O 9 ay kilitli olanları almıştır anca, 9 ay sonra ne olacağı belli olmaz.@Oğuzhan Aşı Ol un 25 bin karda olduğu bilgisi elime geçti tepki çekmek için söylemiyormuş
Şu an 500 bin adet dönüyor, o gün 20 milyon token girecek piyasaya.
O 9 ay kilitli olanları almıştır anca, 9 ay sonra ne olacağı belli olmaz.@Oğuzhan Aşı Ol un 25 bin karda olduğu bilgisi elime geçti tepki çekmek için söylemiyormuş
Gsli yoneticiler bile alir işin ucunda para var bizim insanimizda boykot kültürü yok malesef.bunu alan gsliyim diye dolaşmasın
500 liraya saplar mıyız?Var bir hayalimizO 9 ay kilitli olanları almıştır anca, 9 ay sonra ne olacağı belli olmaz.
Şu an 500 bin adet dönüyor, o gün 20 milyon token girecek piyasaya.
Kardeşim millet 10 lira derken ben 500 diyordum o 500 gelecek ama o an elimizde olur mu bilemem500 liraya saplar mıyız?Var bir hayalimiz

Şanlı İfb ye para kazandırdın he?Kardeşim millet 10 lira derken ben 500 diyordum o 500 gelecek ama o an elimizde olur mu bilemem![]()
Option 2nin hepsini satsalar kredi çeker alırdım Şanlı FBmiz için.Şanlı İfb ye para kazandırdın he?
Option 2nin hepsini satsalar kredi çeker alırdım Şanlı FBmiz için.
Önceden emir verdiyse olabilir, bilmiyorum trade kaçta açıldı.Ekli dosyayı görüntüle 134534
Bu kolpa mi sence admirim, 25 tl'den alacak firsat var miydi ki tahtası 80 tl'den açılmadı mı? Görsele göre 25 tlden alip 140'dan satmış biri 30k ile 170k kazaniyor
Dolaşımdaki Gal tokenlar ne olacak peki? Enayi mi bunu alanlar?@Keramettin TANRIVERDİ adminim böyle bir şey varsa bizde fenerbahçe gibi iç pazardan paribu gibi bir markayla anlaşıp aynısını yapabiliyormuşuz.
kaynak: 35:46
Dolaşımdaki Gal tokenlar ne olacak peki? Enayi mi bunu alanlar?
Sanmıyorum öyle bir hakkımız olduğunu.
Elinde Gal token olanlar batacaktır bu durumda, Socios anlaşması bunu mümkün kılıyorsa Socios'a bağlı diğer tokenlar için de Chiliz için de sorun olacaktır bu.o tokenlerin değeri düşer böyle bir şey yaparsak ama net bir şekilde böyle bir hakkımızın olduğundan bahsediyordu kerem övet
son durumda daha çok para girişi sağlayacaksak yapılabilir mi böyle bir şey sence adminim ?
9 ay kilitli işte 20 milyon
500 binlik kısım açılacak
25 yıl boyunca da 80 milyonu arz edecekler
90 milyon da yakacaklar
Manipulasyona çok uygun bir arz yöntemi; akıllı iş.
Yok edilecek olarak düşünebilirsin.yakma dediği ne demek nasıl yakma detaylı anlatır mısın