Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

UEFA şunları yok etse keşke. Acırsam şerefsizim.

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

EEEE puan farki acilinca böyle bekleriz tabi Fenerbahce´nin kümeye düsmesini. Biz bunlari Arena´da bi yenip liderligi ele gecirelim. Sonra kim isterse kümeye düsürebilir.

EEEE puan farki acilinca böyle bekleriz tabi Fenerbahce´nin kümeye düsmesini. Biz bunlari Arena´da bi yenip liderligi ele gecirelim. Sonra kim isterse kümeye düsürebilir.

Seni bilmem ama bu kadar adam, adalet istediği için yıllardır bu şikecilerin kümeye düşmelerini bekliyor. Forumun en saçma mesajı bence budur.

Seni bilmem ama bu kadar adam, adalet istediği için yıllardır bu şikecilerin kümeye düşmelerini bekliyor. Forumun en saçma mesajı bence budur.

Bana göre cogu taraftarimizin meselesi adalet degildir, bunu söyleyen kendisini kandirir. Cok büyük bir nefret var bu Fenerbahce´ye karsi, ve bu nefretin hakli nedenleri de var. Tabiki ETIK-Degerler, LIGIN-TEMIZLENMESI, Yeni sayfa acilmasi ve onlarca can alici nedenler var bu takimin artik cezalandirmasini gerek gösteren. Ama ben bir Türk Takim taraftarindan bu meseleye ciddi anlamda olgun bir bicimde yaklasmasini bekleyemem.

Bir cogu da adelet anlayisi zanneder, ama onu icinden körükleyen hirs ve nefret duygularidir.

Tabiki bu benim fikrim. Fenerbahce 3. Temmuz´dan beri zaten karanlik bir tünele girmis durumda, sonlari belli. Ben kafama bile takmiyorum. Kendinizi strese sokmayan, bunlarin sonu zaten belli.

Bana göre cogu taraftarimizin meselesi adalet degildir, bunu söyleyen kendisini kandirir. Cok büyük bir nefret var bu Fenerbahce´ye karsi, ve bu nefretin hakli nedenleri de var. Tabiki ETIK-Degerler, LIGIN-TEMIZLENMESI, Yeni sayfa acilmasi ve onlarca can alici nedenler var bu takimin artik cezalandirmasini gerek gösteren. Ama ben bir Türk Takim taraftarindan bu meseleye ciddi anlamda olgun bir bicimde yaklasmasini bekleyemem.

Bir cogu da adelet anlayisi zanneder, ama onu icinde körükleyen hirs ve nefret duygularidir.

Tabiki bu benim fikrim. Fenerbahce 3. Temmuz´dan beri zaten karanlik bir tünele girmis durumda, sonlari belli. Ben kafama bile takmiyorum.

Bu dediğinle ilk yazdığın çok alakasız şeyler yalnız. Ben sadece bu konunun puan farkıyla alakası yok diyorum.20 puan önde olsaydık da düşmeleri için nöbet tutardık evet çoğunun sebebi de nefret olurdu belki ama sonuçta tutardık.

UEFA nın yerinde olsam Türkiye'yi önümüzdeki 4 turnuvadan men ederim, tüm takımlarını 5 yıl avrupa kupalarına almam, fbyi 4. lige bjkyi 2. lige diğer takımlarıda gerektiği yere düşürürüm, bjk ye 2 yıl, fbye 8 yıl avrupadan men veririm, sonra başımızdaki kendini uyanık zannedenler görürler ebelerinkini, uğraştırırım, yalvartırım, köpek gibi UEFA'nın kapısında süründürürüm.

Bu dediğinle ilk yazdığın çok alakasız şeyler yalnız. Ben sadece bu konunun puan farkıyla alakası yok diyorum.20 puan önde olsaydık da düşmeleri için nöbet tutardık evet çoğunun sebebi de nefret olurdu belki ama sonuçta tutardık.

Bana göre var... Önde olunca, Fenerbahce´nin küme düsme muhabbetleri böyle daha yumusak ve goygoy seklinde gecer. Böyle puan kayiplarindan sonra ise yazilarda daha agresif bir tutum gözlemliyebilirsin. Sonuc olarak, tabiki bu takimin cezalandirilmasi her daim istenir, ama gerilerinde oldugmuz zaman cogu taraftar icin daha da bir Namus Meselesini dönüsüyor.

Ister 1 tane Mail gönderin, ister 100000 tane Mail gönderin, bu takim zaten düsecek. Kurallar acik bir sekilde ortada, kac tane Ülke´nin lobisi takip ediyor bu dosyayi. Kimse kapatamaz.

UEFA nın yerinde olsam Türkiye'yi önümüzdeki 4 turnuvadan men ederim, tüm takımlarını 5 yıl avrupa kupalarına almam, fbyi 4. lige bjkyi 2. lige diğer takımlarıda gerektiği yere düşürürüm, bjk ye 2 yıl, fbye 8 yıl avrupadan men veririm, sonra başımızdaki kendini uyanık zannedenler görürler ebelerinkini, uğraştırırım, yalvartırım, köpek gibi UEFA'nın kapısında süründürürüm.

Hem ulkeyi men edip hem ceza veremezsin takimlara.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ayın 25 ini sabırsızlıkla bekliyorum. Gördüğüm fenerlileri teselli etmeye başladım ağlamayın üzülmeyin hazır olun kötü günler sizi bekliyor diye. İnanmıyorlar. Ülke yıkılır diyorlar hahaha ülkeyi bilmemde aynı zamanlarda hükümette yıkılırsa şaşırmam. Sağlam kasetler çıkacak ortaya :D

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Avrupa ile sürekli temas halindeyiz. Önemli şeyler olacak. Beklesinler Avrupa'dan tokatın nasıl geleceğini...

Salla babam salla nasil olsa beles

Ayın 25 ini sabırsızlıkla bekliyorum. Gördüğüm fenerlileri teselli etmeye başladım ağlamayın üzülmeyin hazır olun kötü günler sizi bekliyor diye. İnanmıyorlar. Ülke yıkılır diyorlar hahaha ülkeyi bilmemde aynı zamanlarda hükümette yıkılırsa şaşırmam. Sağlam kasetler çıkacak ortaya :D

Eksik söylemişler sadece ülke değil dünya yıkılır. Fenerbahçe büyüklüğü başka bir büyüklüğe benzemez,öyle bir büyüklüktür ki tarif edilemez,tarif et dersen apışıp kalırım mazallah...

Fb küme düştüğünde bizi hayalcilikle itham eden alay edercesine konuşan arkadaşları özellikle bu konuya bekliyorum :)

Baya eğlenceli olacak en fazla 2-3 ay kaldı az sabır.

Atilla dilaver dün twitter'da birisinin kupa nezaman gelir sorusuna "Başbakan adaletli olursa hemen, yoksa 1-2 sene içinde" cevabini verdi.

Tekrar hatırlatayım, UEFA ya bağlı ülke takımlarından şike yaptığı kesinleştiği halde küme düşürülmemiş veya puanı silinmemiş bir takım yok.

Atilla dilaver dün twitter'da birisinin kupa nezaman gelir sorusuna "Başbakan adaletli olursa hemen, yoksa 1-2 sene içinde" cevabini verdi.

1-2 sene bekletemezler. Dananın kuyruğu 2 aya kopar. Bu ay sonu UEFA nın tavrı netleşecek. Bimkilere en fazla sezon sonuna kadar süre verirler.

Geri
Üst Alt