Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Fenerlilerden " CAS kim ki bize karışıyor " çıkışı bekliyorum...

Şike süreci ile alakakı konulara trollere, goygoyculara, ciddiyetsizlere, ergenlere, boş insanlara yorum yapmak yasaklansın. Şike medyasından farkları yok. Gizli şikebahçeli bunlar.

Bu şike sürecinde hakikatleri ortaya çıkarmak sadece Trabzonspor'u şampiyon yapmak veya kurtarmak için değil. Bu şekilde yorumlamak gülünç. Ondan sonra tüpçünün gitmesini, yabancı sınırının kaldırılmasını beklerler. Bol bol kına yakın.

3 senedir fenerin kumeye dusmesini bekliyorsun kardes artik 17 temmuzu bekle ordaki kararla bu is sonlansada bitse fb bjk sivas de dusse

ama sanmiyorum platini ve infant'in aciklamalarini okudum pek umutlu degilim

Fenerbahçeye küme düşme,puan silme vb cezalar verilse bile bunu CAS değil UEFA yapabilir ancak.Gerekçeli kararda verilen men cezasının detayları açıklanmış sadece

fener sponsor oldu uefaya bu iş bitti adamlar boşa sponsormu olur arkadaşlar olay belli alalen şikeyi şike yaparak kapattılar bu olay bitti uefa ceza vericek olsaydı bu zamana kadar feneri mahfederdi bu saatten sonra bişey olmaz organıze çaliştilar bu belli arkadaşlar

3 senedir fenerin kumeye dusmesini bekliyorsun kardes artik 17 temmuzu bekle ordaki kararla bu is sonlansada bitse fb bjk sivas de dusse

abi sen takma boşver,biz gündemi takip ediyoruz.okudukların platini ve infantinonun medya tarafından uydurulan açıklamalarıdır.

5 bin takipci var, önceden adini kimse duymadi, salliyor iste, onu mu cidid alcam tah, keske dogru olsa, bekleyip görecegiz

Zaten ilk günden inanmadığınız için böyle. Bir sürü insan UEFA'dan ceza gelmez dedi. Hala devam edenler var.

Cas gerekçe kararın esaslığı trabzonspor avukatlığından teyit edildi demin

Bu sponsorluk boşa değilmiş demek ki;

f63fb9fc1888bac2143cb5d1de3bea0f_XL.jpg

Geri
Üst Alt