Fenerbahçe'den İstanbul Sözleşmesi'nin İptal Kararına Dair Açıklama

doğruyu yanlışı ayıramayan çocuğa cinsel kimlik dayatmak onu sapkınlıktan korumamak iğrenç ötesi bir düşünce.
Bir şey sorucam sence eşcinseller prim usulü mu çalışıyor ne kadar çocuğu eşcinsel yaparsak kardır şeklinde? Kim dayatıyor yahu ve bir soru daha sence istemeyen bir insanı veya çocuğu escinsel yapmak mümkün mü?

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir şey sorucam sence eşcinseller prim usulü mu çalışıyor ne kadar çocuğu eşcinsel yaparsak kardır şeklinde? Kim dayatıyor yahu ve bir soru daha sence istemeyen bir insanı veya çocuğu escinsel yapmak mümkün mü?

travmatik olaylara maruz bırakır birde olağan gösterip onu kollamazsan sürekli medyadan sapkın fikirleri bilinçaltına bombardıman edersen gibi artık bilimsel kanıtlanmış medya etkisi gibi aile kardeşlik bağlarını zayıflatıp toplumları çöküşe sürüklersin.

yazdıklarımı çarpıtmayın ayrıca aşağılıklara aşağılık denir. küfürlü konuşmakta tercih meselesi mi şimdi.
bak bir insan sadece kendini ilgilendiren hususlarda özgürdür.

din
cinsel tercih
ahlaki yapı
yaşam tarzı
vb konular, insanın kendisini ilgilendirir.

bir eşcinsel, seninle gelip zorla yatmaya çalışmıyorsa, ya da senin eşcinsel olmayan çocuğuna zorla eşcinsellik dayatmıyorsa, gidip de ona "sen niye eşcinselsin" diyemezsin.

insanın özgür olmadığı konular bellidir;
hırsızlık yapamazsın
adam öldüremezsin
şiddet uygulayamazsın
haneye tecavüz edemezsin
birinin özgürlüğünü elinden alamazsın
bir kişiyi zorla bir yerde alıkoyamazsın
kimseye inançlarından, dininden, mezhebinden, ırkından, tercihlerinden ötürü hakaret edemezsin

vesaire vesaire.

yani abicim baya temele ineceğiz galiba ya.

ayrıca korkma. bir insan heteroseksüelse, filmde, dizide gördü diye ya da sözleşmede yazıyor diye homoseksüel olmaz. içinde varsa da, her türlü yapar zaten. rahat bırakın artık insanları.

tutup eşcinselliği birine küfretmekle eşdeğer tutuyorsun. sen bana küfredemezsin. bir eşcinsel de gelip seninle zorla ilişkiye girmeye çalışamaz.

küfür tercih meselesi mi diye soruyorsan, evet. havaya, suya, dağa taşa sövüyorsan tercih meselesi. ama gelip bana sövemezsin.

eşcinsel de gidip rızası olan insanla yatıyorsa tercih meselesi. rızası olmayanla yatamaz. zira bu tecavüze girer.

yoruldum arkadaş ya.

ingiltere ne alaka onu anlayamadim biraz konuyu acarsan
Ingiltere bu anlaşmayi imzalayıp yürürlüge koymadi, şimdi ingiliz hükümeti Kadın karşıtımı, ya Kadini ve çocuklari bu anlaşma koruyamadi bunu anlamak zormu, hatta bu anlaşmadan sonra daha çok şiddet ve Kadin cinayeti artti.. daha koruyucu ve cezalarin daha caydirici olmasi lazim, hatta KADEM in bulduğu telefonlara indirilen,direk polis çağrisi yapan AP daha faydali oldu..burda kimsenin Kadina şiddeti savundugu saçmaligina girmeyin Yalı Çocuğunun derdide Kadınlar değildi..

Farklı zamanlarda çekilen şu 2 fotoda ülkede kadına verilen değer ve önemin nasıl değiştirildiği görünüyor

Kadını korumak için sözleşmeye ihtiyaç duyulması zaten rezilliğimizi gözler önüne sererken,üstüne o sözleşmeyi de kaldırmak rezilliği bir üst boyuta taşıdı

Millet öldürülsün banane dersiniz çünkü sizden biri öldürülmez,ateş düştüğü yeri yakar dersiniz çünkü ateş size düşmez,milletin çocukları şehit olur vatan sağolsun dersiniz çünkü sizden kimse askere gitmez,millet açlıktan ölür dış mihraklar dersiniz çünkü sizin karnınız toktur,15 temmuzda halkı ölmeye sokağa davet edersiniz siz evinizde beklersiniz

şu yazımda siz biz kullandım çünkü buna bilerek sebebiyet verip insanları kutuplaştırdınız,yapmayın,adam olun !

bak bir insan sadece kendini ilgilendiren hususlarda özgürdür.

din
cinsel tercih
ahlaki yapı
yaşam tarzı
vb konular, insanın kendisini ilgilendirir.

bir eşcinsel, seninle gelip zorla yatmaya çalışmıyorsa, ya da senin eşcinsel olmayan çocuğuna zorla eşcinsellik dayatmıyorsa, gidip de ona "sen niye eşcinselsin" diyemezsin.

insanın özgür olmadığı konular bellidir;
hırsızlık yapamazsın
adam öldüremezsin
şiddet uygulayamazsın
haneye tecavüz edemezsin
birinin özgürlüğünü elinden alamazsın
bir kişiyi zorla bir yerde alıkoyamazsın
kimseye inançlarından, dininden, mezhebinden, ırkından, tercihlerinden ötürü hakaret edemezsin

vesaire vesaire.

yani abicim baya temele ineceğiz galiba ya.

ayrıca korkma. bir insan heteroseksüelse, filmde, dizide gördü diye ya da sözleşmede yazıyor diye homoseksüel olmaz. içinde varsa da, her türlü yapar zaten. rahat bırakın artık insanları.

tutup eşcinselliği birine küfretmekle eşdeğer tutuyorsun. sen bana küfredemezsin. bir eşcinsel de gelip seninle zorla ilişkiye girmeye çalışamaz.

küfür tercih meselesi mi diye soruyorsan, evet. havaya, suya, dağa taşa sövüyorsan tercih meselesi. ama gelip bana sövemezsin.

eşcinsel de gidip rızası olan insanla yatıyorsa tercih meselesi. rızası olmayanla yatamaz.

yoruldum arkadaş ya.
bir insanın covid olması nasıl tüm toplumu ilgilendiriyorsa bana ne ben kural mural tanımıyorum diye azgınlık yapmasına müsaade edelim o zaman. kimsenin peşine düştüğümüz yok özel hayatında ne yaparsa yapsın yani yemeğini kendi mutfağında yapsın kendi masasında yesin gelipte benim mutfağımı salonumu kullanmasın.

travmatik olaylara maruz bırakır birde olağan gösterip onu kollamazsan sürekli medyadan sapkın fikirleri bilinçaltına bombardıman edersen gibi artık bilimsel kanıtlanmış medya etkisi gibi aile kardeşlik bağlarını zayıflatıp toplumları çöküşe sürüklersin.
Bak ben sana bir şey söyliyim basit tıp bilgisi, eğer çocuğun doğuştan eşcinsel hissediyorsa yapacağın hiçbir şey yok, istediğin kadar koru, maço yetiştir yine de olur, netflix de eşcinsel yapıyor algısı var şaşırmadım. Kimsenin kimseyi eşcinsel yapma gibi bi derdi de yok çünkü bir kazanımları yok emin ol. Doğuştan yönelim gösteren insanları bir sözleşmeyle ya da kanunla koruma altına almak da sapkınlık değil insan hakları ve eşitliktir. Bu bütün dezavantajlı gruplar için geçerli. Bu insanlar dezavantajlı grup statüsünde ve iş hayatında sosyal hayatta büyük zorluklar çekiyorlar.

Bu medya hassasiyetini Türk dizilerindeki mafyacılık, silah seviciliği, çatışma ve şiddet hakkında da beklerdim, tvde sigara alkol yasak ama bi sahnede 58 tane beylik tabancası çıkıyor

Ya uygulandığı yoktuki zaten

Niye kaldırıldı

Kime yapılıyor bu şov

Anlatsınlar ya çıkıp da.

Bu zihniyet kadın yüksek sesle konuşmaz, kahkaha atmaz demedi mi

Kadına tanınacak tek hak türban hakkı herhalde bu ülkedeki her seferinde bununla övünüyorlar.

Sonra da eşitlik, zart zurt. Bu konuya gerçekten önem versen kim cesaret edebilir evinde eşine el kaldırmaya

Ha sen o eli kırmaz, aile içi mesele dersen -ki bunu kabullenen ciddi seviyede bir kadın kesimi de var onlar da bir o kadar suçlu- o adam o eli bir daha kaldırır.

Eğitim mi veriyorsun, hayır.

Çocuğunu aileler buna göre mi yetiştiriyor, hayır.

Sonra da bu mevzuyu tek koruyabilecek sözleşmeyi de sırf başkalaştırmak adına kaldırıyorsun.

Yerine ne gelecek cok merak ediyorum ustadim. Bu ates sonmez yoksa.

bak abi şu an kesinlikle bir yerlerde ilişkiye giren eşcinseller vardır :D ben oturdum odamda çayımı içiyorum. yani bana bi zararı yok.
bir insanın covid olması nasıl tüm toplumu ilgilendiriyorsa bana ne ben kural mural tanımıyorum diye azgınlık yapmasına müsaade edelim o zaman. kimsenin peşine düştüğümüz yok özel hayatında ne yaparsa yapsın yani yemeğini kendi mutfağında yapsın kendi masasında yesin gelipte benim mutfağımı salonumu kullanmasın.
1-covid hava yoluyla, nefes yoluyla bulaşır. yani covidli biriyle yan yana durursan sana da bulaşabilir. oysa eşcinsellik, yan yana durmakla bulaşmaz.
2-eşcinseller gelip senin evinde senin yatağında birlikte olmuyorlardır zaten. senin mutfağını, senin salonunu kullanmış olmuyorlar yani. eğer kastettiğin mutfak ve salon kavramları tüm ülkeyse, o mutfak ne kadar senin salonun ve mutfağınsa, bir o kadar da eşcinsellerin salonu ve mutfağı. burası tüm vatandaşların eşit düzeyde hak sahibi olduğu, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ortak ülkesi.

Eşcinsel bir vatandaş, sana, bana göre aşağılık vatandaş değil yani. Sen ne kadar vatandaşsan, o da o kadar vatandaş.

Şu sözleşmeye baştan sona bir okusanız bugün o aldığımız cinayet, tecavüz, şiddet haberlerinin hepsinin faillerinin en ince detayına kadar nasıl cezalandırılması gerektiği, mağdurların nasıl korunması gerektiği ve bu şiddet, cinayet, tecavüz olaylarının engellenmesi için ne türlü faaliyetler yapılması gerektiği o kadar güzel anlatılmış ki...

Bu sözleşmenin kaldırılmasının tek bir mantıklı ve tutarlı tarafı yoktur.
Savunacağız diye şekilden şekile girmeyin artık.

Geçen de yazdım.

Çocuğum eşcinsel olmasın diye İstanbul Sözleşmesi'ne hayır! diyenler riyakardır.

O çocuk eşcinselliği içinde yaşar ama yine de eşcinseldir. Buna psikolojik hastalık diyen var bak bunu tartışırız ama o sözleşmedeki 2 maddeden dolayı çocuğum eşcinsel olmasın diyen saçmalıyordur. Bir insan hissettiğini ya içinde yaşar ya dışında ama yaşar. Eşcinselliğe özenme gibi bir şey olduğunu da sanmıyorum.

İşin diğer boyutuna geleyim.

2010da referandum oldu o günkü 3 madde bugünkü başkanlık sistemine, anayasa değişikliğine ve farklı şeylere zemin hazırlıyordu. 27 maddenin 24ünü ortaya koyup yanında 3ünü de geçirdiler, 8 sene sonra o yolla sistem değişti ülkede.

O gün o 3 maddeyi yok sayanlar bugün İstanbul Sözleşmesindeki 2 maddeye takıyorsa utanmazdır, ahlaksızdır!
Abi şöyle düşün bak. Öyle güzel kadınlar var ki; görünce aklım uçuyor :ROFLMAO: Şimdi İstanbul sözleşmesi, beni o kadından vazgeçirip, bakkal amcaya ilgi duymamı mı sağlayacak? Ben neysem oyum.

Öteki adam da kadınlara değil erkeklere ilgi duyuyor diyelim. Ya da hep erkekler üzerinden örnek verdim. Bir kadın, erkeklerden hoşlanmıyor. Lezbiyen diyelim. Sırf sözleşme iptal oldu diye, hisleri mi değişecek? :D Birden bire erkek kadından, kadın erkekten mi hoşlanmaya başlayacak sözleşme iptal olunca?

Ingiltere bu anlaşmayi imzalayıp yürürlüge koymadi, şimdi ingiliz hükümeti Kadın karşıtımı, ya Kadini ve çocuklari bu anlaşma koruyamadi bunu anlamak zormu, hatta bu anlaşmadan sonra daha çok şiddet ve Kadin cinayeti artti.. daha koruyucu ve cezalarin daha caydirici olmasi lazim, hatta KADEM in bulduğu telefonlara indirilen,direk polis çağrisi yapan AP daha faydali oldu..burda kimsenin Kadina şiddeti savundugu saçmaligina girmeyin Yalı Çocuğunun derdide Kadınlar değildi..
Yok cunku ingilterenin bu konuda bir sicili var, orda bir kanun var isleyen bir sistem.
Sozlesmeden cikip cikmaman sorun degil ama senin amacin onemli, adamlarin sicili belli.

Kadin siddetlerin artisini sozlesmeye baglaman ne kadar komik. simdi sana saatlerce spurious relationship ve istatistik nasil okunur nedir anlatirdim da cok merakli olsaydin gider kendin okurdun zaten. eglenceli insanlarsiniz bilip bilmeden konusmak da boyle bisey sanirim.

Bu sozlemeyi kaldiran ''Kadin haklari ariyorsaniz kuranda bulursun, kadin haklari ordada yaziyor'' diyen bir taraftan gelince amac belli oluyor, tedirginlik bunda ibaret.

Ali Koc konusu gelince valla ben onu bunu bilemem dedigim gibi bisey bilmeden yorum yapmak cok kotu bisey. Bunu Ali Koc yayinlasa baskasi yayinlasa savunmak zorundayiz. Futbol biryere kadar.

Geri
Üst Alt