Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Uğur bey yazınızı okudum. Biraz fazla abartı olmuş. Kelimeleriniz hoş olmamış. Irkçı bir tutum olarak düşünmüyorum. Fakat uygun bir fikir belirtmede değil. Mesela insani pek bir yönü olmadığını yaşadığım bir kaç olaydan biliyorum. Fakat ailesi yada annesinin kaçması yada ensest şu bu ne bizi ilgilendirir nede sizi.

Mustafa bey size gelirsek Ali Koç gelince medeni bir ortam olacak vs demişsiniz . 2. Konuşmada kupa muhabbetini dinlediniz mi?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahu ben demedim ki aha metin aşağıda;

"Yahu bunda namus, iman, vatanperverlik, sadakat, kin, nefret, sevgi, kıskançlık, vefa gibi müspet yahut menfi herhangi bir insani haslet mi var ki oruç tutmamasına şaşırıyorsunuz...Bu istese ensest ilişkiye girer yaşadığı tecrübeye dair müzik eşliğinde eşi ve psikolog danışmanıyla fikir teatisi yapar sonra da grup olurlar...Bu insan mı??? " Hani nerede dini alet etmek???

Sen dedin demedimki zaten, ikiniz arasındaki tartışmayı bilmiyorum bile yanlış anlama yani. Mustafa'nın o yazdığıyla ilgili katkı yaptım o kadar.

Teknik olarak evet ırkçılıktır, tıpkı islamofaşizmin de ırkçılık olduğu gibi. İnsanlar genelde ırkçılığı klasik ırkçılık ile sınırlar halbuki 20. yy'nin sonlarından itibaren neo racism şemsiyesi altında pek çok başlık ırkçılık olarak kabul edilmektedir.

Yeni ırkçılığın yani neo racism'in kalıpları net olarak çizilmediyse de bu konuda BM çatısı altında yapılan tanımlamalar, çalışmalar az biraz yardımcı olabilir.

Bu arada bu yazıyı kimseye destek anlamında yazmadım, zaten sevgili MK'ya günahımı bile vermem. Dipnot katkısı vermek istedim.

İyi akşamlar.

Bu açıklayıcı mesajın İçin sana teşekkür falan etmeyeceğim Mehmet Bey.

Mutlu akşamlar dilerim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Koç: Allah korusun başkanımıza otobüs çarptı diyelim.
Aziz Yıldırım: Bana niye otobüs çarpıyor?
Ali Koç: Tamam o zaman araba çarpsın. :asd:

Uğur bey yazınızı okudum. Biraz fazla abartı olmuş. Kelimeleriniz hoş olmamış. Irkçı bir tutum olarak düşünmüyorum. Fakat uygun bir fikir belirtmede değil. Mesela insani pek bir yönü olmadığını yaşadığım bir kaç olaydan biliyorum. Fakat ailesi yada annesinin kaçması yada ensest şu bu ne bizi ilgilendirir nede sizi.

Mustafa bey size gelirsek Ali Koç gelince medeni bir ortam olacak vs demişsiniz . 2. Konuşmada kupa muhabbetini dinlediniz mi?

Tamam buna itirazım yok ben iftira atılmasına karşıyım hep bana ırkçı yakıştırması yapılıyor verilecek cevap kalmayınca teşekkür ederim yazılanı anladığınız için...Ayrıca namus meselesi de iftira değil...İsteyen gazete arşivlerinden araştırabilir, hürmetler...

Sen dedin demedimki zaten, ikiniz arasındaki tartışmayı bilmiyorum bile yanlış anlama yani. Mustafa'nın o yazdığıyla ilgili katkı yaptım o kadar.
Ama bunu tartışıyorduk ben namussuz dedim bu gitti rapor etti hatta tüm alıntılı mesajları da rapor etti, sonra da dedi ki ırkçılık ve faşizanlık içeren bir post attı dedi bana...İşte ben de paylaştım iftira değil mi bu şimdi? Ben postumun arkasındayım namussuz dedim faşistlik yapmadım zira yapmam benim kalemim değil...Hürmetler...

Hep demişimdir kendini saklayan, efendi gibi durandan korkacaksın. Karşısında daha sert biri olsa AK daha da pislikleşecekti.

Asarım keserimle kitlelere hitap edilemez, edilmemelidir.

Örneğin Ünal Aysal, Sedat Doğan gibi adamların ne kadar üstüne giderseniz gidin o tavırları değişmez. Nazifoğlu gibi onlara benzeyen tipler var ama bunlara er ya da geç bedelini ödetiyorlar.

Neyse sırf soyadı Koç diye seçilebilir yarın, başka da vasfını göremedim.

Son düzenleme:
Fenerbahçe Kongre Üyesi Zeki İnci: "Sayın Aziz Yıldırım, 20 yıllık başkanlığınız süresince ezeli rakibimiz 9 kez, kendini üç büyükler arasında sayan küçük bir takım 4 kez şampiyon olmuştur."

Bu sene 10 oldu ama tamamı kongrenin mal olduğu için onun da farkında değiller....
HAHAHAHA …. Nereden tutsa elinde bir kongre …..

ali koç farkında olmadan koç ailesinin itibarını yerlere indiriyor o ise ailemin reklamını yaparım diye düsündü sanırım

ama babası böyle bir soytarılıga nasıl izin vermiş ilginc

misal sabancı ailesi daha bölünmüş olsada ali sabancı iyide galatasaraylı ama birtürlü başkan adayı olamıyor olsa aileden tepkiyi yer cünkü

Ali koc azizden basarisiz olur. İlk senelerinde belki para basip birşeyler yapabilir ama sürdürülebilir değil

ub.msji

Hep demişimdir kendini saklayan, efendi gibi durandan korkacaksın. Karşısında daha sert biri olsa AK daha da pislikleşecekti.

Asarım keserimle kitlelere hitap edilemez, edilmemelidir.

Örneğin Ünal Aysal, Sedat Doğan gibi adamların ne kadar üstüne giderseniz gidin o tavırları değişmez. Nazifoğlu gibi onlara benzeyen tipler var ama bunlara ama er ya da geç bedelini ödüyorlar.

Neyse sırf soyadı Koç diye seçilebilir yarın, başka da vasfını göremedim.

Açık ve net soyadını çık geriye ufacık bir beyin ve çapsızlık kalıyor. Ne yapalım işte para olunca babada kendini geliştireni az gördüm. Değil üniversite okumak dilediğini yapsınlar. Çünkü çocukluktan itibaren her istedikleri olan herşeye tepeden bakan şekilde yaşıyorlar. Züppe ve cahil olarak yaşamaya devam ediyorlar

Geri
Üst Alt