Fenerbahçe'den KAP Bildirimi: "Fenerbahçe Token ile 268.500.000 TL gelir elde edilmiştir"

bizim anlaşma daha mı kötü yani
Kötü tabii, bizde arz çok az ve Fener gibi kendimiz arz etmedik.

Fenerinki manipulasyona çok açık ve baz 175 milyon garanti gelir üzerinden anlaştılar.

Bizim token sayımız 10 milyon, dolaşımda 3.5 milyon

Fenerin 190 milyon ve 100 milyona kadar yakım planlanıyor.

Çıkış bedeli başlı başına çok fahişti.

Yalandır yahu, dışarıdan kulübe bütçe hortumlama işte.. her türlü şerefsizlik var bu bulaşıklarda

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

yarın kaçtan açılacak tahminin var mı abi @Keramettin TANRIVERDİ
Dolaşımdaki miktar bizimkinin 7 katı şu an.

30 liradan açılacak, açıldığı an bizim market capi 3e katlıyor bu haliyle ama satma yasağı var.

Muhtemelen 300-500 liralara kadar gider çünkü sadece 500 bin adeti satılabilir olacak ilk 9 ayda yanlış anlamadıysam.

Socios firmasinin isminden zaten supheliydim yaptığımız anlasmalara. Adamlar isminin hakkını verdi diyebiliriz.

Paribu da iyi para kaldırdı.

Arz bedeli 315 milyondu 50 milyonuna çökmüşler

Ben daha fazlasına çökerler diyordum.

Şimdi biz kendi tokenlarımızı satışa çıkaramıyor muyuz bize artısı ne oldu bu işin.

Socios ile bizim anlaşmanında bir süresi var. O süre bittikten sonra ekstra kendimiz de çıkartabilir miyiz acaba?

Modern dönem dolandırıcılık oldu bu token işi hadi coin teknoloji falan dedik de tokenların bu market caplere erişmesi komedi.

Biz o kadar erken girdik bide bu pazara fb tek bir seferde bizi tokatladı geçti ve bundan sonra dönemlik gelirlerde de birkaç katımızı kazanacaklardır
Keşke bizde bu tarz işlem yapsaydık şampiyonlar ligi parası çıkardı nerdeyse fb büyük klüpler için şu dönemde büyük para
Burak Elmas'ın ve ekibinin bu olaya el atması şart

Dolaşımdaki miktar bizimkinin 7 katı şu an.

30 liradan açılacak, açıldığı an bizim market capi 3e katlıyor bu haliyle ama satma yasağı var.

Muhtemelen 300-500 liralara kadar gider çünkü sadece 500 bin adeti satılabilir olacak ilk 9 ayda yanlış anlamadıysam.
15 liralığa yasak var 30 a yokmuş açıldığı an dibi boylayabilir yorumları oldukça çok gibi geldi mentlerde

Ne olursa olsun bu konuda her kesimi bu eziklerin iyi para harcıyor. Bizim çevremizdeki işadamlarıda bedava takılmaktan anlıyor

Geri
Üst Alt