Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

bnce boşuna hevesleniyoruz gibi bir his var içimde de hayırlısı bakalım

bu heves değilki.olacak bişey bekleniyo burda.juveleri,marsilyaları,bi transfer olayından sezon ortasında fifa tarafından tecavüze uğrayan sionu anlattırmayın.

Anlamadığım şey olması gereken bir şeyi neden heves olarak görüyoruz.

Ayrıca süreç yunanistandaki gibi gidiyor.

Daha dün fifadan içinizde halledin yoksa biz müdahale ederiz dedi.

Eğer her şey bitmiş olsaydı neden içinizde çözün desinler.

Fifa iletişim sorumlusu bunu diyen kişi.

Birazdan videoyu yüklerim.

bencede renkdaş . bu işte birşeyler çıkabileceğini düşünmüyorum..hı herşeyden çok isterim çıkmasını o ayrı konu..benim anlamadğım bizim forum neye dayanarak böyle bir nöbet açtık bilmiyorum ortada gerçkten bu nöbeti açmaya dair birşeyler var mı biz mi bilmiyoruz

renktaş olayın buralara kadar gelmesinin sebebi bence yüzde 90 siyeset.bekletiyorlar seçimden sonrası için diye düşünüyorum

bencede renkdaş . bu işte birşeyler çıkabileceğini düşünmüyorum..hı herşeyden çok isterim çıkmasını o ayrı konu..benim anlamadğım bizim forum neye dayanarak böyle bir nöbet açtık bilmiyorum ortada gerçkten bu nöbeti açmaya dair birşeyler var mı biz mi bilmiyoruz

En önemli dayanağımız dünya üzerinde bu kadar şike yapıp,hem ulasal hem de uluslararası hukuk kurumlarında onaylanmış bir futbol kulübünün küme düşmediği tek bir örnek bile yok.

Bunlar şikeyle hiç ilgisi olmadığı halde,tranfer usülsüzlüğü yaptılar diye Sion'a eksi 36 puan ceza verdiler.Üstelik İsviçre futbol federasyonu ceza vermemekte direttiği halde.

Fener mutlaka küme düşecek.Bizim federasyon düşurmemekte diretirse düşürttürecekler.

Önemli olan kaç lig birden düşecekleri.

Sinanın yüz ifadesi ve çelişkili konuşmaları zaten belli ediyor her şeyi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LiHiZ_5Pfig[/media]

abilerim kardeşlerim yeniyim ama aslanım çok şükür.benim merak ettiğim bu sene şampiyon olurlarsa bunlar yazın düştüklerinde şampiyonluk durumu ne olacak.biz 2. olduk diyelim biz şampiyon sayılırmıyız ki.:rolleyes:

abilerim kardeşlerim yeniyim ama aslanım çok şükür.benim merak ettiğim bu sene şampiyon olurlarsa bunlar yazın düştüklerinde şampiyonluk durumu ne olacak.biz 2. olduk diyelim biz şampiyon sayılırmıyız ki.:rolleyes:

UEFA nezninde mi soruyorsun TFF mi? :) (soru cümlesi olmakla beraber cevap da içermektedir)

Amcaoğlu uefa da mezarcı. Bana gönderdiği resim ;

%C3%B6l%C3%BC-kanarya-nb19915.jpg

aziz KONUŞUYOR: FB CEZA ALMAYACAK (ALDI) UEFA CEZA VERMEYECEK (VERDİ) CAS ONAMAYACAK (ONADI) YARGITAY ONAMAYACAK(ONADI) FB DÜŞMEYECEK (!?)

Hayal kurmayı n bu ülkede hicbirsey olmaz

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt