Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Seviyesizlere bak kongrede cincon muhabbeti yapıyor gerizekalılar.

4 yıldızı kanırta kanırta öyle bir soktuk ki bunak herifler çıkaramadılar hala.

Ali Koç gelsin bide ona koyalım en güvendikleri kişiyle kaybedince ağlamalarını izlemek daha zevkli olacak

bunlar tam salak harbiden 1 gram abartmiyorum HAHAHAHAHAHAHA

Öyle ünlü kisilerin kitleleri fazla olur. Yönlendirebilirler bir cok kisiyi secim de.´(tabiki bana göre)
Fenerin kongre yapısını bilmek lazım bunun için.

Cem Yılmaz ya da Acun Galatasaraylı olsa kimse şeyine bile takmazdı kongrede mesela. Bu adamların Ali Koç'u desteklemelerinin sebebi de Aziz'in bunları ön plana almıyor olması.

Galatasaray kompleksi içlerine işlemiş bunların. Hoplatmaya devam.

bizim belediye baskanı aziz'in listede. asbaskan olacak deniliyor. 2-3 ay evvelki mevzu demek bu işlerden aziz gelmiş maçı izlemeye

2018-05-06-PHOTO-00001771.jpg

WINNER LIST

AZİZ YILDIRIM'IN LİSTESİ
Mithat Yenigün
Mehmet Kocadon
Nihat Özbağı
Mahmut Uslu
İlhan Yüksel Ekşioğlu
Mehmet Şekip Mosturoğlu
Ömer Temelli
Önder Fırat
Ozan Balaban
Ahmet Özokur
Fatih Öztürk
Selim Kosif
Ahmet Ketenci
Metin Doğan

Bugünkü hava Ali Koç lehine ama Azizcilerin bugün katılmayıp yarın oy kullanmaya gelme ihtimalleri de var.

Resai Ersoy: "Küçük oğlum 'Baba bizde neden 4 yıldız yok?' diyor. Tabii küçük olduğu için 'Cimbom' diyemiyor, 'Cincon' diyor. Keşke bu sene 4. yıldızı takabilseydik."

hqdefault.jpg

WINNER LIST

AZİZ YILDIRIM'IN LİSTESİ
Mithat Yenigün
Mehmet Kocadon
Nihat Özbağı
Mahmut Uslu
İlhan Yüksel Ekşioğlu
Mehmet Şekip Mosturoğlu
Ömer Temelli
Önder Fırat
Ozan Balaban
Ahmet Özokur
Fatih Öztürk
Selim Kosif
Ahmet Ketenci
Metin Doğan

Listedeki bazı adamların halen futbolda etkin rol oynamasını istemenizi garip karşılıyorum.

Fenerin kongre yapısını bilmek lazım bunun için.

Cem Yılmaz ya da Acun Galatasaraylı olsa kimse şeyine bile takmazdı kongrede mesela. Bu adamların Ali Koç'u desteklemelerinin sebebi de Aziz'in bunları ön plana almıyor olması.
Bizde durumlar farkli. Bunlar da harbiden parayi veren düdügü calir felsefesi var.

Oooooo AZİZ YILDIRIM sesleri !!!

Geri
Üst Alt