- 26 Eylül 2012
- 118.733
- 66.939
- 4.818
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakamları tam bilmiyorum da 30 TL den alanlar 9 ay sonra satacaklar bu fiyatı düşürmeyecek mi?İlk 9 ayda dolaşımda 500 bin adet olacak; o arada vurgunu yaparlar, 9 ay geçmeden ikinci bir arz yaparlar fiyat o vakte kadar 500 lira falan olur zaten.
Borsada yaptıkları manipulasyonu burada da yapacaklar.
100 milyon 25 yıl sonra erişilecek rakam bu arada.
30 liradan satılan 500 bin adet var. Bu kısım blok satış olmui olabilir zira 30 saniyede bitti. 9 ay boyunca sadece bunlar dolaşımda olacak ve arz az olduğu için fiyat yükselecektir.Rakamları tam bilmiyorum da 30 TL den alanlar 9 ay sonra satacaklar bu fiyatı düşürmeyecek mi?
İlk 9 ay 500 bin adet iyi fikir ya 9 ay sonrası?
Acun gibi koç gibi baş kuşlar aldi yüzde 95 ini. proje zaten bunun için lokal bir borsada yapıldı.bunlarda zengin hoşaf bitmez maalesef.insallah acun utanmazinin ve koç kan emicilerinin işleri bozulurda bu hortumları kesip münasip yerlerine sokar kader...kader kahbe kader
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok mantıklı yav zaten, sana da demiştim 1 sene önce falan, biz de böyle yapmalıydk.Token dünyasına uygun değilmi?
Açılış,ilk satış,ilk arz,enflasyona uygun veya şahsi arz artırımı.
Herhalde 175 milyon taahhüt dahil buna.
Hocam pislik mislik biz de yapmalıyız. Kural böyle...Kesin bir pislik vardir bu isin icinde.
Kendinizi kandırın pislik var diye yav, bu piyasa böyle, mantık yok.
30 liradan satılanlar 50 lira oldu şu an. Daha da artacak.
Alakası yok.ali kocun kara para aktarma yollarindan buda
Ben inceleyeceğim akşama fırsat bulursam renkdaş. Sonrasında özetlemeye çalışırım.Bizim anlasma nasildir bilen yok cok enteresan. Nereden ne kazaniyoruz belli degil. Socios yerine bizim de boyle arz yapmamiz lazimdi. Fener akilli is yapti