Fenerbahçe‘nin Şok Borç Rakamı

661 milyon avro ne lan ?çüşşşş

Hayır yav aradaki farkın 1.2 olması az, daha fazla olmalı.
İşte bizim ki yeniden 1 katrilyona yaklaştı ama yazdığım gibi sene sonuna kadar çok transfer yapmaz ve amatöre para akıtmazsak zaten yarı yarıya düşüyoruz...Fenerinki de 2.3 trilyona çıkacak ki yıl sonuna kadar faizler ve transferlerle olsun 2.5 katrilyon o zaman ancak 2018 sonunda fenerle aramızdaki borç alacak farkı 2 katrilyona çıkar takribi

Aziz in neden ortalarda görünmediği belli oldu

kulüplerin borçlarını yapılandırma süreci erkene alınır,olacak olan budur

sizlerden toplanan bedelli paraları ,fener ve bjk nın borç yapılandırması için aktarılacak gibi

yapmayın lan bedelli

2 sene önce bizim bileklik olayi ile dalga geciyorlardi, simdi daha beteri kendi baslarina gelecek.

Twitter da gördüm, kampanya falan baslatalim diyen Fenerliler var. Sembolik 100TL bagis yapalim diyenler var.

Ha bu arada bileklik olayiyla ben Galatasaray taraftari olarak bile dalga geciyordum cünkü yok öyle bir akil tutulmasi. Bir de bununla adamlar gercekten gittiler UEFA ya savunma yaptilar bileklik satiyoruz diye. Rezillik ya.

Seneye bitecek demissin, ben uc seneye de raziyim. Iki uc sene sonra tepede tek basimiza takilmaya baslariz.
Yeni kredi çekmesek ve florya 50 milyon dolar daha getirse rahat rahat biterdi ama yine de 2019 sonuna kadar biter gözüküyor zira geriye kalan temel alacaklarımız kabaca;

çeyrek katrilyon riva

çeyrek katrilyon florya

yeni sezon kombine geliri

maç günü hasılatları

şampiyonuk gelirleri

şampiyonlar ligi gelirleri

kalan locaların satışı

mağazacılık gelirleri

Sermaye artışı bitti, bonservis gelirimiz de pek olmayacak ama giderimiz de yok...Rivadan büyük ödemeyi aldık 270 küsür alacağımız kaldı minimum garanti tutardan...

Ekstra ne yapabilir?

Personel ve Sporcu Tasarrufu

Mağazacılık AŞ'nin Derneğe Satışı

Hisse Satışı

Sponsoru olmayan şubeler az demeden sponsor bulmak...Aynı şekilde tesislere de...

Niye son seneler kimse Azizin karsisina cikmadigi artik belli oldu. Bence her rakip olmayi isteyene demistir, bizim acikladigimiz rakamlarin hepsi fake ve bizim en az 300-400 milyon € borcumuz var. O sayiyi duyan hic rakip olmayi düsünmeyip Azize baskanligi birakmistir

Ha bu arada bizim borclarin 1 senede bitecegine gercekten inanan varsa gecmis olsun diyorum.

Ancak dogru bir planlama dogru bir yapilanma ile yillar sonra bitebilir o borc. O kadar mal mülk sattik borc bitecek üstüne para alacagiz diyorlardi, hadi borc bitse gercekten üzülmeyecegim ama malimizi peskes cektigimiz ile kaldik mal gibi ortada.

Dogru yapilanma derken bunu asama asama yapmaliyiz, öyle hadi plan yaptik kemeri siktik yemeyi kestik diye bu isin icinden cikamazsin. Atiyorum 3 veya 5 yillik bir plan, belirli kademeleri olan belirli kriterleri olan. Ama bu Türkiye de kolay kolay gerceklestirilemez, bizim taraftarin büyük bir bölümü hala star beklentisi ile kavrulan adamlar.

bu arada kaçırıyorsunuz

"fener de para bitmez" mottosu da tarih oldu

helal lan Aziz ,ödül vermemiz lazım

Yıllar öncesi bir milyar dollar yakın borçları var demiştim burada.

Yanılmışım... daha doğrusu fenerli kişiden aldığım bilgi doğru değilmiş. Özür dilerim gsc den.

661 milyon dollar ile idare edin artık.

+

Riva ve floryada'dan bu arada halen para gelecek. Şimdiki net banka borcu kapatması gerekecek ama o paranın gelene kadar faiz artışı ile savaşacağız. Futbolda özelikle başarı ve ayağımızı yorganımıza göre uzatmayı bilmeliyiz ve mecburuz.

661 Dolar degil, 661 Euro

Yani 768 Dolar

Haberdeki gibi 3.8 Milyar TL olmasi icin gereken rakam bu

Borc umurunda mı taraftarın yavv bu sene kadıköyde 20. galibiyete odaklandılar, senelik sevincleri bu

Yahu 3 senedir bangır bangır bağırdık batakta bunlar diye aziz sadece dernek borcunu göstererek enayi beyni yıkanmış taraftarını kandırdı iyide oldu şeffaf olmamaları, bu borç resmi borç birde elden alacaklı olanlar var diyorlar, yıllardır amatör branşlara tonla para harcadılar biz az yatırım yapmamıza rağmen basket branşlarında en çok avrupa kupası uluslararası kupa bizde, su sporlarında kafa kafayız bir tek voleybol da üstünlük kurmuşlar, avrupa da kupa kaldırğımız olimpiyat şampiyonu çıkardığımız judoyu bile saymadım daha, önemli sponsorları da kaçtı doğuş bankalarla cebelleşiyo borçları nasıl öderim diye ülker borçlanıp kaçıyor acıbadem desen koç la arası kötü, koç holding bile yardım etmez en son standart poors kredi notlarını düşürdü türk traktör satışları azaldı boyna işçi çıkarıyor kendi çıkarlarını düşünür fb nin beter olacağı daha kötü günler yakın 2005 2006 dönemi bizim paramız çok sizide hakemleri satın alırız olum dedikleri günler aklıma geliyor hep daha beter olmaları dileğiyle

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt