Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.885
- 5.315
- 403
Üretilen tokenleri kim almış. Bu para klube giricekse denetlenecek mi? Adamlar limit açmak için her türlü hile yapıyorlar.
Ali Koc sagolsun!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üretilen tokenleri kim almış. Bu para klube giricekse denetlenecek mi? Adamlar limit açmak için her türlü hile yapıyorlar.
9 ay kilitli işte 20 milyonSatma yasağı mı 'honeypot'
Haklı ama bu işte mantık yok.
Ben de kendimi hırpaladım mantık, hacim, arz, market cap derken de öyle değil, her şey manipulasyon üzerine.
Kulüp tokenlarının hele hiç bir değeri yok.
Söylemek istediğim klube yönetim kaynaklı gelir eklemek bu kadar kolay mı?
Kulüplere bağlı; alışverişlerde kullanılabilir derlerse neden olmasın ki diyecekler.Bu tokenler ile forma, bilet falan bile alinamiyormu?
@Keramettin TANRIVERDİ admirin senin şahsına yönelik olarak alış satış dökümanlarını buraya atmayanın GS demesi hâlâ hafızalarımızda yer etmektedir.Kank bekliyoz sezonun başlamasını ,60 ları görecek hisse
Kendisi ağır kolpacıdır.@Keramettin TANRIVERDİ admirin senin şahsına yönelik olarak alış satış dökümanlarını buraya atmayanın GS demesi hâlâ hafızalarımızda yer etmektedir.
Aferin sözümü dinliyorsun.10 k bana ait :/
Avrupa liginde çeyrek final yarı final yapsak binance gate okex kraken coinbase sıraya girer bizim tokeni listelemek için.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk 9 ayda dolaşımda 500 bin adet olacak; o arada vurgunu yaparlar, 9 ay geçmeden ikinci bir arz yaparlar fiyat o vakte kadar 500 lira falan olur zaten.Fener in bu kadar arz miktarıyla fiyati en fazla 50 tl olacaktır
Çok emin degilim ama Barça Atletico Roma City PSG gibi tokenler bile 100 milyon adet değiller.
Kime satacaklar bu kadar tokeni?
Tek borsa paribu tutup global yatırımcı paribudan almayacağını göre kendin çal kendin oyna misali bir cacık olmaz fener tokenden.
Bizim global ve 1 numara borsa da listelenme ihtimalimiz + sadece 10 milyon arz miktarimiz çok daha akılcı.
Burda iş yine saha skorlarına kalıyor.
Avrupa liginde çeyrek final yarı final yapsak binance gate okex kraken coinbase sıraya girer bizim tokeni listelemek için.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Token dünyasına uygun değilmi?İlk 9 ayda dolaşımda 500 bin adet olacak; o arada vurgunu yaparlar, 9 ay geçmeden ikinci bir arz yaparlar fiyat o vakte kadar 500 lira falan olur zaten.
Borsada yaptıkları manipulasyonu burada da yapacaklar.
100 milyon 25 yıl sonra erişilecek rakam bu arada.
GSFener hisse sahibi olmamı yorumla biraz da