Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

AĞLAYARAK DİNLİYORUM.. HOŞÇAKAL EFSANE BAŞKAN.. SENİ ÖMRÜMÜN SONUNA DEK UNUTMAYACAĞIM..

Evet güldük eğlendik. Bakalım neler olacak izleyip göreceğiz, mutlaka bir rüzgar olacak orası kesin lakin çok uzun süreceğini zannetmiyorum. Fenerliler iki vakte kadar AK'nin de insan olduğunu anlarlar.

Ben en çok AK yönetimindeki FB'nin mevcut siyaset ile ilişkisini merak ediyorum.

20 yıldır Türk futbolundaki gergin ortamın tek sebebi olan, kaos'tan beslenen, sürekli rakipleriyle kavga edip herkesi kendine düşman eden, kendi taraftarının bile nefret ettiği, Fenerbahçe dışında şampiyon olan her takımın emeğine dil uzatan Türk sporunun teröristinden kurtuluyoruz.
Yine de onu seviyoruz.

Onlarin koçu, parası, sponsoru varsa bizim de IMPARATOR FATIH TERIMIMIZ var relaks.

Yalnız dün Aziz başkanı dinlerken sanki son bir barutu var ve bunu atıp son kez başkan olacak hissi vermişti. Son kez seçilse iyi olurdu ama görünen o ki bu sefer gidici.

Aziz hani siz rahat olun ben kazanacagim hic merak etmeyin dedin

Son sözünüde tutmadin, insan hic mir bir söz tutmaz.

-Ali Koç'un locasına verilen bilgiye göre 6 sandığın 1'inde durum dengeli devam ederken, kalan 5 sandıkta Ali Koç büyük farkla önde.

Şike yapmadık yargılanma bitmedi diyorlar başkanı değiştiriyorlar :) diğeride kupayı iade ediyor federasyon başkanı oluyor:) alayını üst üste koymaya devam.

AK sonradan çirkefleşmezse aklım erip futbol takip etmeye başladığımdan beri ilk defa ortalığı karıştırmayan, germeyen bir FB başkan göreceğim. Ali Şen de az değildi.

Benim asıl merak ettiğim bu saatten sonra ne olacağı, ben Aziz Yıldırım'ın çok fazla pisliği olduğunu düşünüyorum. Ali Koç asıl hesaplaşma seçimden sonra olacak demişti. Aziz'in bütün pisliklerini dökecek ortaya.

Aziz Başkanım sen kal be.. Bize yine "şikeyi ilk getiren takım" de. Bize "zevk için kupa kaldırdılar" de. UEFA Kupasına "tesadüf" de.

Ama ne olur gitme be.. Bizi üzme başkanım :(

eğer sicil numarasına göre gidiyorsa ilk sandıklarda ali koç'un önde olduğu belli ancak son sandıklar yeni üyelerden oluşuyorsa aziz yıldırım dengeleyebilir.

Tam emin değilim ama sanki bunlarda bizim gibi sicil numarasına göre ilerlemiyor. Anladığım kadarıyla karışık.

Geri
Üst Alt