Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
o degilde Fener küme düserse hayirlisiyla biz Salih ve Alperi alabilirsek müthis transferler olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba arkadaşlar uzun süredir hep forumu takip ediyordum bugüne kısmetmiş artık üye olup bende düşüncelerimi siz değerli renktaşlarımla paylaşmak istedim. İlk mesajım şikecilerin küme nöbetine denk geldi umarım adalet yerini bulur şemsiye açılırda buralar şenlenir![]()
Herkes neden hala ceza verilmediğini soruyor fol yumurta muhabbeti yapacağınıza okuyun arkadaş.
infantino,ibrahim hacıosmanoğlu,şike davası,barcelona | Adam Spor | Spor Adam | Spor Haberleri | İddaa | Taraftar Burc
Hoşgeldin kardeşim. Hayırlı olsun...
Tamam Orhan , ilk sicil sorgulaması temiz... :ka19:
Fenerbahçe - Bu forma ortalığı yakacak!
Oha abi ev adresini bulsaymışsın ahahahha![]()
o degilde Fener küme düserse hayirlisiyla biz Salih ve Alperi alabilirsek müthis transferler olur.
Alper sürünsün.
Ev mi. Ben okuduğu okulları ve kullandığı arabaların listesi bitirmiştim ve paylaşıyordum ki senin mesajını gördüm.
Neyse ayıp olmasın paylaşmayayım... :nargile:
Alper sürünsün.
Alper sürünsün.
İbrahimovic : Türkiye'de bir tek Galatasaray ve Eskişehirspor'u tanıyorum. Galatasaray'ı Avrupa'daki başarılarından, Eskişehir'i Erkan'dan.
Ya Fenerbahçe düşünce yabancı sınırı kalkarne Alper'i ne Salih'i.
Yeni Telles'ler yeni Ontivero'lar alırız...
Hoşgeldin kardeşim. Hayırlı olsun...
Tamam Orhan , ilk sicil sorgulaması temiz... :ka19:
Fenerbahçe - Bu forma ortalığı yakacak!
Ne gibi?
Bu sezonki Selçuka bakarak Alper daha iyi.