Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Aziz'i secimler bitenene kadar dışarda tutmayı hedefliyorlar. Sonra bye bye olur diye tahmin ediyorum.

U dönüş olursa kararda hukuk mukuk kalmadığı türkiyede kanıtlanmış olacak.

Valla bence ne olursa olsun bu ulkede yine adalet yokki

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yargıtay haberi sanırım doğru, UEFA haberi yine medya yönlendirmesi gibi geldi bana. Şike yapmış takıma ceza verilir o kadar....

Aziz'i, Türkiye'de hükümet kurtarmaya çalışıyor oy hesabından. "Paralel yargı" olayı zaten her fırsatta dile getiriliyor hem hükümet hem de Fenerbahçe tarafından. Büyük ihtimal hapse girmeyecek Aziz,en azından seçime kadar. Zaten o yüzden de şimdiye kadar bekletildi.

509 kere kitleyin dedim :D

Burası Türkiye ne sandınız siz arkadas

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ASLAN RUHU ‏@ASLAN_RUHU 2 sa.

Çakal'a bak Çakal'a... HE BABO HE... •Başbakan talimatıyla iş yap + Dışişleri Bakanı Damadıyla maçı seyret : SON KALE pic.twitter.com/COr4ofjfNg

Bh3YmkEIUAAcPuP.jpg

Bu saatten sonra UEFA'ya gönderilecek maillerde ülke futbolunun men edilmesi için istekte bulunmak lazım. İşin çivisi çıktı.

yargıtayı falan boşver de,tayyip kendi kıcını kurtarmaya baksın.süreci uzatmaya çalışıyolar,ama bu sefer yemezler.

Hocam ben korktum bu Tayyipten cemaatle en yakın fikirdeki partiydi ama çıkarlar ters düşünce şimdiye kadar hiçbir partinin gösteremediği tepkiyi gösterdi ..Konu kendi çıkarları ve oy olunca elinden geleni fazlasıyla yapmaya çalışacağına eminim güvendiğim tek kurum UEFA..Türkiyede hakime savcıya bile güvenimiz kalmadı.. Ha şu da var Tayyip için 30 martı geçirebilsin o bile yeter genel seçimlere daha var milletin gözünü boyayacak çok şey bulur..

Türkiye'yi ve RTE'yi gözünde çok büyütüyorsunuz. UEFA iplemez bile. Toptan men eder Türkiye'yi, olur biter.

3 sene geçti elini çabuk tutsun bi zahmet

Ben UEFA men etse bile bunların vatan millet Sakarya ayağına düşürmeyeceğini düşünüyorum

Ozamanda bizler formalarımız giyip sokaklara dökülücez, yeri göğü sarı kırmızı yapıcaz. Ne boktan bi ülkeyiz arkadaş kim nerde bi bok yiyor en çok onlar ağlıyor, onlar mağdur. Aysalın dediği Avrupa ligi projesi gerçekleşsede şu pisliklerden biran önce kurtulsak.

Ben UEFA men etse bile bunların vatan millet Sakarya ayağına düşürmeyeceğini düşünüyorum

şu anda UEFA talimatlarinda her ülkede şike cezasi ayni olur diye geçmiyor. 27 mart'tan sonra böyle olacak. Ondan sonra zaten UEFA mecbur kalacak müdahale etmeye, çünkü talimatlarinda öyle yaziyor.

Ama bunlar ülkeyi toptan men ettirirmi, onu bilemiyorum. Çünkü ülke'nin bütün kurumlarini beyinsizler yönetiyor.

bir fb li yorumu , ne içmiş acaba :happy::happy::happy::happy:

bir önceki habere ne yorum yazdıysam o daha bunlar başlangıç uefa bize tazminatt ödeyecek cezamızı komple kaldıracak fenerbahçemiz yalan haberlerle kaybettiği o itibarını geri toplayacak uefa ayaklarımıza kapanıp yalvaracak herkes fb mizden af dileyecek şl kupasını alacağız güzel günler göreceğiz bunlar daha başlangıç bu arada fenerbahçemizin 10 numara pozisyonu için napoli li hamsik ile görüşme halinde olduğunu bildirmekten de onur duyarım bizzat fenerbahçeli bir yönetici tarafından alınmış bir duyum

bir fb li yorumu , ne içmiş acaba :happy::happy::happy::happy:

bir önceki habere ne yorum yazdıysam o daha bunlar başlangıç uefa bize tazminatt ödeyecek cezamızı komple kaldıracak fenerbahçemiz yalan haberlerle kaybettiği o itibarını geri toplayacak uefa ayaklarımıza kapanıp yalvaracak herkes fb mizden af dileyecek şl kupasını alacağız güzel günler göreceğiz bunlar daha başlangıç bu arada fenerbahçemizin 10 numara pozisyonu için napoli li hamsik ile görüşme halinde olduğunu bildirmekten de onur duyarım bizzat fenerbahçeli bir yönetici tarafından alınmış bir duyum

Küçükken ateşli hastalık geçirmiş sanırım...

seçim sonrasıymış inceleme.bi twitter hesabından ne beklersinki zaten.yeniden yargılama yok.

ayrıca mahkemesi,yargıtayı feneri suçsuz bulsaydı bu uefayı yine ilgilendirmezdi.sion örneğinde olduğu gibi.

Yeniden yargilama için kanun çikarmalari gerekir meclisten. Yarsav nasil bu şekilde insalari yaniltabiliyor anlamiyorum.

Senin ülkende yargı organı Başbakanın ağzına bakrsa daha çok yanıltır vatandaşı.. Yeri değişmeyen savcı hakim kalmadı yahu bunların yaptığını padişahlık döneminde bile görmemiştir bu topraklar..

Dikkat ettiyseniz önce fenerbahçe ceza almayacak haberi çıktı medyada sonra yargıtay haberi çıktı bence uefadan ceza geliyor

Geri
Üst Alt