Fenerbahçe'den KAP Bildirimi: "Fenerbahçe Token ile 268.500.000 TL gelir elde edilmiştir"

Ekli dosyayı görüntüle 134534

Bu kolpa mi sence admirim, 25 tl'den alacak firsat var miydi ki tahtası 80 tl'den açılmadı mı? Görsele göre 25 tlden alip 140'dan satmış biri 30k ile 170k kazaniyor
Önceden emir verdiyse olabilir, bilmiyorum trade kaçta açıldı.

Ben 30lu rakamları gördüm ama açıldığında, 40 oldu sonra ve dondu sonra 50-100-150 gitti.

Dipten alıp zirveden sattığı için kolpamsı duruyor ama.

Hiç anlamam bu işlerden ama bilen birine sordum bizim coinler uzun vadede daha doğru yatırım dedi.

Dolaşımdaki Gal tokenlar ne olacak peki? Enayi mi bunu alanlar?

Sanmıyorum öyle bir hakkımız olduğunu.

o tokenlerin değeri düşer böyle bir şey yaparsak ama net bir şekilde böyle bir hakkımızın olduğundan bahsediyordu kerem övet

son durumda daha çok para girişi sağlayacaksak yapılabilir mi böyle bir şey sence adminim ?

o tokenlerin değeri düşer böyle bir şey yaparsak ama net bir şekilde böyle bir hakkımızın olduğundan bahsediyordu kerem övet

son durumda daha çok para girişi sağlayacaksak yapılabilir mi böyle bir şey sence adminim ?
Elinde Gal token olanlar batacaktır bu durumda, Socios anlaşması bunu mümkün kılıyorsa Socios'a bağlı diğer tokenlar için de Chiliz için de sorun olacaktır bu.

O yüzden Kerem Övet'in kaynağını bilmemekle beraber ben mümkün görmüyorum.

Paribuya 10 bin attim bugun saat 14.30 gibi. 45- 48 tl falan gidiyordu fb token .10 15 kere denememe ragmen alamadim..hatta bakiyem 0 gozuktu bi ara aldim sandim 1 saat sonra girdigimde 10 bin tl varliklarda duruyordu..paribudan uzak durmak lazim.

Geri
Üst Alt