Fenerbahçe’den Yasak Açıklaması: “Bu karar kabul edilemez”

Ben dünden beri burada dedim zaten ben stadda atılan slogana karşı değilim. Hatta onları camiadan bile ayrı tutmuş biriyim. Bu demokratik bir haktır ama bunu kendi stadımda şu anlık istemiyorum. Çok isteniyorsa stadda Atatürk sesi yükselmeli. Ya da Hayri arkadaşımıza da katılarak mekanlar öneriyorum; Nevizade- Beyoğlu, Kadıköy medyanı, Çarşı vs. Neden illa maç günleri ve stadlar ki... Bakın bugün en muhalif tayfadan Uğur Dündar ne dedi biliyor musunuz; şampiyonu açıklayın, dedi.

Siz hala mevzu hükümet yönetimi diyorsunuz. Heriflerin taraftarı bile odalarda şampiyonluk dışında bir şey konuşmuyor ama siz bilirsiniz.

Kabul etmeyip ne yapacaksınız mesela? Dün o bildiriyi rt'lerken düşünecektiniz bunları. Siyasal İslamcılar hiçbir zaman azla yetinmez. Bir taviz verdiğinde daha fazlası için bastırırlar. Şu saatten sonra biz dahil hiçbir kulübün ağlamaya hakkı yok. Muhtemelen tribünlere de troll ordularını sokup en ufak bir istifa tezahüratında kavga falan çıkaracaklardır.

Abicim Cumhurbaşkanı fenerbahce kongre üyesi değil mi. Pankart acmadiniz mi adam gibi adam Tayyip Erdoğan diye. Şimdi kendi iç meseleniz bize ne...

Ben açıkçası Bahçeli'den sonra fbli taraftar grubundan RTE'nin istifasını kulüpten ilişiğini kesmelerini söylemelerini isterdim? Ya da fbye üye olanların çekilmesini. Abi iç içe dip dibeler zaten ya. Vallahi boşa hak aranıyor da neyse. İki üç haftaya her şey değişir zaten.

Sanat sanat içindir diyenlerle, sanat halk içindir diyenlerin kıyasıya mücadelesi devam ediyor.

Kayserispor yine iğrenç bir açıklama yapmış
Hiç şaşırmıyorum, şaşıranın da aklına şaşarım...

Pandemi sezonunda müstehak oldukları üzere ligden düşmüş olmalarına rağmen, masabaşı kulis dalavereleriyle ligde bırakılmalarının diyetini ödüyorlar; taraftar profili zaten malum, Cumhur İttifakının en yüksek oy aldığı illerden biridir benim memleketim.

Pandemi ile ligden düşmenin hiçbir alakası olmadığını o zaman da söylemiştim. Maçlar oynanmıştı sonuçta, düşmeselerdi. Şu an HS ve GAFK nün içine düştüğü mağduriyet gibi bir durum asla sözkonusu değildi yani.

GS dan sonra ligde tuttuğum 2. takım KS dur doğal olarak ama adalet herkese lazımsa eğer, doğruları işimize geldiği gibi eğip bükmememiz gerekiyor...

KS un yaptığı, yalakalığın en aşağılık örneklerinden biridir. Tiksinmemek elde değil...

Adamlar hala fener’in hakkını niye savunuyoruz, fener’in hakkını savununca mı fikri hür olacağız falan…

Fener’in yanında olmak değil konu. Adaletsizliğin karşısında olmak…

Neymiş “vay efendim onlar bize yaptığında karşı çıkıyor mu?” O onların(çıkmayan kısmı için) omurgasızlığı ve karaktersizliği. Ne yapalım şimdi omurgasıza kızıp omurgasızlık, karaktersize kızıp karaktersizlik mi yapalım?

Kararın sebebi belli istifa sesleri, bu seslerin kayseri’de de yansıtılmaması. Bu haksız verilen bir karar mıdır? Evet. O zaman neyi tartışıyoruz? Haksız karara ses çıkarmalı mıyız, çıkarmamalı mıyız?

Ee yuh. Biz her şeyi hakediyoruz. Yarın TT Arena’da taraftarımızı almayınca hatta “ligi askıya alıyoruz” dendiğinde de ağlarsınız o zaman. Biz bu kafalar yüzünden her şeyi hakediyoruz

Arkadaşlar koşun bjk yi PFDK ya sevk etmişler. Çirkin ve kötü tezahürat ,saha olayları nedeniyle kesin hükümet istifa dedikleri içindir. Rakip kaleciye sövdükleri yada sahaya çakmak attıkları için değildir. Bjk nin yanında olmalıyız :)

Arkadaşlar koşun bjk yi PFDK ya sevk etmişler. Çirkin ve kötü tezahürat ,saha olayları nedeniyle kesin hükümet istifa dedikleri içindir. Rakip kaleciye sövdükleri yada sahaya çakmak attıkları için değildir. Bjk nin yanında olmalıyız :)
reis sen neden böylesin yav

Şöyle bir durumda olabilir bunlar febeyi bahene falan edip komple seyircisiz diyebilirler bizim 7 iç saha maçımız var bazı febeliler bizim önümüzü kesiyorlar ayağına gidiyor ama belkide Esas hedef biziz.febenin olduğu bir durumdan her türlü pislik beklenebilir

Adamlar hala fener’in hakkını niye savunuyoruz, fener’in hakkını savununca mı fikri hür olacağız falan…

Fener’in yanında olmak değil konu. Adaletsizliğin karşısında olmak…

Neymiş “vay efendim onlar bize yaptığında karşı çıkıyor mu?” O onların(çıkmayan kısmı için) omurgasızlığı ve karaktersizliği. Ne yapalım şimdi omurgasıza kızıp omurgasızlık, karaktersize kızıp karaktersizlik mi yapalım?

Kararın sebebi belli istifa sesleri, bu seslerin kayseri’de de yansıtılmaması. Bu haksız verilen bir karar mıdır? Evet. O zaman neyi tartışıyoruz? Haksız karara ses çıkarmalı mıyız, çıkarmamalı mıyız?

Ee yuh. Biz her şeyi hakediyoruz. Yarın TT Arena’da taraftarımızı almayınca hatta “ligi askıya alıyoruz” dendiğinde de ağlarsınız o zaman. Biz bu kafalar yüzünden her şeyi hakediyoruz

Hoop hoop bir dur bakalım, bir nefes al önce. Yok her şey müstahakmış falan!

Hayırdır, burada herkesten daha cesurca her şeyi yazan belki ender kişilerden biriyim, bir fbyi savunmadım diye hükümet yalakası, kayseri sevdalısı mı oldum hayırdır?

Bana yazıyorsun bari genelleme. Muhatabın benim! Bana da bunları diyecek kişi sen değilsin!

Ben karşıt değilim diye bin kere yazdım ama kendi stadımda istemediğimi de söylemek de bir bu kadar hakkım! Üstüne fb ya da herhangi bir kuruma bağımlı olarak bir tepki koymak zorunda değilim! Galatasaray üzerinden de bunları çok rahat alt edebilirim. Geçmişte hiçbir şekilde haksızlığa karşı çıkmamış birilerinin hakkını aramak gibi bir düşüncem olmadı. Herkes yaşadığı ve yaşattığı şeyin bedelini eğer ki ucu başkalarına da dokunup maddi ve manevi anlamda zarar veriyorsa da ödemeli. Mevcut hükümet için böyle düşününce sorun yok, fb için böyle düşününce mi var ?

Beyler üzerinden çok zaman geçti hatırlamiyoruz ama TS maçının son dakikalarında yabancı madde atıp hakemi yaraladık. :)

fikri hür, vicdanı hür galatasarayın neresine katılmadınız acaba? ilk 2 paragraf dışında pek birşey kalmıyor çünkü.

ayrıca ben hiçbir zaman gs ile diğer camiaları karşılaştırmam. zira kültür ve eğitim seviyesi olarak hepsinin çok önündeyiz. bu sebeple "gs böyle mi?" diye düşünmem.

bir kurumun yaptığı yanlış, diğer kuruma yanlış yapma olanağı tanımaz. yanlış, yanlıştır. yani anlayacağınız ali koç ve soylunun goebbelsi oynaması ikisinin de yanlış olduğunu değiştirmez.

olaya pragmatist açıdan bakarsak tam olarak söylediğini yapmalıyız. üç büyük istanbul kulübünün ortak paydada birleşip tepki vermesi gerekiyor.

fenerin yanında olmak değil, adaletsizliğin karşısında durmak kulübümüzün çıkarlarına olacaktır.
Hayır böyle bir açıklama yapamaz klüp bunun sebebine gelecek olursak, burda devletin açıklaması bir güvenlik sorunu bir siyasi kavga çıkma ihtimali. Eğer gerçekten böyle birşey olursa bu vebale klüpte girmiş olur

Geri
Üst Alt