Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Aziz Yıldırım'da harbi aptalmış ya. Kaybedeceğini bile bile aday oldu. Aday olmasa hiç değilse bugün kongrede "büyük başkan" tezahuratylarıyla oyunu verir konuşmasını yapardı.

Bazen doğru zamanda bırakmak gerekir işte.

Fenerbahçe'nin 33. başkanı Ali Koç oldu (NTV Spor)

1186669.png

Herşey çok teesekürler büyük başgan.20 yıldır yüzümüzü hiç kara çıkarmadın.3 sene sonra yine başkan olman dileği ile.Bu taraftar seni hiç unutmayacak.

Dursun, fiko'dan başarılıydı mali açıdan...Bu bir gerçek...Matkap fiko bejekeyi daha da batırdı görene...
Hangi açıdan başarılıydı

Dursun geldi eldeki kadroyu daha da bok etti, borcu da daha yüksekte bıraktı Riva, Florya'yı saymazsak.

Elde edilen gelirin 2-3 katı gideri vardı takımın. Hayır bilanço okumayı sanki biz bilmiyoruz, istersen teker teker dökeyim Dursun dönemindeki gelir-gider dengesini.

Değişim iyidir darısı o büyük güne 24 HAZİRAN'a

Gidiyor gönlümün efendisi

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kadar sevinmeleri normal adamların biz 2.5 yıl dursuna zor dayandık adamlar 20 senedir Aziz'i çekiyolardı bundan sonra rekabet daha seviyeli olur bakalım teknik direktör tercihi kim olacak

Ali Koç'un seçilmesinin bizim için en kötü tarafı artık Kadıköy'de tüm maçları full kapasite oynarlar. En az 40.000 kombine satılır. En azından başarısız olana kadar taraftar kenetlenecektir. Öyle geçen senelerdeki gibi iç sahada boş tribüne oynamayacaklar.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halbuki efsane başkan olarak anılabilirdi, şimdi bu son haliyle hatırlanacak... Vay be hakikaten ne oldum dememek lazım, 3 temmuz sürecini falan bir hatırlayın herif süper kahraman gibiydi fb camiası için düştüğü hale bak.
Demekki bi koltukta fazla oturmak yaramıyor kimseye. süleyman sebaya da sövenler olmuştu.

simdi bunun üstüne bir arsene wenger bombasi fena olmaz

murhan bein ali koç için 37.başkan diyor sen başlığa 33 yazmışsın

Aziz staddan ayrılmış

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz de kaç defa gruptan çıktık bu mu tarihi başarı???
Uğur, lafları sağa sola çevirme. Hayır okuduğunu anlamıyorsan söyle ona göre ben de kendimi yormayayım, konuyu istediğin yöne çekiyorsun sebebi neyse.

Ne yazdım ben orada, adamların 100 yıldaki en başarılı dönemini yaşattı dedim, bizle ne alaka kıyaslıyorsun, bizle kıyaslayan mı oldu?

Geri
Üst Alt