Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Düşecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EEEE puan farki acilinca böyle bekleriz tabi Fenerbahce´nin kümeye düsmesini. Biz bunlari Arena´da bi yenip liderligi ele gecirelim. Sonra kim isterse kümeye düsürebilir.
Seni bilmem ama bu kadar adam, adalet istediği için yıllardır bu şikecilerin kümeye düşmelerini bekliyor. Forumun en saçma mesajı bence budur.
Bana göre cogu taraftarimizin meselesi adalet degildir, bunu söyleyen kendisini kandirir. Cok büyük bir nefret var bu Fenerbahce´ye karsi, ve bu nefretin hakli nedenleri de var. Tabiki ETIK-Degerler, LIGIN-TEMIZLENMESI, Yeni sayfa acilmasi ve onlarca can alici nedenler var bu takimin artik cezalandirmasini gerek gösteren. Ama ben bir Türk Takim taraftarindan bu meseleye ciddi anlamda olgun bir bicimde yaklasmasini bekleyemem.
Bir cogu da adelet anlayisi zanneder, ama onu icinde körükleyen hirs ve nefret duygularidir.
Tabiki bu benim fikrim. Fenerbahce 3. Temmuz´dan beri zaten karanlik bir tünele girmis durumda, sonlari belli. Ben kafama bile takmiyorum.
Bu dediğinle ilk yazdığın çok alakasız şeyler yalnız. Ben sadece bu konunun puan farkıyla alakası yok diyorum.20 puan önde olsaydık da düşmeleri için nöbet tutardık evet çoğunun sebebi de nefret olurdu belki ama sonuçta tutardık.
UEFA nın yerinde olsam Türkiye'yi önümüzdeki 4 turnuvadan men ederim, tüm takımlarını 5 yıl avrupa kupalarına almam, fbyi 4. lige bjkyi 2. lige diğer takımlarıda gerektiği yere düşürürüm, bjk ye 2 yıl, fbye 8 yıl avrupadan men veririm, sonra başımızdaki kendini uyanık zannedenler görürler ebelerinkini, uğraştırırım, yalvartırım, köpek gibi UEFA'nın kapısında süründürürüm.
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Avrupa ile sürekli temas halindeyiz. Önemli şeyler olacak. Beklesinler Avrupa'dan tokatın nasıl geleceğini...
Ayın 25 ini sabırsızlıkla bekliyorum. Gördüğüm fenerlileri teselli etmeye başladım ağlamayın üzülmeyin hazır olun kötü günler sizi bekliyor diye. İnanmıyorlar. Ülke yıkılır diyorlar hahaha ülkeyi bilmemde aynı zamanlarda hükümette yıkılırsa şaşırmam. Sağlam kasetler çıkacak ortaya![]()
Fb küme düştüğünde bizi hayalcilikle itham eden alay edercesine konuşan arkadaşları özellikle bu konuya bekliyorum
Baya eğlenceli olacak en fazla 2-3 ay kaldı az sabır.
Cevap basit totem yaptık diyecekler.![]()
Ben anlamam kucak dansı olacağı kesin![]()
Hazırlıklara hız vermek lazım o zaman malum 27 Mart'a çok az kaldı.![]()
Atilla dilaver dün twitter'da birisinin kupa nezaman gelir sorusuna "Başbakan adaletli olursa hemen, yoksa 1-2 sene içinde" cevabini verdi.