- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
Mert Yaşar @mert_yasar · 24 sn. CAS (oyçokluğu ile): "UEFA'nın 2013 talimat değişikliği var olan uygulamayı teyittir. UEFA, ulusal liglerdeki şikeleri cezalandırabilir."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert Yaşar @mert_yasar · 24 sn. Bunların ceza almaması mümkün degil.Takriben 15 gün sonra felan yine buralar senlenecek anlasılan.
Bu şike sürecinde hakikatleri ortaya çıkarmak sadece Trabzonspor'u şampiyon yapmak veya kurtarmak için değil. Bu şekilde yorumlamak gülünç. Ondan sonra tüpçünün gitmesini, yabancı sınırının kaldırılmasını beklerler. Bol bol kına yakın.
Mert Yaşar @mert_yasar · 24 sn.
CAS (oyçokluğu ile): "UEFA'nın 2013 talimat değişikliği var olan uygulamayı teyittir. UEFA, ulusal liglerdeki şikeleri cezalandırabilir."
Bende de var Yasin. Belki farklı çeviren olmuştur. O anlamda dediydim...![]()
3 senedir fenerin kumeye dusmesini bekliyorsun kardes artik 17 temmuzu bekle ordaki kararla bu is sonlansada bitse fb bjk sivas de dusse
ama sanmiyorum platini ve infant'in aciklamalarini okudum pek umutlu degilim
Farklı çevirme nasıl olacak ki ? Olsa bile bir kaç kelime farklı yazılmıştır . Doğrusu böyle . Ben de yukardakine benzer okumuştum az çok İngilizcem'le![]()
3 senedir fenerin kumeye dusmesini bekliyorsun kardes artik 17 temmuzu bekle ordaki kararla bu is sonlansada bitse fb bjk sivas de dusse
ama sanmiyorum platini ve infant'in aciklamalarini okudum pek umutlu degilim
5 bin takipci var, önceden adini kimse duymadi, salliyor iste, onu mu cidid alcam tah, keske dogru olsa, bekleyip görecegiz
Sıradan bir spor hukukçusu işte ne bekliyorsun 100 bin falan mı ?
Bu arada bu 3 madde mi var sadece. Yoksa şu ana kadar açıklığa kavuşan mı bu 3 madde.
Latest news - General Information - Tribunal Arbitral du Sport - Court of Arbitration for Sport casın sitesinde birşey yok yalan olma ihtimali yüksek