 yasina gelmisin pek de oyle dusunmemisin gibi ama neyse.

Yahu bunlara ne anlatıyorsunuz din özgürlüğü falan yarın öbürgün müslüman olmamak da yasaklanır buna da destek verirler, sadece kendi bildikleri doğru diğer insanlar sapkın terörist, bi siz akıllısınız anasını satayım. İnsanların bel altına karıştığınız sürece bunun karşılığını alırsınız insanların bir tane hayatı var kimse sizin saçma ahlak yapınıza ve inancınıza göre yaşamak zorunda değil , yeni şafakta zinanın yasaklanmasıyla alakalı köşe yazısı yazılmış yarın öbür gün bunun düzenlemesini de duyarız. Bi söz vardı genelevleri kapatalim da millet bizi mi.. diye aha en son böyle olacak ben söyleyim

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

insan olmayi denedin mi herseyi ben biliyorum kafasiyla girmek yerine.
banane yahu ben kimim ki dogrulari bilecegim herkes kendine gore bir dogrusu vardir demeye calistin mi 51 yasina gelmisin pek de oyle dusunmemisin gibi ama neyse.
yanlışlara dikkat çekmek tuzaklara karşı uyarmak ülkemi sevmek gelecek nesilleri mutlu görmek güvenli olmasını istemek suçmu oldu şimdi.

kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür

Bunu anlayın artık. Bir kadın senin karın diye onu dövemezsin. İlişkiye zorlayamazsın. Ona emir veremezsin. Boyunduruk altına alamazsın.

yanlışlara dikkat çekmek tuzaklara karşı uyarmak ülkemi sevmek gelecek nesilleri mutlu görmek güvenli olmasını istemek suçmu oldu şimdi.
bak hala ya
ya ornek aldigin ulkeler rusya bulgaristan yahu sen neyin mutlulugundan bahsediyorsun neyin guveninden bahsediyorsun?
escinsel bir cocugun guvenle dolasmayi mutlu bir yasama hakki yok mu senin gibi ?

kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür
kadına şiddet kötüdür

Bunu anlayın artık. Bir kadın senin karın diye onu dövemezsin. İlişkiye zorlayamazsın. Ona emir veremezsin. Boyunduruk altına alamazsın.
buna itiraz eden mi var. bu sözleşme bunun için iptal edilmiyor.

Zaten azinliklari ve kadinlari korumak icin bir metin lazim ise vah halimize
Ya uygulandığı yoktuki zaten

Niye kaldırıldı

Kime yapılıyor bu şov

Anlatsınlar ya çıkıp da.

Bu zihniyet kadın yüksek sesle konuşmaz, kahkaha atmaz demedi mi

Kadına tanınacak tek hak türban hakkı herhalde bu ülkedeki her seferinde bununla övünüyorlar.

Sonra da eşitlik, zart zurt. Bu konuya gerçekten önem versen kim cesaret edebilir evinde eşine el kaldırmaya

Ha sen o eli kırmaz, aile içi mesele dersen -ki bunu kabullenen ciddi seviyede bir kadın kesimi de var onlar da bir o kadar suçlu- o adam o eli bir daha kaldırır.

Eğitim mi veriyorsun, hayır.

Çocuğunu aileler buna göre mi yetiştiriyor, hayır.

Sonra da bu mevzuyu tek koruyabilecek sözleşmeyi de sırf başkalaştırmak adına kaldırıyorsun.

bak hala ya
ya ornek aldigin ulkeler rusya bulgaristan yahu sen neyin mutlulugundan bahsediyorsun neyin guveninden bahsediyorsun?
escinsel bir cocugun guvenle dolasmayi mutlu bir yasama hakki yok mu senin gibi ?
doğruyu yanlışı ayıramayan çocuğa cinsel kimlik dayatmak onu sapkınlıktan korumamak iğrenç ötesi bir düşünce.

doğruyu yanlışı ayıramayan çocuğa cinsel kimlik dayatmak onu sapkınlıktan korumamak iğrenç ötesi bir düşünce.
sen soruma cevap vermiyorsun ki
sen istedigin baskiyi kendi evlatlarina koy zaten senin cocugunu kimse kafasina takmiyor zaten.
benim sana sordugum bir insan escinsel veyahut baska bisey sirf cogunlugun (ki cogunluk demokrasi vs. demek de olmuyor ama bunuda anlayacagina inanmiyorum) bu ulkede mutlu yasayabilir mi ve yasamali mi? buna cok net evet veya hayir cevapi verebilirsin.

Geri
Üst Alt