Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Jorge Jesus Oldu

Seneye brezilya milli takımının başına geçebilirmiş turnuvadaki sonuçlara göre. 1+1 olması o yüzden

Kabul edelimki kumarı doğru isme oynadı fenerbahçe ama bunun maliyetini bilemeyeceğiz

Adam ispanyolca/portekizce konuşulmayan ülkeye arabistandan sonra ilk defa geliyor ve yaşadığı yer istanbul , yani padişah gibi yaşayacak adam burda. Türkiye ligi ve spor politikasında sesi çıkan / domine etmeye çalışan bir kuş yuvası olduğu için rahatlığı çok (demek istediğim Trabzon'a gelmezdi misal)

He ama Jesusta olsa eğer ultra ballı bir kura çekmezler ise CL ön elemelerinde patlayacaklardır - AVL ayrı konu orda bir şeyler yapabilirler , olmadı Konfederansta yapabilirler.

Ama güzellikleriyle beraber kötü kısımları daha fazla olan bir yer Türkiye - başarısızlıkta homurdanmalar etmeler daha garip - he bize çıkan medya çılgınlığı bunlarda yok, orayı daha iyi yönetiyor koç.

Avantajları var muhakkak sezon başı KAĞIT ÜSTÜNDE , başarısız olduğu anda ama fener çok fazla şey kaybedecek

Hiçbir halt olmaz bunlardan..
İsmail kartal veya emreyi getirmemeleri iyi oldu.Ama bunlar çok yakında gelir.

Gelelim nemussuz medya ve federasyona.
Şimdi bunlarda bubkadar borç varken böyle bir yükün altına nasıl girerler.Ne oldu bankalar birliğine ne oldu denetlemelere..

Eyyyy yalaka, sahtekar şerefsiz medyanın yorumcuları Galatasaray iyi bir oyuncuyla ilgilendiği zaman hemen yok borç yok bankalar birliği yok satmadan alamaz gibi yorumlar hemen gelir..Ama neredeyse bizim borcun iki kat fazlası borcu var heriflerin ama medyadaki yalamalara göre bunlar herkesi alır.Hiç ekonomiden bahsetmezler o zaman.

Ayrıca istisnasız medyadaki tüm sözde Galatasaray yorumcularında canı cehenneme.Bir tane elle tutulur bir adam yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

biz de terimle 1 yıllık imzalayıp 2 kurt hocanın mücadelesini izleyelim.

Bu arada bu adamın gelişini takiben hemen TFF seçimine gönderme yaparak Yabancı sınırını kaldır bak baba herif getirdim para verdim uğraştırma beni modarına girilecektir.

Kesin gözüyle bakıyorum hatta

Bu arada bu adamın gelişini takiben hemen TFF seçimine gönderme yaparak Yabancı sınırını kaldır bak baba herif getirdim para verdim uğraştırma beni modarına girilecektir.

Kesin gözüyle bakıyorum hatta
ztn yine limiti iplemeyeceğinin sinyalini verdi bi kaç hafta evvel neymiş yayın antlaşması hala belli diğil diye limit olmayabilirmiş bu sezon. :poe:

ztn yine limiti iplemeyeceğinin sinyalini verdi bi kaç hafta evvel neymiş yayın antlaşması hala belli diğil diye limit olmayabilirmiş bu sezon. :poe:

Vaziyet ve ihtiyaç belliyken nedenleri altına sıra sıra doldurulur - sonra itiraz edene "sanada yarayacak, neye muhaleet oluyorsun önümüzü kesiyorsun" lafları edilir.

Hep bize çalışır bunlar - hep biz bir şeyler oturtunca ya sınır gelir - ya bir şey olur.

1 sezon galiba rahattık ve tokatladık herkesi başımıza Süper final diye salak şeyi icat etmişlerdi orda da koyduyduk.

Bizim dvian ve üyeler birbiriyle didişsin - dışarısı bizimle didişsin ... sonuç ortada sürekli ona buna laf yetiştirenler dolanıyor bizden Höst diyen yok.

Sıkıntılı transfer. Eğer tutarsa çok iş yapar, tutmazsa beş maç sonra by by.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu da hediye diye geçirirler. Ülkede spor yasası falan yok nasılsa. Bankalar birligine senede 50 milyon euro ödemesi gereken herifler 7 milyon bir hoca ve ekibine veriyor. 100 milyon da harcama yaparlar.
Bize geldi mi ama bonservisler bb'ye gidecek.
Ibnelikse ibnelik yapacaksın bu ülkede.

Kereme teklif mi var 20 milyon menajere 3 milyona satacaksın, 17 milyon lirayi da o.menajer üzerinden harcayacaksın. 15 milyonluk oyuncuyu 3 milyon diyecek kulup zenginleri cebini eline attı diye sana hediye edecek.

İyi transfer. Portekiz’in Fatih Terim’i. Yıllardır ihtiyaçları olan karakteri buldukları için başarılı olması muhtemel. Benfica’da 0-0 biten bir ŞL ön eleme rövanş maçını izlemiştim ve savunma organizasyonuna hayran kalmıştım. İyi hoca net.

neden sanki mancini gelmiş gibi bi algı var

Geri
Üst Alt