Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Fenerlilerin sevinçlerine, şampiyon olduk söylemlerine pek takılmayın. Dursun'un gidişinden sonra lokma döküldü, kurban kesildi. O psikolojiyi anlayabiliyorum. :D Zafer sarhoşluğu geçtiğinde ve yine arkamızdan bakakaldıklarında anlayacaklar bir Fatih Terim'lerinin olmadığını.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

XWQSHL.jpg

Serdar Eder içerde misin?
Adsız.webp

Adam saçları kesip Ali Koç yönetimine girmiş. Koca yürekli derinGS reis.

Sen ne ban yiyeceksin , agir konusacagim tepki gelecek susuyorum . En hafif tabirle eger bir admin sana kahpe lise , oy satan kongre gibi laflar ettiginde "goz yumuyorsa" ya korkaktir ya da suc ortagidir

Ettigin laflarin bir fb uyesinin kendi kulubune sikeci demesinden farki yok , saniyesinde ihrac yer forumdan geri donmemek uzere

Bu forumun adminleriyle 8 senedir baska hic bir sorunum olmadi ama 8 senedir de bu konuyu cozemediler . Ben hayatimda bu kadar korkak admin grubu gormedim

Korkaklik birinden korkma degil , aman biri gider de forumda adam kalmaz korkakligi ...

Ama sasirtici olmayan sey su olacaktir , senin kahpe lise , oy satan kongre laflarina birak cezayi agizlarini acmaya korkan bu admin grubundan bazilari kendilerine yonelttigim bu korkak lafindan hemen bana laf atmaya calisacaklardir

Elli bin kere yasanmis denenmistir gorulmustur

Iclerinden biri kongre uyesi olup ucu kendilerine dokunsa durum farkli olurdu elbet !!

Ama baska kongre uyelerine her hakaret edilebilir , mubahtir

Vay be adminlere ettigi laflara bakin. Banlayin da korkak misiniz degil misiniz görsün.

aykutu gönderir mi acaba

fb taraftari gaza getirmek için çilek alacakmis gibi gözüküyor. aykut da valbuenayla yaptiklari ortada

Ali Koç'un başkanlığına Koç ailesinin izin vermesi bence basit bir karar değil. Mesela kendilerine yönelebilecek siyasi eylemlere karşı taban arayışları olabilir mi?

Uzun zaman karşı çıktılar,ama bir yerde sözlerini geçiremediler diye düşünüyorum. Bırakalım ne hali varsa görsün demiş olabilirler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2018 senesi, diktatörlerden, beceriksizlerden, baskıcılardan, görgüsüzlerden kurtulma senesi sanki?

Dursun, fiko'dan başarılıydı mali açıdan...Bu bir gerçek...Matkap fiko bejekeyi daha da batırdı görene...

Dursun mali acidan basariliydi diyen adamin aklindan süphe ederim. Dursun ve basari bu ikisinin ayni cümlede yer almasi mümkün degil.

Hürmetler...

Bizim açımızdan iyi olmadı doğrusu. Bizim için iyi giden bir düzen vardı, onlar için yeni bir umut demek. Ancak öyle sanıldığı kadar da fark yaratacağını sanmam. Sonuçta kulübü satın almadı, FFP baskısı devam edecek.

DeyMYIMX4AAq6vo.jpg

Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda başkan seçilen Sayın Ali Koç'u kutlar, bu seçimin Türk Sporuna hayırlı olmasını dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Geri
Üst Alt