- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
33tur o zaman bein sildi 37yi rakam vermiyor suanEvet simdi ben de kontrol ettim beIN 37 diyor, A Spor 33 diyor. NTV de 33 diyor. Bunlar da tam emin degil galiba![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
33tur o zaman bein sildi 37yi rakam vermiyor suanEvet simdi ben de kontrol ettim beIN 37 diyor, A Spor 33 diyor. NTV de 33 diyor. Bunlar da tam emin degil galiba![]()
Aykut zengin olacak , 1 sene ayağını uzatıp f5 parasıyla bein + netflix seyredecek10 gün içinde Aykut'u gönderip Ersun'u getirecek.
simdi bunun üstüne bir arsene wenger bombasi fena olmaz
ali koc wenger ve komolliyi getirecekmiş
Hangi gayrimenkul sorununu çözdü, ya da şöyle sorayım başkası neyi çözemiyordu da bu herif çözdü?Borç-alacak farkı düştü...Tüm gayrimenkul sorunlarını çözdü...Tapuları aldı...2 tane Eurocup aldık...Taçspor'u restore ettik...Davalar geri çekildi...Sermaye artışı yapıldı...4 sene sonra kara geçtik ve sportif aş hisseleri korundu...
Matkap ne yaptı; borcu daha da arttırdı...Bir de karı kız kovaladı...
Tamam üstatUğur güzel seninle uyuştuğumuz konular oluyor ama hiç sevmediğim konu şu adam şerefsiz çünki pompacı yaftası yapıştırman abi erkek adam onunda hormonları var erkek adamsin sevişmeye karşı önyargın varmış gibi davranma artık