Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Faaliyet raporu okunurken herkes tribunden cikti , cay kahve tuvalet

Gorusme acildi , onca rakami irdeleyen biri cikmadi

Bu zihniyetteki kongre uyeleri ve seyircilerle gram yol alinamamasi normal

Herkes dortmund va kongrelerini ovuyor katilimcilik ve sistem olarak ama oradaki insan sermayesi de olusacak ki bir anlami olsun

Biz herkesi uye yapin , kulubu acin derken ayaklardan birini istiyoruz ama katilimci olacak insanlarin % kaci kulubun rakamsal degerlerine hakim ?

Genel kurulda bile bu oran 10% u gecmez , seyirciyi de dahil etsen herhalde 1% bile cikmaz

Faaliyet raporu okunurken herkes tribunden cikti , cay kahve tuvalet

Gorusme acildi , onca rakami irdeleyen biri cikmadi

Bu zihniyetteki kongre uyeleri ve seyircilerle gram yol alinamamasi normal

Herkes dortmund va kongrelerini ovuyor katilimcilik ve sistem olarak ama oradaki insan sermayesi de olusacak ki bir anlami olsun

Biz herkesi uye yapin , kulubu acin derken ayaklardan birini istiyoruz ama katilimci olacak insanlarin % kaci kulubun rakamsal degerlerine hakim ?

Genel kurulda bile bu oran 10% u gecmez , seyirciyi de dahil etsen herhalde 1% bile cikmaz

Biraz bizim ülkenin profiliyle alakalı örgütlenme, toplumculuk gibi bir bilinç oluşmadığından kaçınılmaz böyle olması. Şimdi bu niye söyledim en basit örnek genelde ülke politikasından beklentimiz bana hizmet etsin yol yapsın araç getirsin düzleminden yürüdüğü için aslında olması gereken arka planı ıskalıyoruz. Kimse ülkemin menfaatine ise evimden yol geçmesin, otobüs 2 sokak yukarıda olsun bilincinde olmuyor ya da böyle olması istenmiyor bilemiyorum herkesin bir takdiri vardır bu konuda.

Ali Koç gelsin de Fenerbahçe kaliteli transferler yapsın. Fas'ın sağ beki Dirar'ı sağ açıkta, Aatıf chedjuyu sol açıkta görmekten ben utanıyorum artık.

Pl9ly5.gif

Aziz başkana evinde deplasmanı yaşatıyorlar bunu unutmaz. Hepsini öpecek.

Yorumları alalım

DerlcvbWAAE2tGx.jpg

Türk futbolunun en büyük kanserinden kurtulabileceği bir seçim. Evet geyik olarak başkanım ayağı yapıyoruz; lakin bunu ciddiye alıp bütün başarılarımızı Fenerbahçe'nin başında Aziz Yıldırım'ın bulunması sebebiyle kazandığımız gibi bir algı oluşmasına da zemin hazırladık. Kendisi ve ekibindeki birkaç kişi şu an futbol ortamında bulunan iğrenç yöneticilerin de başlangıç noktasıdır. Kendisi şike olayından sonra kamera önünde geri çekilmiş olmasına rağmen küçük Aziz Yıldırımlar onun izinden gitmekte.

Seçim sonrasında takımımız ve Fenerbahçe arasındaki saha içi rekabetin tekrardan keyifli hale gelmesini, oluşan rekabetten daha güçlü bir Galatasaray çıkmasını diliyorum.

FB Tv de genc delegeler agliyor bos beles konusmalar

Ne ağlattık be fener ağlamaaaaaa

Cincon tüm hayatını ağlattı mı yaşlı bunak.

eşşek kadar adam cincon esprisi yapiyor. bunlar harbiden mal yaw.

HAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHAHA AGLIYOR BABA BIZDE NIYE 4 YILDIZ YOK DIYOR agagaga

Geri
Üst Alt