Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Ustat ben genel bir @ugur analizi yaptim , ali kocmus bilmem neymis onlari ayyas oldugu soylenen mustafa ile aranizda cozun

Ben forumdaki ugur guzel tehlikesinin farkina varilsin diye uyarimi yapayim da

Cernobil radyasyonu gibi yarilanma omru seneler surecek bir adamsin , ben de etrafina kanser yayma diye sut iciriyorum uyelere bu veciz uyarilarimla

Ustat ben genel bir @ugur analizi yaptim , ali kocmus bilmem neymis onlari ayyas oldugu soylenen mustafa ile aranizda cozun

Ben forumdaki ugur guzel tehlikesinin farkina varilsin diye uyarimi yapayim da

Cernobil radyasyonu gibi yarilanma omru seneler surecek bir adamsin , ben de etrafina kanser yayma diye sut iciriyorum uyelere bu veciz uyarilarimla
Fikirlerden korkmayın bu kadar kanser ile karşılaştıracak kadar...Hür iradeye ve fikir hürriyetine saygı duyun...Galatasaray bu demek değil mi zaten? Her tür baskı hürriyetin önünde engel teşkil eder...

Ali Koç büyük farkla kazanır. Aziz Yıldırım'ın üye yaptığı kişiler bile Ali Koç'a oy verecektir. İnsanlar artık bıkmış durumda Aziz Yıldırım'dan, mevcut yönetimin miadı doldu. Çok büyük bir oy farkı bekliyorum, genel düşüncenin aksine.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Basgan birazdan trtsporda konusacak

sanmasınlar seni yalnız biz hep buralardayız

Ortalama bir Türk filminden çok daha komikti hahaha sen çok yaşa Fb

Komik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Koç son konuşmayı yapmasaydı Aziz Başkan yaptığı konuşmayla işleri lehine döndürmüştü ama o konuşma her şeyi bitirdi.

Yarın %90 Ali Koç kazanacak. Benim için büyük sürpriz olur açıkçası Aziz Başkanın seçilmesi. Yarın akşam Aziz başkanın koltuğu malesef gidecek.

Bugün Ali Koç saygınlığını kaybetmiştir. Konuşmalarıyla, tavırlarıyla, hal, hareketleriyle gerçek kişiliğini göstermiştir. Bundan sonraki süreçte (açık ara başkan olacağını düşünüyorum) kendisini ve fenerbahçeyi rezil edecek potansiyele sahip biri.

Yarın buralar yanacak yanacak.

60 sayfa nedir 14 saatte. biz kendi başkanımızımı seçiyoruz

Geri
Üst Alt