Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde 3 Eleme Oynaması Kesinleşti

Beygirciler için aslında kura oldukça iyi tanıdık rakip sayılır, midillilerle başa baş oynarlar gibi geliyor.

Fenerbahçe'nin, Gornik Zabrze'yi elemesi halinde Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakipleri belli oldu.

🇧🇪 Union SG
🇨🇿 Sparta Prag
🇦🇹 Sturm Graz / Hearts 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
🇳🇱 NEC Nijmegen

Fener bu sene CL'ye katılabilir play off'da da eskisi gibi güçlü rakip yok.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Gornik Zabrze'yi elemesi durumunda 3. Ön Eleme Turu'nda Sturm Graz x Hearts eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

1000166655.webp

Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligine katılmasını istersem başıma bir şey gelir mi?

Onlar da bizim kadar yorulsun eziyet çeksin istiyorum.

Ağaçları çok kolay büyük ihtimalle CL ye katılacaklar katılamazlar ise büyük bir yıkım olur

Fenerbahçe'nin, Gornik Zabrze'yi elemesi halinde Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakipleri belli oldu.

🇧🇪 Union SG
🇨🇿 Sparta Prag
🇦🇹 Sturm Graz / Hearts 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
🇳🇱 NEC Nijmegen

Union ve Sparta Prag'a yenilmiş olmamız bu arada. Ah hocam ah

Union'a karşı yedek kulübesinde çoluk çocukla çıkmıştık bir de. Hocam kadrom çok geniş ne yapacam diyor 2 adam sakatlanınca yedek kulübesinde çoluk çocukla maça çıkıyoruz.

4 muhtemel takım arasında kağıt üstünde en kolay eşleşme çıktı, union sg daha zordu bence

Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligine katılmasını istersem başıma bir şey gelir mi?

Onlar da bizim kadar yorulsun eziyet çeksin istiyorum.
valla ben iş yerinde de bunu dillendiriyorum 2 yıldır. fanatik bir fenerli abimiz var ama en uç noktada yaşayanlardan aklını yitirenlerden. ona da diyorum abi bak samimi söylüyorum umarım katılırsınız diye.yok öyle avantadan puan kasıp artistlik yapma işi. gidiceksin o ingiltere ispanya almanya italya artık neyse, ordan yiyiceksin efendi gibi 3-4 tane. moralin yerlere düşecek öyle geleceksin liginde oynayacaksın. fındık kadar beyinleriyle bizle dalga geçtiklerini sanıyorlar ya bazen, bi görelim baba gidin bakıyım bi city deplasmanına bayern deplasmanına, bi de sizi görelim. ligde alacakları puanı en az 10 puan aşşağı çeker.

kalbimiz hearts'tan yana

Yalan yok bende katılmalarını isterim. Zaten batacakları falanda yok. Avrupa ligi maçlarına rotasyon yaparak çıkıyordu bunlar. Bu sene bana göre en zor senemiz çünkü daha önce hiç başarılamayan bir şeyi başarmak için oynayacağız.

17 sezondur katılamıyorlar

18 sezon olsa ne yıkımı olacak onlar için

Tek hedefleri ligde şampiyon olabilmek uzun zamandır
CL ye katılmadan bizimle aynı seviyede olmadıklarını göremezler farkedemezler.

Dolayısı ile şampiyon olamazlar yine tekrardan o nedenle katılmaları şampiyon olma ihtimallerini artırır

Saçmalamayın yahu, UCL ye tabii ki katılamasınlar. EL de ÇF-YF görsünler, yine yıpranırlar, final hoş olmaz elbette.

Geri
Üst Alt