GSCimbom
Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç
Berat Ulucan

Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç Sayfa 92

Berat Ulucan ·

Cevap
2,4K
Okunma
61,2K
Sayfa
92/122
Aziz Yıldırım'da harbi aptalmış ya. Kaybedeceğini bile bile aday oldu. Aday olmasa hiç değilse bugün kongrede "büyük başkan" tezahuratylarıyla oyunu verir konuşmasını yapardı.

Bazen doğru zamanda bırakmak gerekir işte.

1186669.png

Herşey çok teesekürler büyük başgan.20 yıldır yüzümüzü hiç kara çıkarmadın.3 sene sonra yine başkan olman dileği ile.Bu taraftar seni hiç unutmayacak.

Dursun, fiko'dan başarılıydı mali açıdan...Bu bir gerçek...Matkap fiko bejekeyi daha da batırdı görene...
Hangi açıdan başarılıydı

Dursun geldi eldeki kadroyu daha da bok etti, borcu da daha yüksekte bıraktı Riva, Florya'yı saymazsak.

Elde edilen gelirin 2-3 katı gideri vardı takımın. Hayır bilanço okumayı sanki biz bilmiyoruz, istersen teker teker dökeyim Dursun dönemindeki gelir-gider dengesini.

bu kadar sevinmeleri normal adamların biz 2.5 yıl dursuna zor dayandık adamlar 20 senedir Aziz'i çekiyolardı bundan sonra rekabet daha seviyeli olur bakalım teknik direktör tercihi kim olacak

Biz de kaç defa gruptan çıktık bu mu tarihi başarı???
Uğur, lafları sağa sola çevirme. Hayır okuduğunu anlamıyorsan söyle ona göre ben de kendimi yormayayım, konuyu istediğin yöne çekiyorsun sebebi neyse.

Ne yazdım ben orada, adamların 100 yıldaki en başarılı dönemini yaşattı dedim, bizle ne alaka kıyaslıyorsun, bizle kıyaslayan mı oldu?

Geri
Üst Alt