GSCimbom
Haber Fenerbahçe'nin 2026-27 Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu
Mehmet Mehmetoglu

HaberFenerbahçe'nin 2026-27 Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu Sayfa 2

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
106
Okunma
1,7K
Sayfa
2/6
Kağıt üstünde iyi kura ama işin içinde FB olduğu için her türlü saçmalık beklenir.

12 puan alırlarsa da şaşırmam, 5 puan alırlarsa da.

Şampiyonluk mücadelesinde ayan beyan kollandığı sistemde 10 kişilik kasımpaşa'dan, rizeden yedikleri son dakika gollerini düşünün. Şampiyonlar ligi hakemlerini, her takımın canını dişine takacağını düşünün bi de. Bu iş Dzeko gelsin rahatça şutunu atsın diye etrafında kutu kutu pense oynayan 4 lü defansa benzemez. Lask mı neyse o da yener feneri görün.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinin toplam piyasa değerleri.

▫️ Galatasaray'ın rakipleri: 4.270.000.000€
▫️ Fenerbahçe'nin rakipleri: 3.360.000.000€

Uefa çok zorlu yapmışınız fenerimin kurasını, oldu olacak liverpool ve a. madridi çıkarıp çorumla erzurumu ekleseydiniz ya.

İstedigim gibi değil ama yine de güzel kura, içerideki maçların üçünü kaybedebilirler, Liverpool Roma, Villarreal İspanyol takımı hep terstir, Slavia yenebilirler ama belki o bile sürpriz yapabilir, deplasmanları da iyi, Atletico her türlü gömer, Shaktar da yener, Arda bırakmaz merak etmeyin😏 Aston da zaten zor, geriye bir tek Lask kalıyor, onu da bekleyip görücez, yani şöyle bir durum da var, çok büyük baba takimlar gelmedi, zaten gelenlere de büyük ihtimal kaybederler, kazanabilecekleri maçlar genelde Avrupa ligi takımları seviyesinde, o yüzden hava atacakları bir durum yok, inşallah bu gruptan benim tahminim çıkamayacaklar, kağıt üzerinde böyle kolay görünen,isimleri çok ta büyük olmayan takımların arasından çıkamayınca da rezil olacaklar! Dediğimiz gibi şikeciler yaşlı takım, ağır takim, biraz hızlı ve sistem takımları bunları dağıtır, ben çok eğlenecegiz diyorum😏

Geri
Üst Alt