Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Ali Koc baskan olsun, bu sene Kadikoy'de yenelim, hoop olaganustu genel kurul ve Aziz yeniden baskan..

Her sey elimizde..

ali koçun yöneticilik döneminde nasıl kibirli ve çabuk sinirlenip kontrolünü kaybeden biri olduğunu unutan bazı balık hafızalılar var. ali koç başkan seçilirse fenerle diğer takımlar arasındaki gerilim zirve yapar bakın görün, bu adam azizden daha sivri bi kişiliğe sahip.

ali koçun yöneticilik döneminde nasıl kibirli ve çabuk sinirlenip kontrolünü kaybeden biri olduğunu unutan bazı balık hafızalılar var. ali koç başkan seçilirse fenerle diğer takımlar arasındaki gerilim zirve yapar bakın görün, bu adam azizden daha sivri bi kişiliğe sahip.

sivri olmasi onemli degil. durust ve samimi olsun yeter.
Aziz'in futbol'u sevdigini bile dusunmuyorum
adam transferlerde sans eseri noter olarak kulupten iceri girmis. giris o giris.
bildigin zubuk hikayesi

Ali koç'un tedirginligi,cesaretsizligi ve kontrolü saglayamamasi gibi unsurlar bir araya gelince seçilmesi bizim adımıza daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bi heyecanla gelir ve gider gibi.

Mutsuzluğu tatmadan hep mutlu olmak istersin.
Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin ?

Kaynak:Osman SEDEN

sivri olmasi onemli degil. durust ve samimi olsun yeter.
Aziz'in futbol'u sevdigini bile dusunmuyorum
adam transferlerde sans eseri noter olarak kulupten iceri girmis. giris o giris.
bildigin zubuk hikayesi
kibrin olduğu yerde samimiyet ve dürüstlük olmaz zaten. adamın jest ve mimiklerinden,konuşma tarzından sinirli ve kibirli biri olduğu rahatça anlaşılıyor. yarın bi gün ligde rekabet kızışırsa ağzından köpükler saça saça saldıracağından zerre şüphem yok kontrolünü kaybetmeye çok müsait bi yapısı var. kongredeki halleri bile belli ediyordu ki bu daha iyilik perisini oynayan hali, başkan olursa kimse tutamaz

kibrin olduğu yerde samimiyet ve dürüstlük olmaz zaten. adamın jest ve mimiklerinden,konuşma tarzından sinirli ve kibirli biri olduğu rahatça anlaşılıyor. yarın bi gün ligde rekabet kızışırsa ağzından köpükler saça saça saldıracağından zerre şüphem yok kontrolünü kaybetmeye çok müsait bi yapısı var. kongredeki halleri bile belli ediyordu ki bu daha iyilik perisini oynayan hali, başkan olursa kimse tutamaz

sinirli ve kibirli oldugunu dusunuyorum. dunyanin tepesindeki insanlardan biri olup ayni anda dumduz buz gibi bir insan olunmaz mutlaka.
agzindan kopukler saca saca derken asla aziz yildirim seviyesine dusecegini sanmiyorum. ama elbette sert demecler verecektir. nerden baraksan bak kazanan turk futbolu yada futbol temel olarak

Adam gerekirse kapici olurum dedi sözünü tutu, 1 saatdir kapida bekliyor

0E612E56-5C4A-49C4-B3FC-B5321D6E9D1E.webp

Aziz iceride idi , kupa kaldirilmasina hem aziz in kendi yonetimine bugun de aldigi adamlar , hem rakibi ali koc muhalif olduklarini soyluyorlar

Biz nasil bu kadar evsahibi kulubun yoneticisi aykiri dusunmesine ragmen kupayi orada sahada alip kaldirabildik ?

Bunun gizemi cozulemedi

sinirli ve kibirli oldugunu dusunuyorum. dunyanin tepesindeki insanlardan biri olup ayni anda dumduz buz gibi bir insan olunmaz mutlaka.
agzindan kopukler saca saca derken asla aziz yildirim seviyesine dusecegini sanmiyorum. ama elbette sert demecler verecektir. nerden baraksan bak kazanan turk futbolu yada futbol temel olarak
o senin düşüncen saygı duyarım ama türk futbolu hiçbişey kazanmayacak sadece bi hıyar gidip başka bi hıyar gelecek. al birini vur ötekine ikisi de aynı, ali koçun tek özelliği dünyaya zengin çocuğu olarak gelmesi kibri de ondan zaten.

Geri
Üst Alt