Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Birşeyler yapabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başta Pizzi olmak üzere takımın ileri gelenleri ile çok tartıştı. Bazıları bununla antreman yapmak istemedi.Bildiğim kadarıyla oyuncular istemiyordu, öyle olunca gönderdiler.
Ne zaman haklı çıktın SergeyYine ben hakli çıkacağım,bu da Galatasaraya yarar![]()
Savunma organizasyonu mu. Otobüs park ettiler o maç. Hapsetmişti 50 dk PSV Benfica'yı. Allah korudu desek yeridir.İyi transfer. Portekiz’in Fatih Terim’i. Yıllardır ihtiyaçları olan karakteri buldukları için başarılı olması muhtemel. Benfica’da 0-0 biten bir ŞL ön eleme rövanş maçını izlemiştim ve savunma organizasyonuna hayran kalmıştım. İyi hoca net.
jesusla bir derdim yok.cok iyi bi hoca, hatta temkinliyim bu konuda ama genel icin aslinda yorumum.acikca söylemesemde ulkedeki ortam,fb vs bu adami yer gibi gorunuyorNe zaman haklı çıktın Sergey
Cok agresif.mert hakanli,irfancanli grubu düşününce ben bile üzüldüm su an adama.ama o parasina bakacakreddit'te yapilan yorumlara bakilirsa pek sevilmiyordu son yillarda
60 dakika 10 kişi oynadıkları için olabilir mi? Çık bakalım PSV deplasmanına 60 dk 10 kişi oynarsan ne yapıyorlar seniSavunma organizasyonu mu. Otobüs park ettiler o maç. Hapsetmişti 50 dk PSV Benfica'yı. Allah korudu desek yeridir.Zahavi sağolsun 2 metreden kaleye sokamamıştı topu.
O maçta Jesus bir oyuncusuyla saha içinde büyük kavga etmişti sözlü biçimde.
Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye maliyeti:
* Kendisi için yıllık 7 milyon € + vergiler
* 6 yardımcısı için 1.2 milyon €
İki yıl için toplam : 16.4 milyon €
[Spor Gecesi Digitale]