GSCimbom
Haber Fenerbahçe'nin 2026-27 Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu
Mehmet Mehmetoglu

HaberFenerbahçe'nin 2026-27 Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu Sayfa 5

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
106
Okunma
1,7K
Sayfa
5/6
Adamlar elemelerden önce filan transferlerini bitirip önce ucl yaptı sonra da kek kura ile mükafatlarını aldılar.
Ciddi ciddi bize denk gelse ilk 8'i hayal ederdim.

İsmail kartal kalorifer peteği işinden bal peteğine geçmiş desenize bu nedir ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamların zaten

Lask
Slavia
Shaktar 9 puan cepte.

Villereal - Romayla da içeride oynuyorlar 6 puan alabilirler buradan ihtimal var.

Geriye Aston Villa - Atletico deplasman içeride Liverpool maçı kalıyor. Biz 2 kere yendik Liverpoolu onlar da yenebilir. Net ilk 8 hayali kurdurur adama su kura.

Adamların zaten

Lask
Slavia
Shaktar 9 puan cepte.

Villereal - Romayla da içeride oynuyorlar 6 puan alabilirler buradan ihtimal var.

Geriye Aston Villa - Atletico deplasman içeride Liverpool maçı kalıyor. Biz 2 kere yendik Liverpoolu onlar da yenebilir. Net ilk 8 hayali kurdurur adama su kura.
Fener Liverpool yenemez 3-0 kaybeder

Kask Slavia

Shaktar villa Real Roma yenerler 9 puan alırlar

Sen o kadar emek ver şampiyon ol , ama adam ön elemeden gitsin şampiyonlar ligine katılsın sana göre en az %50 daha kolay kura çeksin. Abicim eğer bu turnuvanın adı şampiyonlar ligi ise şampiyon olan takımlara bir ayrıcalık seri başı olma gibi bir öncelik verilmeli. Ben gidiyorum 1,2,3,4 farketmeksizin en zor takımları çekiyorum nerede kaldı adalet.

Shaktar deplasman çekmezsin arkadaş.şansınıza sokayım.
Bizde son torbadan almanya ligini 3. Sırada bitiren takım çekiyoruz.
Lile,feyenord,stutgart falan hepsi bizi yenebilecek takımlar.Heleki bu oyunla ve transferlerdeki rezillikle.Ayrıca Aek deplasmanıda zor.

Geri
Üst Alt