Özgür Yakar
Kırmızı Üye
- 5 Mart 2014
- 1.365
- 380
- 953
Ev mi. Ben okuduğu okulları ve kullandığı arabaların listesi bitirmiştim ve paylaşıyordum ki senin mesajını gördüm.
Neyse ayıp olmasın paylaşmayayım... :nargile:
Bi arabam olaydıda bineydim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ev mi. Ben okuduğu okulları ve kullandığı arabaların listesi bitirmiştim ve paylaşıyordum ki senin mesajını gördüm.
Neyse ayıp olmasın paylaşmayayım... :nargile:
Bi arabam olaydıda bineydim![]()
o degilde Fener küme düserse hayirlisiyla biz Salih ve Alperi alabilirsek müthis transferler olur.
alper isterse altıntopu alsın dünyanın en iyi oyuncusu olsun ARTIK bizde oynayamaz çünkü bizde oynayacak
KAREKTER'de değil!
alper yetenekli oyuncu, bizde çalim atabilen kaç oyuncu var Sneijder hariç?
Bir Bruma var oda sakatlandi maalesef.
Salih ve Alper'i görmek isterim.
Sneijder çalım atmıyor ki zaten. Çalım atabilen oyuncular Melo, Telles. Sneijder çalımdan ziyade uzun pas, ara pas ve verkaçlar ile etkili olabilen bir yapıda.
![]()
hahahahahahaha
hahaha
hahahahahahaha
Haklisin, atmiyor, ama çalim atabilen oyuncu.
Zaten Wesley her zaman ceza yayı çevresinde inanılmaz derecede etkili olmuş bir adam. Ama biz onu sola hapsediyoruz, sola hapsetmekle kalsak iyi adam sol beke kadar adam kovalıyor, sol bekten gelip top almaya çalışıyor. Koskoca 1 sene geçti hala Sneijder'i nasıl doğru kullanacağımızı bir türlü bulamadık.
Katiliyorum, ama büyük takimlara karsi Sneijder orta sahada oynamamali çünkü yoksa kontra ataktan çok basit gol yiyoruz. Sneijder, oyun kurabilen oyuncu, ama baya kuvvetli bir şutu var, çok basit gol atabiliyor. Hem bizim Bruma hariç iyi bir kanat oyuncumuz da yok, onun için onu kanatda oynatmak pek kötü diyemem.
Bu başlığın açılma sebebi sadece temenni kaynaklı mı yoksa kayda değer bir gelişme mi söz konusu?
![]()
hahahahahahaha
hahaha
hahahahahahaha