Fenerbahçe’den Yasak Açıklaması: “Bu karar kabul edilemez”

Kasımpaşa'nin stadının adı RTE, mansur yavaş'ı stattan kovmuşlardı taraftarları. Bizim bir sonraki maçımız Kasımpaşa maçı, o maçta fenerlilerin bizi destekleyeceğini sanmıyorum, puan kaybedersek zil takıp oynarlar

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben kazanmaları için destek vermekten bahsetmiyordum aslında, alınan haksız karara karşı destek olmalıyız, "bunun için niye hafta sonunu bekliyoruz?" gibi bir soru da akla gelebilir, haklısın ben yanlış anlaşılmasına sebebiyet verecek şekilde yazdım,

hafta sonunu beklemeye gerek yok elbette bu haksızlığa karşı ses yükseltmeliyiz demek istemiştim,

Kasımpaşa'nin stadının adı RTE, mansur yavaş'ı stattan kovmuşlardı taraftarları. Bizim bir sonraki maçımız Kasımpaşa maçı, o maçta fenerlilerin bizi destekleyeceğini sanmıyorum, puan kaybedersek zil takıp oynarlar

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hükümet istifa demeye gerek yok sandık da görüşeceğiz zaten son çırpınışları en iyisi Kasımpaşa maçına Muharrem İnce, Mansur Yavaş alayını cagiralim geçen sezon trabzon stadında siyasilerin alayı oradaydı spor da siyaset yok demi aynen kardesim

Şimdi dahada iyi anlaşıldı bunların derdi herzamanki gibi kayrilma hatta üstü kapalı bize 3 puan verinde nolursa olsun diyorlar

Yaw bunlar geçen sene yayıncı kuruluşa,o avarlara ftocu dedi, Ahmet Çakar'ın açıklamalarını da belge olarak gösterdi, bu sene can ciğer oldular.

Bugün bunu der yarın yine üstteki gibi döner. Zaten bu yasak hepsine olacak. Onaylamasam da durum bu. Ankaragücü için de açıklanmış. Bir gözdağı gibi işte. Hepsi onayladığı için hiçbir şeyi yapmayı doğru bulmuyorum. Şampiyonluğumuza odaklıyım. Demokratik hakkımı da sandıkta kullanacağım..

Beşiktaş - Ankaragücü maçına, İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince Ankaragücü taraftarları alınmayacak.

Demek ki bu şekilde önüne geçmeye çalışıyorlar.

Doğru olmadığını ümit ediyorum.

Doğru ise hala olaya yok şampiyonlukf yok fener bjk bilmem ne ekseninde bakan arkadaşlar gidişatın nereye vardığını iyi görsünler isterim.

Doğru olmadığını ümit ediyorum.

Doğru ise hala olaya yok şampiyonlukf yok fener bjk bilmem ne ekseninde bakan arkadaşlar gidişatın nereye vardığını iyi görsünler isterim.
Hocam 27 kişi men edilmiş şimdilik ( tw iddiası tabi)... siyasi protestoları da bu 6222 kanun çerçevesinde değerlendirecekler, hükümetin protesto edildiği gün passoligle giriş yapanlara ömür boyu men verecekler.

Hocam 27 kişi men edilmiş şimdilik ( tw iddiası tabi)... siyasi protestoları da bu 6222 kanun çerçevesinde değerlendirecekler, hükümetin protesto edildiği gün passoligle giriş yapanlara ömür boyu men verecekler.
Adalet sağlaması beklenen kurumlar, kuralı kanunu kafalarına göre eğip büküyorlar.

Neyse sabır

Yapamazlar edemezler hukukda böyle birşey yok!! diyenler vardı.İstediğin gibi hukuku eğip bükebiliyorsun.

Geri
Üst Alt