Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

BCA bildim bileli duyumlar alır bişeyleri iddia eder. İddialar gerçekleşmeyincede (ki genellikle öyle olur) tatile çıkar.

Sonra sil baştan yeni duyumlar yeni tatıller.

BARIŞ CENK AKKAYA ‏@bariscenkakkaya 20 dk.

Öncelikle gelen bilgiler teyitli bilgilerdir ve TFF bu bilgilere hakimdir gelecek cezalar gelen istihbaratla örtüşüyor

yani bizim yurt dışı kaynaklı aldığımız bilgiler ankarada tff kaynaklıda doğrulattık

peki cezalar ne zaman verilecek muhtemelen hesaplar HAZİRAN ayına göre yapılmış

UEFA mart sonu gibi kişilerin dosyasını kapatacak deniyor sonrasında cas süreci varki ucu açık ama UEFA beklemeyecek deniyor

Kişilerin cezalarından sonra TFF uefa nın isteği ile soruştırma açacak ve tüm dosya hızlı şekilde görülecek

Haziran ayındada cezalar verilecek ama bu sene sonuç ne olursa olsun tesciledilecek

Yani bu sezon içinde hiç bir yaptırım olmayacak kulüplere kişilerin menleri verilecek azizin başkanlığı otomatikman düşecek

Aziz Yıldırımın cas savunmasını avukatı yapar diyorlar buda önemli bir bilgi

Bugün Ankarada arkadaşım aldığımız istihbaratı doğrulattı bizim için önemli olan buydu

Kupa sorularınıza cevabım şu olacak o iş uzayacak gibi duruyor açıkcası o konuda net bir bilgimiz yok uzayacak gibi duruyor

benim yazdığım cezaların altı olmaz üstü olur zor ama kaynağımız bizi teyitetti

hem küme hemde eksi puanlar uygulanacak

bca ya inanacak kadar düştük mü

------

UEFA'dan devrim gibi şike kararı - Gazetesport.com

22 Mayıs 2013 Tarihindeki Şike ile ilgili UEFA kararları;

İngiltere'nin başkenti Londra'nın evsahipliği yapacağı Şampiyonlar Ligi finali öncesinde bir araya gelen UEFA delegeleri,

modern futbolun en büyük sorunları şike ve ırkçılk ile ilgilii radikal kararlar aldı.

Bundan böyle şike ilgili açılacak soruşturmalarda zaman aşımı uygulanmayacak ve eğer

ülke federasyonlarının gerekli yaptırımları uygulamadığı kanaatine varılırsa, UEFA devreye girecek

ve söz konusu suça bulaşan kulüp veya kişilerin gözünün yaşına bakılmayacak.

çok sıkıcı süreç..neyi bekliyolarsa daha

--------

Google'da " Fenerbahçe Yönetim Kurulu" yazıp görsellerde aratıyorsun karşına ne çıkıyor bak;

fenerbahçe yönetim kurulu - Google'da Ara

297931_2034253544439_1629921220_n.jpg

------

UEFA'dan devrim gibi şike kararı - Gazetesport.com

22 Mayıs 2013 Tarihindeki Şike ile ilgili UEFA kararları;

İngiltere'nin başkenti Londra'nın evsahipliği yapacağı Şampiyonlar Ligi finali öncesinde bir araya gelen UEFA delegeleri,

modern futbolun en büyük sorunları şike ve ırkçılk ile ilgilii radikal kararlar aldı.

Bundan böyle şike ilgili açılacak soruşturmalarda zaman aşımı uygulanmayacak ve eğer

ülke federasyonlarının gerekli yaptırımları uygulamadığı kanaatine varılırsa, UEFA devreye girecek

ve söz konusu suça bulaşan kulüp veya kişilerin gözünün yaşına bakılmayacak.

Bunun üstüne TFF ağutosta mecburen karar değişikliğine gidiyor. Hala UEFA karışamaz düşüremez diyenin aklında sorun vardır tabi çıkarı yoksa.

Bh_0vGuIgAA9IFO.jpg

en azindan eksi puan ceza almaları gerekiyor, 3 senedir ceza almamalari adil degil.

UEFA 27 şubatta yaptırımları iletti.

Şimdi top TFF'de büyük ihtimal hem 27 martı hemde seçimleri bekliyorlardır.

Tahminin Nisanın ilk haftası her şey belli olur.

Küme düşmemelerine imkan yok. Bu kararı UEFA verecek herkes TFF ile karıştırıyor.

Merhaba arkadaşlar uzun süredir hep forumu takip ediyordum bugüne kısmetmiş artık üye olup bende düşüncelerimi siz değerli renktaşlarımla paylaşmak istedim. İlk mesajım şikecilerin küme nöbetine denk geldi umarım adalet yerini bulur şemsiye açılırda buralar şenlenir :)

Şu yazı forumun girişinde falan mı yazıyor copy-paste mi yapıyonuz anlamıyom ki her gelen aynı şeyi yazıyor. :D :D :D

Merhaba arkadaşlar uzun süredir hep forumu takip ediyordum 19 haziran 2009 günene kısmetmiş artık üye olup bende düşüncelerimi siz değerli renktaşlarımla paylaşmak istedim. 16968. mesajım şikecilerin küme nöbetine denk geldi umarım adalet yerini bulur şemsiye açılırda buralar şenlenir :D

Merhaba arkadaşlar uzun süredir hep forumu takip ediyordum 19 haziran 2009 günene kısmetmiş artık üye olup bende düşüncelerimi siz değerli renktaşlarımla paylaşmak istedim. 16968. mesajım şikecilerin küme nöbetine denk geldi umarım adalet yerini bulur şemsiye açılırda buralar şenlenir :D

umarim dediginiz gibi olur.

Geri
Üst Alt