- 23 Aralık 2008
- 60.031
- 57.563
- 4.933
Umarim koc, dostluga ve temiz bir futbola sebep olur..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bunlara ne bakıyosun.fenevliler o kadar bikmis ki aziz'den şampiyon olmuş gibi stat etrafına toplanmışlar![]()
Borç-alacak farkı düştü...Tüm gayrimenkul sorunlarını çözdü...Tapuları aldı...2 tane Eurocup aldık...Taçspor'u restore ettik...Davalar geri çekildi...Sermaye artışı yapıldı...4 sene sonra kara geçtik ve sportif aş hisseleri korundu...Hangi açıdan başarılıydı
Dursun geldi eldeki kadroyu daha da bok etti, borcu da daha yüksekte bıraktı Riva, Florya'yı saymazsak.
Elde edilen gelirin 2-3 katı gideri vardı takımın. Hayır bilanço okumayı sanki biz bilmiyoruz, istersen teker teker dökeyim Dursun dönemindeki gelir-gider dengesini.
bein izliyorum suan 37 yazıyor yanlıs olabilir ama beinin yanlis yazma ihtimali dusukYanlis bilgi vermisler ya da yanlis duymus olabilirsin, dogrusu 33.
simdi bunun üstüne bir arsene wenger bombasi fena olmaz
Bir fenerli erken kutlama yaparsa o iş tersine döner normaldeSON DAKİKA - Ali Koç kutlamalara başladı.
bu kadar sevinmeleri normal adamların biz 2.5 yıl dursuna zor dayandık adamlar 20 senedir Aziz'i çekiyolardı bundan sonra rekabet daha seviyeli olur bakalım teknik direktör tercihi kim olacak
Evet simdi ben de kontrol ettim beIN 37 diyor, A Spor 33 diyor. NTV de 33 diyor. Bunlar da tam emin degil galibabein izliyorum suan 37 yazıyor yanlıs olabilir ama beinin yanlis yazma ihtimali dusuk
100 yılda en büyük başarı dedin ne kazandılar 2 lig doğru mu? başka?Uğur, lafları sağa sola çevirme. Hayır okuduğunu anlamıyorsan söyle ona göre ben de kendimi yormayayım, konuyu istediğin yöne çekiyorsun sebebi neyse.
Ne yazdım ben orada, adamların 100 yıldaki en başarılı dönemini yaşattı dedim, bizle ne alaka kıyaslıyorsun, bizle kıyaslayan mı oldu?