Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TFF sike icin kulüplere ceza vermeyecekti zaten, ama allahtan UEFA & baski yapan baska 53 üye var. Onlar UEFA'nin yaptigi her adimi izliyorlar, onun icin küme düsme ceza gelecegine inaniyorum. Marseille, Juventus vs düstü, Fenerbahce mi düsmeyecek? Ancak bunu söylememiz lazim: TFF, Hükümet & Fenerbahce camiasi inanilmaz mücadele verdi, yaklasik 3 sene dayandilar. UEFA öyle bir sey görmemistir su ana kadar, onun yüzünden 27 martta yeni sike yasalari yerlestirecekler. UEFA'nin gücü artacak, ulusal federasyonlarin gücü düsecek, herkes sike icin ayni ceza alacak.
Nasil umutlusunuz saka gibi ortada fol yok yumurta yok iki aya bir fener kume dusecek sohbetleri vol123
Envoyé de mon CINK KING en utilisant Tapatalk
Merhaba arkadaşlar uzun süredir hep forumu takip ediyordum bugüne kısmetmiş artık üye olup bende düşüncelerimi siz değerli renktaşlarımla paylaşmak istedim. İlk mesajım şikecilerin küme nöbetine denk geldi umarım adalet yerini bulur şemsiye açılırda buralar şenlenir![]()
Gözüm üzerinde yeni üye:cool:
Olsun bakalım merak etme yanlız kuş değilimFenere her türlü sövebilirim nefret ediyorum zaten ancak forum kuralları gereği yasak
![]()
Merhaba arkadaşlar uzun süredir hep forumu takip ediyordum bugüne kısmetmiş artık üye olup bende düşüncelerimi siz değerli renktaşlarımla paylaşmak istedim. İlk mesajım şikecilerin küme nöbetine denk geldi umarım adalet yerini bulur şemsiye açılırda buralar şenlenir![]()
Gözüm üzerinde yeni üye:cool:
Zaten bazı projelerim var ilerde forumda paylaşacağım hem biz Galatasaray ailesi olarak faydalanırız o zaman daha iyi anlarsınız zaten![]()