- 20 Eylül 2009
- 17.749
- 15.837
- 2.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hayri CundParibuya 10 bin attim bugun saat 14.30 gibi. 45- 48 tl falan gidiyordu fb token .10 15 kere denememe ragmen alamadim..hatta bakiyem 0 gozuktu bi ara aldim sandim 1 saat sonra girdigimde 10 bin tl varliklarda duruyordu..paribudan uzak durmak lazim.
Evet.Şimdi siz fb token alınca fenere yararınız olmuyor mu ?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eee o zaman neden alıyorsunuz veya alıyorlar bir taraftar için hiç hoş şeyler değil bana göre.Evet.
Dolaylı ama.
Ben senden alıyorum sen benden, fiyat yükselince de Fener dolaşıma sokmadıklarını yüksekten satıyor.
Biz hacimden yani komisyondan de yüzde alıyoruz, Fener alıyor mu bilmiyorum.
İlk 9 ay için bu çok geçerli değil çünkü 20 milyon token piyasaya girince işler değişecek. Alıp fiyatı düşürüp zararda verebilirsin şu an piyasada. 20 milyon liraya bakar.Eee o zaman neden alıyorsunuz veya alıyorlar bir taraftar için hiç hoş şeyler değil bana göre.
Tv8 boykotu yapıp Fb Tokeni almakta ne bileyim =)
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anlamadım kafam almadı ama bilgiler için teşekkürlerİlk 9 ay için bu çok geçerli değil çünkü 20 milyon token piyasaya girince işler değişecek. Alıp fiyatı düşürüp zararda verebilirsin şu an piyasada. 20 milyon liraya bakar.