Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Nerede çokluk orada bokluk.
Dünkü bunlarda ki reziliği gördükten sonra taraftarla açılmasını istemem üyeliğin.

Bizim camianın bir seviyesi mevcut. Kapılar açılırsa o seviye buhar olur büyük ihtimalle.

Halka acilmadilar ya , o uyelik projesinden gelen temsilci uye sayisi cok cok az

Normal uye aliminda sayiyi abarttilar baskan inisiyatifi ile

Calakalem adam aliyorlar , besiktas da yapti bunu bir ara
Para için üye alıyorlar bir de kriterler çok düşük...Bu da matkapları koçları ortaya çıkarıyor...

Mesele sayı değil abiler. Mesele usulün, işleyişin hukuki ve kurumsal kaliteye sahip şekilde olması. Yoksa az sayıda üyesi olan Galatasaray Spor Kulübü'nde Lise'den mezun Sorbonne'da doktora yapmış adam amca, dayı,, hala, dönem arkadaşı, üst dönem abileri için oy veriyorsa, bir başka yerde ilkokul mezunu müteahit Aziz Yıldırım'dan kulübün inşaat işleri aldığı için oy veiryorsa buradan demokrasi filan çıkmaz tabi.

İki takımın da mevcut tüzükleri anti demokratik. Hatta büyük oranda hukuki değil.

Mesele sayı değil abiler. Mesele usulün, işleyişin hukuki ve kurumsal kaliteye sahip şekilde olması. Yoksa az sayıda üyesi olan Galatasaray Spor Kulübü'nde Lise'den mezun Sorbonne'da doktora yapmış adam amca, dayı,, hala, dönem arkadaşı, üst dönem abileri için oy veriyorsa, bir başka yerde ilkokul mezunu müteahit Aziz Yıldırım'dan kulübün inşaat işleri aldığı için oy veiryorsa buradan demokrasi filan çıkmaz tabi.

İki takımın da mevcut tüzükleri anti demokratik. Hatta büyük oranda hukuki değil.
Aynen altına çift imzamı çakıp kaşeledim...Hürmetler...Demokrasinin kriterleri nicellik değil niteliktir...

Alim kriterleri icin anti demokratik olduguna katiliyorum bu arada

Orada kangren bir durum var

Ama oy kullanimi acisindan bir demokrasi disi durum yok , hatali karar ya da yandaslik illa ki vardir bir kisim uyede

Alim kriterleri icin anti demokratik olduguna katiliyorum bu arada

Orada kangren bir durum var

Ama oy kullanimi acisindan bir demokrasi disi durum yok , hatali karar ya da yandaslik illa ki vardir bir kisim uyede
O da anti demokratik değil zira tüzük böyle...Tüzük anti demokratik galatasaray camiası değil...

Mustafa Cengiz liseli değildi.

Diğer iki liseli olan rakiplerini üst üste koyup farklı şekilde kazandı mı seçimi?

O da anti demokratik değil zira tüzük böyle...Tüzük anti demokratik galatasaray camiası değil...

Oyle de diyebiliriz ama anti demokratik tuzugu degistirme iradesi gosteremeyen camia yapisi da biraz elestiriyi hak ediyor

Sayisal kontenjan ayrimlarini bile hadi neyse anlarim ama geldigin kategoriye gore uyelik ucreti sacmaligina son vermek lazim

Adamlarda 26-27 bin üye var bizde 10 bin bile yok derhal buna el atılmalıdır.

Ulan ne seviyemiz varmis, sorsak 3milyar borcumuz yok.

Seviye seviye diye öldunuz, 3milyar borc yapmislar koyayim ben bizim seviyeli uyelere

Hacılar siz ne anlatıyorsunuz yav.

Kavramların içine ediyorsunuz, sonra da o içine ettiğiniz kavramlar üzerinden insanları tartışmaya çekiyorsunuz. Demokrasinin çekirdeği ana temeli hakça temsiliyettir, sonra da denetleme, şeffaflık vs diye dallanıp budaklanır.

Sen kalkıp alaylı-alaysız ayrımı yapıp kota koydun mu ? Koydun. Bitmiştir, demokratım deme hakkını otomatik olarak kaybedersin. Fenerden veya herhangi bir STK'dan sözüm ona ''demokratik'' olmamız, demokratik olduğumuz anlamına gelmez.

Hacılar siz ne anlatıyorsunuz yav.

Kavramların içine ediyorsunuz, sonra da o içine ettiğiniz kavramlar üzerinden insanları tartışmaya çekiyorsunuz. Demokrasinin çekirdeği ana temeli hakça temsiliyettir, sonra da denetleme, şeffaflık vs diye dallanıp budaklanır.

Sen kalkıp alaylı-alaysız ayrımı yapıp kota koydun mu ? Koydun. Bitmiştir, demokratım deme hakkını otomatik olarak kaybedersin. Fenerden veya herhangi bir STK'dan sözüm ona ''demokratik'' olmamız, demokratik olduğumuz anlamına gelmez.

Bu hususta malesef haklisin . Kontenjanlar birlestirilmeli esitlenmeli , hele hele ucretler kesin esitlenmelidir

Sonra istersen 50 kisi al o baska tartisma konusu ama liseli ve sporculara hatta uye cocuklarina verilen asiri ayricaliklar fazla kapali bir topluluk yaratiyor

Ben iclerindeyim sahsi bir rahatsizligim yok fakat dogru bir yapi degil

Demokratik falan değil bizim kongre. Bence de göreceli bakılacak bir kavram da değil.

En az borcu olan biziz...Borç-alacak farkına bakacaksın renktaş...Seneye de borç bitecek...Ali Koç da babayı alacak...Üzüldün mü?
Adamın yanlış ve seviyesiz üslubunu kenara koyarsak tepkisi doğru değil mi? Bunca yıl haketmeyenleri ibra ederek borcu 3 milyarlara çıkaran kongre değil miydi?

Riva ile Florya satıldı, borç vs yapılandırıldı da borç alacak farkı eridi diye bu yapılanlar unutuluyor mu hemen?

Onu da geçtim bunu eleştiren Galatasaraylı olamıyor mu?

Dün Lgs'de full çıkaran çocukları takip edelim. 40-50 sene sonra başkanımız olacaklar.

Geri
Üst Alt