Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

fenevliler o kadar bikmis ki aziz'den şampiyon olmuş gibi stat etrafına toplanmışlar :D
Sen bunlara ne bakıyosun.
2000 senesinde biz UEFA yı aldıktan sonra bizi yendiklerinde şampiyon olduk ve hatta uefa kupasını elimizden söküp alarak uefa şampiyonu olduk gibi sevinenler vardı.;D

SON DAKIKA | Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Ali Koç'u tebrik etti.

Hangi açıdan başarılıydı

Dursun geldi eldeki kadroyu daha da bok etti, borcu da daha yüksekte bıraktı Riva, Florya'yı saymazsak.

Elde edilen gelirin 2-3 katı gideri vardı takımın. Hayır bilanço okumayı sanki biz bilmiyoruz, istersen teker teker dökeyim Dursun dönemindeki gelir-gider dengesini.
Borç-alacak farkı düştü...Tüm gayrimenkul sorunlarını çözdü...Tapuları aldı...2 tane Eurocup aldık...Taçspor'u restore ettik...Davalar geri çekildi...Sermaye artışı yapıldı...4 sene sonra kara geçtik ve sportif aş hisseleri korundu...

Matkap ne yaptı; borcu daha da arttırdı...Bir de karı kız kovaladı...

Ali Koç ile toz pembe bir havaya bürünmeleri iyi olacak bunların.

Lig başladığında Terim bunları forumlarında yine şu kıvama getirecek.

***Abi sorun Aziz değilmiş Ali Koç geldi abi Koç ailesinden birisi abi düşünebiliyormusun ama sonuç yine aynı GALATASARAY yine şampiyon oldu yine tokatladı bizi, birde Aziz gibi agresifte değil hakkımızı kollamıyor bahane de üretmiyor***
***Dön geri efsane başkan***
***Şu bir gerçekki hangi başkan gelirse gelsin makus talihi yine Galatasaray şampiyonluğunu görmek olacak :( ***
Bu başlıkları forumlarında seneye mayıs ayında görürüz.

DexyxScXkAERmVh.jpg

bu kadar sevinmeleri normal adamların biz 2.5 yıl dursuna zor dayandık adamlar 20 senedir Aziz'i çekiyolardı bundan sonra rekabet daha seviyeli olur bakalım teknik direktör tercihi kim olacak

Ya Aziz ile Dursun mu kıyaslanır? Herif 2 senede 4.yıldızı alan takımı 6. ve 4.yaptı. Dursun'un 2.5 senede verdiği Aziz 20 senede veremedi.

Ezeli rekabette daha düzeyli, daha seviyeli bir dönem başlayacaktır.

Uğur, lafları sağa sola çevirme. Hayır okuduğunu anlamıyorsan söyle ona göre ben de kendimi yormayayım, konuyu istediğin yöne çekiyorsun sebebi neyse.

Ne yazdım ben orada, adamların 100 yıldaki en başarılı dönemini yaşattı dedim, bizle ne alaka kıyaslıyorsun, bizle kıyaslayan mı oldu?
100 yılda en büyük başarı dedin ne kazandılar 2 lig doğru mu? başka?

Ben de sana 2'den fazla şampiyon olan başkanlarını yazdım...Sen çekiyorsun sağa sola ne diye bu fiko aşkı anlamadım...Matkap fiko bırak en iyisi olmayı ilk 3e bile giremez...

Fuat Balkan-Hakkı Yeten-Süleyman Seba...

Geri
Üst Alt