- 16 Haziran 2010
- 191.418
- 134.361
- 6.478
Şu ana kadar elimize ulaşan 11 sandığın kesin sonuçları #FutbolArenaKadıköyde
Ali Koç: 4.846
Aziz Yıldırım: 1.466
Ali Koç: 4.846
Aziz Yıldırım: 1.466
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala daha batık neyini anlamıyorsunuz...İhtiyacım olduğu kadar tarih biliyorum.
Beşiktaş batık durumdayken geldi herif, süreçleri içinde bulunulan şartlara göre değerlendirmek gerekir.
Mevzu şuki ne desek sendeki sabit fikirlilik değişmeyecek. Sana kalsa Dursun da başarılıydı zaten.
aziz basganim kışı gecirir ama yedigi ayazi unutmazüye kaydı sıralaması yokmuş bunlarda isme göre sıralıyorlarmış sandıkları, aziz başganım darmaduman pereşan oldu bunu unutmaz şimdi hain fb ye bunu ödetecektir!!
Kural gereği değil ama nezaket gereği istifasını vermeli..Aykut Kocaman da yolcu demek![]()
fenevliler o kadar bikmis ki aziz'den şampiyon olmuş gibi stat etrafına toplanmışlar![]()
Zaten istifasini daha once verdi bunu biliyoruz. Ama Ali Koc onunla calismayacakmis. Uzucu olan bu bizim icin.Kural gereği değil ama nezaket gereği istifasını vermeli..
Devam etmek isteyen reddeder.
Ama aykut tazminat derdinde ise bunu yapmayacaktır. Kovulmayı bekler..
Batık değil diye bir yorumum var da ben mi göremiyorum?Hala daha batık neyini anlamıyorsunuz...
Dursun, fiko'dan başarılıydı mali açıdan...Bu bir gerçek...Matkap fiko bejekeyi daha da batırdı görene...İhtiyacım olduğu kadar tarih biliyorum.
Beşiktaş batık durumdayken geldi herif, süreçleri içinde bulunulan şartlara göre değerlendirmek gerekir.
Mevzu şuki ne desek sendeki sabit fikirlilik değişmeyecek. Sana kalsa Dursun da başarılıydı zaten.
İsme göre olması imkansız. Ali Koç 20 küsürlü bir sandıkta oy kullanmış diyorlardı TRT Spor'da. İlk 20 küsür sandıktaki isimlerin A ile başlayacak hali yok ya![]()
Biz de kaç defa gruptan çıktık bu mu tarihi başarı???Batık değil diye bir yorumum var da ben mi göremiyorum?
O çöp takım şu an daha iyi noktada mı, 2 kupa kazandı mı, CL gruplarından çıktı mı?
Buna karşılık 6 yılda bizim yaptığımız gibi 1 trilyon borç da yapmadılar.
Gidip fi tarihinden örnek veriyorsun, o zaman ortada yönetilecek paralar da yoktu.