Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Düşeceksiniz ulen hemde öle bi düşeceksinizki tekrar döndüğünüzde fener süper lige geri döndü dediklerinde hatırlayamıcam "onlar kimdi yaa izmir takımı mıydı" diyecem.

Spk'dan ceza yememek için döt korkusundan açıklama yapmışlar, sessiz sedasız bitirdiler işi..

Fenerbahçe Futbol AŞ, şirketin ve bazı yöneticilerinin tarafı bulunduğu ve halen Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı önünde itirazlarını karara bağlamak üzere bulunan ceza dosyası ile ilgili olarak taraflarına bildirilmiş lehte ve aleyhte herhangi bir kararın bulunmadığını bildirdi.

Fenerbahçe'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, dün çeşitli internet sitelerinde "Yargıtay Başsavcılığı dosyayı gündeme aldı" ifadeleriyle Yargıtay Cumhuriyet başsavcılığı önünde bulunan başvurularıyla ilgili çeşitli haberler yayınlandığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Bahsi geçen haberlerin hemen akabinde Yargıtay Cumhuriyet başsavcılığı tarafından 'İnceleme zaten sürüyor yeni işlem söz konusu değil' şeklinde açıklama yapılmıştır. Kulübümüzün, Şirketimizin ve bazı yöneticilerimizin tarafı bulunduğu ve halen Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı önünde itirazlarımızı karara bağlamak üzere bulunan ceza dosyası ile ilgili olarak tarafımıza bildirilmiş lehte ve aleyhte herhangi bir karar bulunmamaktadır."

SON DAKİKA: Kulüpler Birliği: "Naklen yayın ihalesine talibiz. Biz pazarlayalım"

Not: bu toplantıda fb yoktu az kaldı düşecekler :)))

kulüplerin tek korkusu fb düşünce azalacak yayın gelirleriydi.

haydi bakalım 1 ay 10 gün sonra kümeye

Nasil umutlusunuz saka gibi ortada fol yok yumurta yok iki aya bir fener kume dusecek sohbetleri vol123

Envoyé de mon CINK KING en utilisant Tapatalk

Yukardaki arkadaşa teşekkür ediyor ve başka konuya uğurluyoruz.

İnanmıyorsanız yazmak zorunda değilsiniz.

Bende inanmiyorum doğruya doğru. Bu zihniyet bu anlayış bu hükümet bu federasyon bu insanlar bu sahtekarlar ülkemizde olduğu süreç hiç birşeye inanmiyorum hiç bir adalete inanmıyorum!

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

TFF sike icin kulüplere ceza vermeyecekti zaten, ama allahtan UEFA & baski yapan baska 53 üye var. Onlar UEFA'nin yaptigi her adimi izliyorlar, onun icin küme düsme ceza gelecegine inaniyorum. Marseille, Juventus vs düstü, Fenerbahce mi düsmeyecek? Ancak bunu söylememiz lazim: TFF, Hükümet & Fenerbahce camiasi inanilmaz mücadele verdi, yaklasik 3 sene dayandilar. UEFA öyle bir sey görmemistir su ana kadar, onun yüzünden 27 martta yeni sike yasalari yerlestirecekler. UEFA'nin gücü artacak, ulusal federasyonlarin gücü düsecek, herkes sike icin ayni ceza alacak.

TFF sike icin kulüplere ceza vermeyecekti zaten, ama allahtan UEFA & baski yapan baska 53 üye var. Onlar UEFA'nin yaptigi her adimi izliyorlar, onun icin küme düsme ceza gelecegine inaniyorum. Marseille, Juventus vs düstü, Fenerbahce mi düsmeyecek? Ancak bunu söylememiz lazim: TFF, Hükümet & Fenerbahce camiasi inanilmaz mücadele verdi, yaklasik 3 sene dayandilar. UEFA öyle bir sey görmemistir su ana kadar, onun yüzünden 27 martta yeni sike yasalari yerlestirecekler. UEFA'nin gücü artacak, ulusal federasyonlarin gücü düsecek, herkes sike icin ayni ceza alacak.

fenere iyilik degil kötülük yaptilar. halleri ortada.:DD

Merhaba arkadaşlar uzun süredir hep forumu takip ediyordum bugüne kısmetmiş artık üye olup bende düşüncelerimi siz değerli renktaşlarımla paylaşmak istedim. İlk mesajım şikecilerin küme nöbetine denk geldi umarım adalet yerini bulur şemsiye açılırda buralar şenlenir :)

Merhaba arkadaşlar uzun süredir hep forumu takip ediyordum bugüne kısmetmiş artık üye olup bende düşüncelerimi siz değerli renktaşlarımla paylaşmak istedim. İlk mesajım şikecilerin küme nöbetine denk geldi umarım adalet yerini bulur şemsiye açılırda buralar şenlenir :)

Gözüm üzerinde yeni üye:cool:

Zaten bazı projelerim var ilerde forumda paylaşacağım hem biz Galatasaray ailesi olarak faydalanırız o zaman daha iyi anlarsınız zaten :)

Hoşgeldin kardeşim. Hayırlı olsun...

Tamam Orhan , ilk sicil sorgulaması temiz... :ka19:

Fenerbahçe - Bu forma ortalığı yakacak!

Gözüm üzerinde yeni üye:cool:

Geri
Üst Alt