Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Şu ana kadar elimize ulaşan 11 sandığın kesin sonuçları #FutbolArenaKadıköyde

Ali Koç: 4.846
Aziz Yıldırım: 1.466

Ali Koç, kendisini destekleyenlere bakarak zafer işareti yaptı.

Aziz Yıldırım ''Üst üste 3 sene şampiyon olup 4. yıldızı takıcağız.'' 16 Mayıs 2009 :cry::cry:

SON DAKİKA - Ali Koç kutlamalara başladı.

fenevliler o kadar bikmis ki aziz'den şampiyon olmuş gibi stat etrafına toplanmışlar :D

Daha 2 sene önce van Persie,Nani geldiğinde alayı büyük başkan diyordu. Bu seçimi kazanıp Yaya Toure'yi vs. alsa sene başı da 2 galibiyet bir anda yine büyük başkan denirdi. Bıkma falan yok yani. Hatta bu sene şampiyon olsalar yine büyük başkan denirdi.

Kural gereği değil ama nezaket gereği istifasını vermeli..
Devam etmek isteyen reddeder.
Ama aykut tazminat derdinde ise bunu yapmayacaktır. Kovulmayı bekler..
Zaten istifasini daha once verdi bunu biliyoruz. Ama Ali Koc onunla calismayacakmis. Uzucu olan bu bizim icin.

Hala daha batık neyini anlamıyorsunuz...
Batık değil diye bir yorumum var da ben mi göremiyorum?

O çöp takım şu an daha iyi noktada mı, 2 kupa kazandı mı, CL gruplarından çıktı mı?

Buna karşılık 6 yılda bizim yaptığımız gibi 1 trilyon borç da yapmadılar.

Gidip fi tarihinden örnek veriyorsun, o zaman ortada yönetilecek paralar da yoktu.

İhtiyacım olduğu kadar tarih biliyorum.

Beşiktaş batık durumdayken geldi herif, süreçleri içinde bulunulan şartlara göre değerlendirmek gerekir.

Mevzu şuki ne desek sendeki sabit fikirlilik değişmeyecek. Sana kalsa Dursun da başarılıydı zaten.
Dursun, fiko'dan başarılıydı mali açıdan...Bu bir gerçek...Matkap fiko bejekeyi daha da batırdı görene...

Gerçek Fenerbahçe ortaya çıkacak şimdi.

20 sene şampiyon falan olamayiz biz küçülmeye bari gidelim

Ali Koç, taraftarların önünde eğilerek teşekkür etti.

Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu, Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu gibi Türk futbolunun kanserli hücrelerinin defolup gitmesine sevindim şahsen. Anasını ağlattılar yıllardır ülke futbolunun, herkes kanlı bıçaklı oldu bu herifler yüzünden.

Ali Koç'tan da pek bir halt olacağını sanmıyorum. Mümkün olduğunca abartsınlar, batışları daha iyi olur.

Batık değil diye bir yorumum var da ben mi göremiyorum?

O çöp takım şu an daha iyi noktada mı, 2 kupa kazandı mı, CL gruplarından çıktı mı?

Buna karşılık 6 yılda bizim yaptığımız gibi 1 trilyon borç da yapmadılar.

Gidip fi tarihinden örnek veriyorsun, o zaman ortada yönetilecek paralar da yoktu.
Biz de kaç defa gruptan çıktık bu mu tarihi başarı???

Geri
Üst Alt