Serdar Tuncal
Sarı Üye
- 1 Temmuz 2010
- 469
- 7
- 268
Beyler bu gece kap açık mı???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bu avatarımdaki karıyla niye aynı zamanda dünyaya gelmedim yabi daha dünyaya böylesi gelmez
![]()
gelsen ne olacağını zannediyosun :trollfacce.gif:
Bu ülkedeki futbolu kirleten şahıslar önce onların temizlenmesi gerek.Bugün insanlar nefretle konuşuyor ama gelecek için özelliklede bizim adımıza küme düşmeleri bir fayda sağlamaz.
Bu işin içinde ne kadar çok insan varolursa bu oyun o kadar cezbedici bir hal alır.Rakibi bu oyunda tutup etinden sütünden faydalanmak daha akılcı bir yol.Bunu başkanımızda dile getirmişti zamanında.
Aktaran yok mu ersini?????
S.a genjler. Şöyle biraz baktım da 5 10 dakika arayla gelip hala düşmediler mi diyenler var . Bu süreç öyle tak diye olmaz , acı çeke çeke düşecekler. Tahmini 1 ay içinde netleşir yani her sabah uyanıp acaba düşmüşler mi diye bir umutla haber kovalamayın.
Fenerbahçe kulüp olarak sorunlu... Bu Aziz Yıldırım ve çetesiyle başlayan bir mevzu değil. Ali Şen zamanında da az çok böyleydi. Galatasaray'ın 4 yıl üstüste şampiyonluğu ve sonrasında gelen UEFA Kupası bunların ne kadar sorunlu bir kulüp olduğunu birkez daha ortaya koydu ... Ali Şen zamanları bile huzur ortamı gibi geldi...Fenerbahçe futbolun reyting,magazin yüzü başka bir numaraları yok. Avrupa'da böyle kulüpler varolmaz. Türkiye 3. dünya ülkesi olduğundan,kavgayı,magazini sevdiğinden çekici geliyor fb...Ama ilerlemek için böyle kulüplerin elemine edilmesi lazım. Çünkü gittikçe canavarlaşıyorlar.
Bizim başkan ağız yapıyor..Öyle söylemesi gerek belki de...
benim korktugum tek sey...bunlar kume dustukten sonra super lige ciktiklarinda, monaca gibi takimlara yildiz doldura bilip ligi uzun sure domine ede bilirler.. paralari olmiycak ama butun zengin fenerli is adamlari yardim eder filan...
Bunlar her zaman en pahalı oyuncuları getirdi ama bir cacık olmadı. Ayrıca benim takıldığım bu tahvil ihracı konusu var. 2. Tahvil ihracına gidiyor bunlar bu kadar zengin olmalarına rağmen. Bence birşeylerin hazırlığı yapılıyor.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk