Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Jorge Jesus Oldu

Yine ben hakli çıkacağım,bu da Galatasaraya yarar :red:

İyi transfer. Portekiz’in Fatih Terim’i. Yıllardır ihtiyaçları olan karakteri buldukları için başarılı olması muhtemel. Benfica’da 0-0 biten bir ŞL ön eleme rövanş maçını izlemiştim ve savunma organizasyonuna hayran kalmıştım. İyi hoca net.
Savunma organizasyonu mu. Otobüs park ettiler o maç. Hapsetmişti 50 dk PSV Benfica'yı. Allah korudu desek yeridir. :ROFLMAO: Zahavi sağolsun 2 metreden kaleye sokamamıştı topu.

O maçta Jesus bir oyuncusuyla saha içinde büyük kavga etmişti sözlü biçimde.

reddit'te yapilan yorumlara bakilirsa pek sevilmiyordu son yillarda

Looser bir kariyeri olduğu da gerçek.

Sürekli oyuncularla da sorun yaşıyor.

Bakalım nasıl olacak.

Savunma organizasyonu mu. Otobüs park ettiler o maç. Hapsetmişti 50 dk PSV Benfica'yı. Allah korudu desek yeridir. :ROFLMAO: Zahavi sağolsun 2 metreden kaleye sokamamıştı topu.

O maçta Jesus bir oyuncusuyla saha içinde büyük kavga etmişti sözlü biçimde.
60 dakika 10 kişi oynadıkları için olabilir mi? Çık bakalım PSV deplasmanına 60 dk 10 kişi oynarsan ne yapıyorlar seni 😂

5 hafta sallanır 7 hafta ıslıklanır 9 hafta Arap İsmail sesleri yükselir.. ve büyük ihtimal içerdeki. 13-14 hafta derbide İsmail takımın başında maçı alırlar.

Jesus + yardımcılarının yıllık net 8.2 milyon euro + %40 vergi de ekleyin. Evet iyi bir TD ama asla bu paraları edecek bir TD değil. Büyük liglerde çalışmamış olması eksi bir kere. A klas değil de B klas bir hoca bence.

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye maliyeti:

* Kendisi için yıllık 7 milyon € + vergiler

* 6 yardımcısı için 1.2 milyon €

İki yıl için toplam : 16.4 milyon €

[Spor Gecesi Digitale]

Koç cebinden vermiyorsa batar bunlar

şampiyon eder gibi

ama bizim çıkaracağımız kadroyu da bir görmek lazım tabi

Geri
Üst Alt