- 26 Kasım 2012
- 179.060
- 241.045
- 5.688
s.sinler bize ne stadın dışında toplanıp bağırın tayyo istifa diye .
nkfvas
nkfvas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abicim Cumhurbaşkanı fenerbahce kongre üyesi değil mi. Pankart acmadiniz mi adam gibi adam Tayyip Erdoğan diye. Şimdi kendi iç meseleniz bize ne...
yemeyip içmeyip çıkarmışlarGalatasaray, Trabzonspor maçındaki çirkin kötü tezahürat ve saha olayları(?) sebebiyle PFDK'ya sevk edildi.
yemeyip içmeyip çıkarmışlar
Hiç şaşırmıyorum, şaşıranın da aklına şaşarım...Kayserispor yine iğrenç bir açıklama yapmış
Deprem öncesinin sevkleri mi bunlar
reis sen neden böylesin yavArkadaşlar koşun bjk yi PFDK ya sevk etmişler. Çirkin ve kötü tezahürat ,saha olayları nedeniyle kesin hükümet istifa dedikleri içindir. Rakip kaleciye sövdükleri yada sahaya çakmak attıkları için değildir. Bjk nin yanında olmalıyız![]()
Adamlar hala fener’in hakkını niye savunuyoruz, fener’in hakkını savununca mı fikri hür olacağız falan…
Fener’in yanında olmak değil konu. Adaletsizliğin karşısında olmak…
Neymiş “vay efendim onlar bize yaptığında karşı çıkıyor mu?” O onların(çıkmayan kısmı için) omurgasızlığı ve karaktersizliği. Ne yapalım şimdi omurgasıza kızıp omurgasızlık, karaktersize kızıp karaktersizlik mi yapalım?
Kararın sebebi belli istifa sesleri, bu seslerin kayseri’de de yansıtılmaması. Bu haksız verilen bir karar mıdır? Evet. O zaman neyi tartışıyoruz? Haksız karara ses çıkarmalı mıyız, çıkarmamalı mıyız?
Ee yuh. Biz her şeyi hakediyoruz. Yarın TT Arena’da taraftarımızı almayınca hatta “ligi askıya alıyoruz” dendiğinde de ağlarsınız o zaman. Biz bu kafalar yüzünden her şeyi hakediyoruz
Hayır böyle bir açıklama yapamaz klüp bunun sebebine gelecek olursak, burda devletin açıklaması bir güvenlik sorunu bir siyasi kavga çıkma ihtimali. Eğer gerçekten böyle birşey olursa bu vebale klüpte girmiş olurfikri hür, vicdanı hür galatasarayın neresine katılmadınız acaba? ilk 2 paragraf dışında pek birşey kalmıyor çünkü.
ayrıca ben hiçbir zaman gs ile diğer camiaları karşılaştırmam. zira kültür ve eğitim seviyesi olarak hepsinin çok önündeyiz. bu sebeple "gs böyle mi?" diye düşünmem.
bir kurumun yaptığı yanlış, diğer kuruma yanlış yapma olanağı tanımaz. yanlış, yanlıştır. yani anlayacağınız ali koç ve soylunun goebbelsi oynaması ikisinin de yanlış olduğunu değiştirmez.
olaya pragmatist açıdan bakarsak tam olarak söylediğini yapmalıyız. üç büyük istanbul kulübünün ortak paydada birleşip tepki vermesi gerekiyor.
fenerin yanında olmak değil, adaletsizliğin karşısında durmak kulübümüzün çıkarlarına olacaktır.