Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Vizyon ülkemizde hangi alanda olursa olsun heyecan vericidir. Vizyon kim yaparsa yapsın çıta yükseltir. Aziz Yıldırım gibi neden başkan olduğunu anlamlandıramadığım birinin seçilmemesi hoş oldu. Ali Koç'u takip edebildiğim kadarıyla projeleri, hedefleri olan hatta yüksek düzeyleri hedefleyen birisi diye hatırlıyorum. Güçlü rakipler seviyeyi de yükseltir. Umarım Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi ezeli rakibimizle birlikte temsil ederiz.
Mümkünse bu sene beraber temsil etmeyelim. Bunların elenmesinden gelecek paraya ihtiyacımız var.

ALi Koç’un aziz başkan kıvamına gelmesinin uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Tek endişem büyük başkanın federasyona el atma olasılığının çok yüksek olması futbol ve kaossuz yapamaz

ALi Koç’un aziz başkan kıvamına gelmesinin uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Tek endişem büyük başkanın federasyona el atma olasılığının çok yüksek olması futbol ve kaossuz yapamaz

Büyük başkanın elinden kupa almak zevkli olurdu doğrusu

Türk Futboluna ve ezeli rakibimize hayırlı olsun. Darısı spor camiasındaki Yıldırım Demirören gibi haketmediği yerde olan herkese.

Tehdit haa taraftarı sokağa çıkarırım diyor net olarak.Ne beyefendi adam bee

Kendi şirketleri kulübe para aktaramaz diye birşey yok, koç gider X bir şirketin 100 m dolara satacağı ürünü gider fazlasını vererek 200 m dolara alır. Sonra o X şirketide 100 m dolarlık sponsor olur fenere. Bu işler basit şeyler kılıfı uydurulur mutlaka dert etmeyin.
Finansal Fair Play zaten bu tarz durumlar için var. Çok büyük kulüplerde biraz tolore ediyolar fakat orta ölçekli kulüpleri affetmiyorlar.

Ali Koç'un başkanlığına Koç ailesinin izin vermesi bence basit bir karar değil. Mesela kendilerine yönelebilecek siyasi eylemlere karşı taban arayışları olabilir mi?

Ali Koç'un başkanlığına Koç ailesinin izin vermesi bence basit bir karar değil. Mesela kendilerine yönelebilecek siyasi eylemlere karşı taban arayışları olabilir mi?

Kesin bu, koc ailesi kolay kolay izin vermez ve 100% Fenerbahceyi bir sekilde kullanip Koc holding'e birseyler katacaktir.

eve gidelim.. ??:mad::eek:

Adam yalandan da olsa çalışma ofisine gidip 2-3 saat uyuyup değerlendirme toplantısı yapcaz falan der yaw..

ALIN SİZE LİBERAL FAŞİST...2 DAKKADA KENDİNİ ATATÜRKÜ RAKİPLERİ İŞGALCİ YAPTI :) MAHKEMELERİ TEHDİT ETTİ...TARAFTARI SOKAĞA ÇAĞIRDI...SIKILDIM EVE GİDELİM DEDİ :) ÖZETLE 2 KELİMEYİ BİR ARAYA GETİREMEDİ SİZİN ELİT SANDIĞINIZ LÜMPEN...

TÜRKİYE'DE BURJUVA OLMAZ ZİRA ARİSTOKRAT YOKTU Kİ HİÇ :) BİZDEKİLER OLSA OLSA ALATURKA BURJUVA OLUR HADİ SİZE GEÇMİŞ OLSUN FUTBOLDA FAİR PLAY DİYE ALİ ÇOKOPRENSLERİNİ BEKLEYENLER :) YİNE İYİ KANDIRILDINIZ :)

Geri
Üst Alt