Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Çıldırıyorum :D :D :D

Başlığı şu şekilde değiştirmenizi rica ediyorum.
"FENERBAHÇE'DE KONGRE BOŞALDI"

Vallahi renktaşlar bize bu mallar divan reisiyle, başkanıyla, başka adayıyla, üyesiyle rahat bir 5 yıllık malzeme verdiler...

Biz aramızda toplayıp 155 versek febeşi bize verirler len bunlar, hem bak biz 1 değil 5 veriyoruz :)

Aziz Başkan : Vefacım niyetliyim iftardan sonra boşalacam :D

YOK SAPIĞIN TEKİ İKİ KELİMEYİ BİR ARAYA GETİREMİYOR AYRICA İNANILMAZ ÇİRKEF BİRİ AZİZ BAŞKANI MUMLA ARAYACAĞIZ...HEM KAHPE HEM CAHİL HEM ŞIMARIK HEM ZÜPPE HEM DE DEYYUS...HADİ BUNU DA RAPOR ET FENERLİ MUSTAFA...

Uğur Bey üye olduğum ilk günden beri üyelerle ikili tartışmaya girmekten kaçındım; bunu başardığıma da inanıyorum. Asla polemiğe girmem. Hele hiçbir şekilde tahrik olmam.

Sizi raporladım çünkü mesajınızın her harfinden ırkçılık nefret söylemleri akıyordu. Ali Koç’u tanıyorum. Sizin iddia ettiğiniz gibi vatan haini değil. Siz adamı vatan haini ilan ettiniz.
Bir anlık öfkenizle yazmışsınızdır muhtemelen. O çirkin sözlerin silinmesi için raporladım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok abi bu Aziz Yıldırım kadar ahlaksız karaktersiz bir insan dünyada yoktur bu nasıl bir adam böyle.

Valla başım ağrımış ya bu nasıl bi varoşluktur arkadaş sonra bizim forumdaki seviyeyi eleştirdiğimizi filan düşündüm gerçekten bu forum dahi fb kongresinden üstündür.

Geri
Üst Alt