- 29 Ocak 2023
- 15.917
- 8.955
- 1.203
Elendi besiktas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar bu sene rahat katilmalilar cle. Rakiplere bakFenerbahçe'nin, Gornik Zabrze'yi elemesi halinde Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakipleri belli oldu.
Union SG
Sparta Prag
Sturm Graz / Hearts
NEC Nijmegen
Union çıksın ne olur...Fenerbahçe'nin, Gornik Zabrze'yi elemesi halinde Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakipleri belli oldu.
Union SG
Sparta Prag
Sturm Graz / Hearts
NEC Nijmegen
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Gornik Zabrze'yi elemesi durumunda 3. Ön Eleme Turu'nda Sturm Graz x Hearts eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.
Fenerbahçe'nin, Gornik Zabrze'yi elemesi halinde Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakipleri belli oldu.
Union SG
Sparta Prag
Sturm Graz / Hearts
NEC Nijmegen
17 sezondur katılamıyorlarAğaçları çok kolay büyük ihtimalle CL ye katılacaklar katılamazlar ise büyük bir yıkım olur
Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligine katılmasını istersem başıma bir şey gelir mi?
Onlar da bizim kadar yorulsun eziyet çeksin istiyorum.
valla ben iş yerinde de bunu dillendiriyorum 2 yıldır. fanatik bir fenerli abimiz var ama en uç noktada yaşayanlardan aklını yitirenlerden. ona da diyorum abi bak samimi söylüyorum umarım katılırsınız diye.yok öyle avantadan puan kasıp artistlik yapma işi. gidiceksin o ingiltere ispanya almanya italya artık neyse, ordan yiyiceksin efendi gibi 3-4 tane. moralin yerlere düşecek öyle geleceksin liginde oynayacaksın. fındık kadar beyinleriyle bizle dalga geçtiklerini sanıyorlar ya bazen, bi görelim baba gidin bakıyım bi city deplasmanına bayern deplasmanına, bi de sizi görelim. ligde alacakları puanı en az 10 puan aşşağı çeker.Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligine katılmasını istersem başıma bir şey gelir mi?
Onlar da bizim kadar yorulsun eziyet çeksin istiyorum.
CL ye katılmadan bizimle aynı seviyede olmadıklarını göremezler farkedemezler.17 sezondur katılamıyorlar
18 sezon olsa ne yıkımı olacak onlar için
Tek hedefleri ligde şampiyon olabilmek uzun zamandır