Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Örnek ne kadar denk olur farklı şablonlar ama;

Tayyip Erdoğan - Muharrem İnce
Aziz Yıldırım - Ali Koç

eşleşmelerini birbirine çok benzetiyorum.

Yalnız azizle ali koç arasında atışmalarda fetöcü kongre üyeleri itirafı geldi şike itiraflarıda var inceden taraftar bile aziz oy çalacak diyor onlar bile biliyor aslında şikeci olduğunu ama kabullenmiyorlar hala

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onlar bile biliyo aslında; ne yaptıysa Fenevbahçenin menfaatleri için yaptığını...:asd:

Ali koç alkışlayan kitle arasında ciddi oranda alkışlamayıp oturan kitlede var aziz kazanırsa hiç şaşırmayın

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sn. R.T.E başkanını seçmiş. Aziz Yıldırım H.O.

aziz başkan baktı ki kaybedecek, ali koçun kripto fetöcü olduğunu iddia ederek son kozunu oynayabilir :D
Aziz başgan aslında biliyor ipin kopacağı noktayı ama, başgan kalabilmek için kulvar dışına sarkmalar yapmaya çalışmak, bütün iş dünyasını karşısına almak çok büyük bir bedel olur kendisi için..
Aziz başkan için bu iş çok basit aslında. Ama Dengeler, dengeler, dengeler........

fener taraftarları aziz yıldırımın bu seçimlerde illegal işler çevirmesinden korkuyor bunu yarısından fazlası söyledi ama bu adamın şike yaptığına inanmıyorlar çok enterasan

#RuhumuzBir

36944.jpg

Tabi ki aziz baskani destekliyoruz
Adam 1 sene fb icin hapis yatti yine de pes etmedi, koc ise bu dobemde ailesini one surerek kacti
Aziz baskan bizi birakma

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bu sikeci , futbol teroristi adamin ne sebeple desteklendigini asla anlayamayacagim

Ali Koç gelsin de Fenerbahçe kaliteli transferler yapsın. Fas'ın sağ beki Dirar'ı sağ açıkta, Aatıf chedjuyu sol açıkta görmekten ben utanıyorum artık.

Tabii ki gönül Aziz seçilsin istiyor ama bir yandan da mantık bu mafyatik,şikeci adam Türk futbolundan silinsin artık diyor. Hayırlısı.

Aziz kazanamazsa bu stadı ben yaptım diyerek stadı ateşe verebilir.

Geri
Üst Alt